צבר - היחיד שלא שם כיפה בקידוש !!! יאללה הבית

צבר - היחיד שלא שם כיפה בקידוש !!! יאללה הבית

לא יכול כבר לראות את הפרצוף שלו ולשמוע אותו ושיקח איתו את רנין ושיפרה... שחר הציע לו כיפה בקידוש והוא אמר לא שהוא לא רוצה !!! בן אדם , גם אם אתה לא מאמין , תכבד את שאר האנשים שים כיפה. אפילו הערביה מכבדת את הקידוש ושרה ורק השמאלן המתנשא , הכופר הזה מרשה לעצמו להתנהג כמו שהוא מתנהג... יאללה הביתה !

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אותי הפוסט שלך הצחיק

אני מבין שאתה מאמין בכפייה דתית, בלי קשר לדת או אמונות של האדם, זכויות הפרט מתגמדות לעומת הדת של הרוב?!

yonni1111

New member
אתה סתם זורק לאוויר ביטויים כמו "כפייה דתית"

ואני חושש לפחות לפי התגובה שלך, שאתה ממש לא יודע מה זה כפייה דתית מהי. הוא בסך הכול אמר שאם צבר היה מכבד את הסובבים אותו הוא היה שם כיפה. הוא דיבר על יחס לזולת למיטב הבנתי ולא אמר משהו בסגנון: "צבר הכופר הזה, לא שם כיפה בקידוש". לך תקרא את התגובה שוב ותתקן את שלך....

יNOT

New member
../images/Emo4.gif לא ראיתי מקום לתיקון

ואני עומד מאחורי מה שכתבתי, זה גם חלק מכפייה דתית.
האם אני בתור אתאיסט צריך לשים כיפה שנוגדת את אמונתי רק כדי לכבד חברה שדתה שונה משלי? האם הלחץ החברתי הזה שנובע מדת , הוא לא כפייה דתית?

yonni1111

New member
אני מסכים שלא צריך ללחוץ על אדם שלא מאמין

לשין כיפה. אבל בסיטוציה הזאת (של ההודעה ולא מה שקרה באמת) אני לא חושב שהייתה בהודעה כפייה ממשית. כאשר אתה אומר כפייה זה צריך להיות, לפחות לדעתי צעד יותר רציני מלבקש מאדם לחבוש כיפה כדי לכבד את הסובבים אותו (כמובן שהוא לא חייב להיענות לדרישה, אבל זו בטח לא כפייה של ממש).

הכיפה זה סתם סמרטוט של צביעות

אין לה שום ערך ומשמעות דתית. אשר הראה לנו איך אפשר לחבוש כיפה ובאותה עת לרמות ולשקר, לבזות ולהעליב, לתחמן ולסכסך. אז אתה רוצה שצבר יצטרף למצעד הצביעות?

שטויות

חבישת כיפה הינה מנהג בלבד שמקורו לא ברור ואינה ציווי לא מדאורייתא ולא מדרבנן.

blisodot

New member
שטויות אתה בעצמך

חבישת כיפה זה בחלט ציוי דרבנן. "ולא ילך 4 אמות בגילוי ראש" שו"ע או"ח ב,ו

switzland

New member
מצחיק שאתה כותב זאת בערב שבת

אין רמה נמוכה משלך, אתה בא בשבת וכותב ומתבכיין שצבר עומד בשקט ומכבד את הרגע של הקידוש אבל לא רוצה לשים כיפה על הראש. תן לי לנחש 10 דברים עליך: + רק עכשיו חזרת מבילוי ואתה מסריח מריח האלקוהול + אתה מעדות המזרח + אוהב את בית"ר ירושלים + המשפחה שלך מצביעים ליכוד (וגם אתה אם יש לך זכות) + אתה נוסע על bmw שנת 82 בצבע צהוב, ביש בו מערכת מוזיקה חדישה ומוזיקה של ציון גולן בפול ווליום + אתה עושה קידוש בערב שבת ואחרי זה יוצא עם האוטו להשתכר ומתבאס שלא מכניסים אותך למועדונים + אתה מנשק מזוזזה בכל מקום שאתה נכנס אפילו אם זה מקום שבאת כדי לגנוב, לשקר, להרביץ או לאיים + אתה לא יודע מה זה אוניברסיטה וגם לא תרצה לדעת + אתה גם רוצה שיוסי או עינב יזכו במיליון בתכנית + גם אתה לא שם כיפה בקידוש בערב שבת אבל סתם שונא לבנים או אשכנזים או פרידמנים

ג ז ע ן ../images/Emo190.gif כמה נמוך אתה יכול לרדת!

בושה וחרפה כמה נמוך אפשר לרדת בגלל תוכנית טלויזיה! עלוב!

u r a n i a

New member
../images/Emo31.gifלא פעם ראשונה שהודעותיך ראויות למחיקה../images/Emo31.gif

אפס מאופס!

זה מה שאתה... בוא נגלה לך סוד, אני אוהד בית"ר, מזרחי גאה, המשפחה שלי מצביעים ליכוד, ולא, אין לי או למשפחה ב.מ.ו, אנחנו עושים קידוש ולא, אני לא יוצא אחרי זה ולא משתכר, אני בכלל לא שותה אלכוהול בכמויות, רק כוס בירה וזהו, אני יודע טוב מה זה אונ' (תואר ראשון במדעי המחשב), ולא, אני לא שונא אשכנזים, לבנים או פרידמנים.. בגלל אנשים כמוך והסטיגמות שלהם יש את כל עניין המזרחים אשכנזים והשנאה הזו...

rebecca121

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לא יודעת מי יותר גרוע אתה או הוא...

למעלה