צבר - היחיד שלא שם כיפה בקידוש !!! יאללה הבית

דלשון

New member
יא חלאה יא סמרטוט הצביעות אצלך חוגגת אה ?

מדבר על רמה נמוכה ובאותו זמן מלכלך ומפיץ רעל חופשי.

בוני1010

New member
סוויזלנד זו אינה הודעת תמיכה בפותח השירשור

ועל אף ההסתייגות לעיל, הרשה לי לנחש שאתה בן של שרמוטה.

yonni1111

New member
מבריק! אגב- אני ממש לא יודע איך המנהלים

הנכבדים לא נדרשו למחוק את הודעתו.

לך תמ*וץ לסוס חתיכת דוחה!

פשוט זבל! ואחרי הודעה כמו שלך אני ארשה לעצמי לקלל אותך כמה שארצה. חלאה! המילים שלך יחזרו אליך כמו בומרנג רק חכה בסבלנות...

Lomsahne

New member
הוא לא התנהג אחרת ליד אשר...

הוא מעולם לא חבש כיפה בארוחת שישי.

xCxD

New member
זכותו המלאה.הוא לא היה מכבד את האנשים האחרים

אם הוא היה מונע מהם להשים כיפה, אך כשהוא עצמו לא שם ולא מונע מאחר זאת זכותו המלאה.

eli7r

New member
סו ווט?או בעברית אז מה?

נכון בתור דתיה היה נחמד לי לראות אותו עם כיפה, אבל הוא לא חייב לי כלום. אני מסכימה עם אלו שאמרו שאם הוא היה בבית של מישהו דתי הוא היה צריך לכבד)וגם זה רק בתנאי שלבעל הבית זה חשוב וכו') וכן לגבי בית-כנסת וכד' אבל כאן הוא לא חייב לא לך ולא לאף אחד אחר כלום, ובכלל כיפה מסמלת משהו(ואני מתכוונת לאמונה בגדול לא לקיום מצוות אלא לעניין שיש אלוקים וכד') ואם אתה לא מאמין בזה אז עדיף שלא תשים כי אם הוא היה שם זה היה בעייני צביעות.

BEAUTY האחת

New member
שחר יורה לרנין

כולם יושבים בסלון , שחר משחק לעינב בשיער רנין שואלת אותו : " מה שחר אתה משחק לעינב בשיער?" עינב עונה : זה לא בשיער זה בתוספות שחר : " וואו וואו רנין רק שהתוספות לא יפלו לה מהעיניים שאת פותחת "

לא שם כיפה? אני לא מאמינה!!!

צריך לסכול אותו באבנים שוונסה מסדרת בחוץ לפני ששולחים אותו הביתה! וגם את מי שלא מתפלל בבוקר! וגם את מי שלא נוטל ידיים!! הכופר הזה, מה הוא חושב לעצמו, רוצה פשוט לשבת עם כולם לארוחת ערב שישי בלי קידוש? אה, רגע, בעצם זה גם מה שאנחנו ואחוז גבוה מאזרחי מדינת ישראל עושים, לא? תגיד, מה נסגר אתך, אתה לא מבין שלא לשים כיפה בזמן קידוש זה פחות נורא מלהיות פאתטי כמוך??

ishba

New member
נכון שלא שם כיפה אבל מכבד

אני מניח שאצלו בבית לא עושים קידוש בשבת אבל הוא יכל גם לא לכבד את המעמד. נראה לי סתם התנפלת עליו

jaycom

New member
גם אני לא שמתי כיפה בקידוש

אז אני צריך ללכת הביתה?

davidlev0255

New member
הוא בש"ק , וסוף סוף יש לו דעות משלו (ולא של

שפרה) בש"ק = בן של קדושים - משפחתו היא צאצאי הבעש"ט

sdavid1

New member
לא קשור הוא יכול לכבד

למשל כשאני הייתי בחו"ל והיינו עם דודים ועשינו שם שבת ,אחד הדודים שלי שנשוי לדודה שלי לא יהודי ,וכשהוא ישב איתנו בשולחן הבאנו לו לשים כיפה =לכבד חח למרות שזה היה מצחיק אבל צבר סתם טיפש מה הבעיה לשים כיפה?

למה זה קשור ללכבד את האנשים?

אשר כבר לא שם.. אין ממש את מי לכבד בקטע הזה צבר ישאר מי שהוא ויהיה אמיתי,הוא לא ישים כיפה כי אמרו לו, הוא ישים כיפה כי הוא מרגיש צורך... והוא לא הרגיש צורך אז הוא שם! אני לא מבינה מה לא בסדר בזה..תתקנו אותי אם אני טועה

למעלה