צדיק אמיתי - לא להאמין

brose

New member
באמת מזעזע

הם לא צריכים לשקול האם לתבוע אותו, הם צריכים להטביע אותו (בתביעות כמובן...).... מ-ז-ע-ז-ע!!!! לאיפה העולם מתדרדר... והאדם הזה הוא רב?!? אני בטוחה שכשהוא יגיע למעלה הוא יתפלא מאוד ששמו יהיה רשום בצד השני...

מקודה

New member
תימני, למה ציפיתם../images/Emo35.gif

כתוב בתורה: "ורחמיו על כל מעשיו"
וככה הוא מרחם
אני מקווה שהוא יכנס לכלא לכמה שנים טובות
לא יאומן
חתלתולה.

מקודה

New member
למה לא לעיניין../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את ראית תימני שאוהב חיות
כי אני עוד לא ראיתי ולא שמעתי על דבר כזה
עוד ליפני שקראתי את הכתבה, כשרק סיפרו לי, ידעתי שמדובר בתימני. מי היה עושה את זה
אשכנזי
עירקי
אני לא גיזענית, אבל אני מבטיחה לך שבכול הפורום הזה, אין אפילו תימני אחד. הם שונאים חיות
ואף אחד לא יצליח לשכנע אותי אחרת. נקודה. חוץ מזה, לא לעיניין
אל תיקראי
מישהו ביקש מימך
חתלתולה.

brose

New member
מקודה היקרה

כדי מאוד שתלמדי לשלוט בדברייך, ותביני דבר אחד... שפה כזאת, גזיענות כזאת לא מקובלת פה, היית ממליצה לך לנסות בפורומים אחרים... פה את לא מקובלת.... לפחות עד שתלמדי לדבר כמו בן-אדם....

מקודה

New member
אוי, סליחה../images/Emo70.gif שחכתי שאת המנהלת

עד כמה שידוע לי זיו המנהל ולא את
אם הוא יגיד לי שאני לא "מקובלת" כאן, אני מבטיחה לא להיכנס יותר לפורום. עד אז . . . אני ממליצה לך לנסות פורומים כמו: כיתה א´ או משהו כזה. שם יש "מקובלת בכיתה" ולא "מקובלת". ודרך אגב אני בן אדם. מיותר לציין מי לא
חתלתולה.

ריבילה

New member
מה הקשר לתימני?

זה לפורום גזענות חמודה (או לפורום דמויי מקודה). גועל נפש!! למה מנהלי הפורום לא מוחקים את ההודעה הבורה והחשוכה שלך???? למה???

ריבילה

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifלמנהלי הפורום- חשוב../images/Emo41.gif

למה אתם לא מוחקים הודעות גזעניות ברוח ההודעה של מקודה??? צר לי אבל לדעתי אין לתת במה להתבטאויות מסוג זה.

מקודה

New member
לקחת את זה קשה, מה את "ריגשי"../images/Emo35.gif

אני רואה שיש לך ריגשי, שתי מיים קרים, ותירגעי
חמודה
חתלתולה.

זיו25

New member
אהלן.

אנחנו לא מאמינים בצנזורה ומחיקת הודעות, אבל כמו שראית, אנחנו כן מעירים במידה וזה עובר את גבול הטעם הטוב. בברכה, זיו.

מקודה

New member
מה קרה מותק../images/Emo35.gif את תמנייה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ביגלל זה כואב לך שאמרו משהו על השחורים
נכון, זה לא פורום גזענות, ולא פורום "מקודה", אבל גם לא פורום לנטולי השכלה כמוך
אז מה את עושה פה
"חמודה"
ולמה לא מוחקים את התימנים הבורים והחשוכים מהארץ???? למה??? חתלתולה.

זיו25

New member
את רוצה כוס מים?

התחלת כאן ויכוח לא כל כך עינייני האמת. את ראש הממשלה רצח בחור דתי. האם זה אומר משהו על כל הדתיים בארצנו? האם כל הערבים רוצחים? אז זהו, שלא. בואו נלמד לשמור קצת על הפה, ולקרוא הודעות לפני ששולחים אותן...! בברכה, זיו.

yoyo10

New member
למנהלי הפורום עם כל הכבוד לחופש

המידע. יש הודעות שאין להם כאן מקום זה פשוט הורס את הפורום היפה הזה וחבל. כל אחד ראשי להחזיק בדעה גיזענית ככל שירצה אבל הפורום הזה זה בהחלט לא המקום. זאת דעתי בכל מקרה

למעלה