צדיק אמיתי - לא להאמין

מקודה

New member
יויו צודק בהחלט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה פורום על בעלי חיים, אז הנה בדיחה על חיות: למה חמור לא עושה אהבה עם תימני
בחייכם, גם לחמור יש כבוד עצמי
חה,חה חה
חתלתולה.

מקודה

אני שמחה להרוס את התאוריה הגזענית והמגעילה הזאת שלך. אני מכירה מספיק תימנים שאוהבים ומגדלים בעלי חיים בביתם!

ריבילה

New member
לא, בחורה בורה ונבערת שכמותך

אני לא תימניה, אבל בן זוגי ממוצא תימני. והוא אוהב חיות. וצר לי שיש אנשים כמוך. יותר אני לא אגרר לויכוחים מטופשים וחסרי טעם עם שכמותך. אינך שווה את האנרגיה המבוזבזת על הקשת האותיות. ובקשר לנטולי השכלה, האם נטולי השכלה מתנסחים כמוני??? לחי וחפשי לך תשומת לב במקום אחר. בהצלחה.

מקודה

New member
ריבילה קודם תילמדי לכתוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכי כותבים עם "כ" ולא עם "ח" עד איזה כיתה למדת
טוב עכשיו אני מבינה, מי יצא עם בחורה סתומה כמוך
בחור משכיל
ובזה סיימתי איתך את הויכוח המיותר הזה. חבל שבחורה חכמה כמוני תרד לרמה שלך. זהו, מעכשיו אני מתעלמת ממך. לא משנה מה תכתבי, הפכתי אותך לאויר.

ריבילה

New member
לא שמת לב שתיקנתי את עצמי?

או שהתעלמת בכוונה? לא יכולתי שלא לשים לב לפורומים האחרים שאת חברה בהם... ומה הפלא ? כנראה תמיד תשארי רווקה זקנה (מסכנים החתולים שלך). היי שלום, תודה על הדגים (בטח בורה שכמוך לא תדע מניין הציטוט) ובבקשה אל תטרידי אותי יותר.יש לי לימודי רפואה ותכנון חתונה על הראש... אני לא צריכה להתעסק עם יצורים כמוך.

lilithmm

New member
../images/Emo41.gifמקודה../images/Emo41.gif

כשאת שולחת לפורום הודעת בחוסר סגנון ששלחת, איך את מצפה שמישהו יקח ברצינות את דעתך המלומדת? חבל שאת הורסת לעצמך את העסק.

ד ו ר י ס

New member
גם אני מזועזעת ממעשי הרב

אבל נשאר לי קצת מקום לזעזוע מעניין נוסף... במשך 6 שנים נרצחו כלבים, כולם באותה שיטה, ואנשים ראו את הרב מזיז גופות של כלבים. איך הם לא חקרו את הנושא? איך לקח 6 שנים? למה הם לא חשדו, למרות שראו אותו מזיז גופות כלבים (כי הוא רב?)? 6 שנים הוא הרעיל כלבים תמימים ולא נתפס כי תושבי המקום האמינו שרב לא יעשה דבר כזה??? היו צריכים לחכות שלבר שלו יספר להם שזה הרב? כמה כלבים נרצחו בזמן שהם האמינו בו רק בגלל שהוא רב? כולנו רואים כל כך הרבה אכזריות כלפי בעלי חיים. הגיע הזמן שנצא מהתמימות ונבין שכל בני האדם שווים - במידת המסוכנות שלהם לבעלי חיים... הגיע הזמן שבמדינה הזו לא יוכל להיות מצב שאנשים יקבלו הרעלות כלבים במשך 6 שנים כגזרה משמיים (תרתי משמע...), אלא יפעלו כבר במקרה הראשון לגלות מי האשם.

ד ו ר י ס

New member
מהרהורי ליבי בשעת לילה מאוחרת...

ראיתי במקום אחר שמישהי שעבדה במושב הזה כתבה שכשהיא שאלה בעבר מדוע לא רואים במושב כלבים הסביר לה מישהו שהתאילנדים הורגים אותם. משהו במשפט הזה הציק לי חצי ערב, כרגע הבנתי מה - מושב שלם שהעדיף להאמין שתאילנדים מרעילים את הכלבים (כדי לאכול כלבים מורעלים, אולי?) מאשר להסתכל לעובדות בעיניים (הרב נראה מזיז גופות כלבים) ולהבין שהפושע הוא "משלהם". אני מתקשה להבין איך שנאת זרים שכזו יכולה לדור לה בכפיפה אחת עם אהבת בעלי חיים. איך אפשר לשנוא אדם זר מספיק כדי להאשים אותו בהאשמה שהיא לא הגיונית מיסודה, להיות עיוור מספיק כדי לא לראות שהפושע נמצא בתוכך, "לחיות" במשך 6 שנים עם העובדה שכלבים "נופלים להם ומתים" מזמן לזמן? איך? אני יודעת, הרב הוא הפושע. אבל מה אני אגיד לכם? בשעת לילה מאוחרת זו אני מתקשה לקבל גם את התנהגות תושבי המושב. זה מושב, זה מקום קטן, אנשים מכירים אחד את השני, יודעים שהכלב שלהם הוא לא הראשון שהורעל, בטח מבינים שהוא גם לא האחרון. איך לא קמה צעקה במשך 6 שנים? איך? אולי למי מחברי הפורום תהיה תשובה. אני הולכת לישון עם סימני שאלה מהדהדים. לילה טוב שיהיה לנו.

תסלחו לי אבל אנשים כאלה צריכים

להרעיל ולא את הלכבים המתוקים שלא עשו כלום לאף אחד!!!!!!!! ומה הסיבה!?!??! אני לא אוהב כלבים!?!?!? כוס אמא שלך יא קוף אני בטוחה שגם הכלבים לא מתים עלייך ועל הסירחון שלך ועל התלבושת המוזרה והמפחידה שלך והם לא הורגים אותך והם לא מתקרבים אלייך אתה לא אוהב כלבים תתרחק מהם אל תשמיד אותם !!!!!!!! שאלה!! הוא הרעיל גם כלבים פרטיים?!?!?!

brose

New member
גזר החמודה ../images/Emo140.gif

את צודקת, צודקת בהחלט.... אבל בואי נשמור על רמה כלשהי בפורום הזה טוב... ודרך אגב, אין לך מה לרדת על הלבוש שלו, ממש לא...!!! לא כל הדתיים חובשי השטריימל מתעללים בחיות, ממש לא.... בואי לא נעשה הכללות.... אבל בת´כלס (כמו שאומרים), את צודקת!!!

סליחה

לא שלטתי בעצמי!!!!!! איזה אנשים חוצפנים ככה לגזול חיים רק כי הוא לא אוהב אותם!!! וחוץ מזה מה בידיוק הוא לא אוהב בכלבים !?!? הוא לא מכיר אותם אישית הוא בטח לא אוהב את המראה שלהם או שמשהו בהם מגעיל בו אז חשבתי לעצמי אם הוא רואה אותם ככה אז תארו לכם איך הם רואים אותו אדם עם בגדים שחורים וגדולים מפחיד כזה (ככה אני זוכרת דוסים כילדה קטנה) וזאת הסיבה שכתבתי את זה שם וחוץ מזה באמת דברים כאלה גומרים לי את הסעיף המאוד קצר שלי אז שוב סליחה לא רציתי להכליל או לפגוע!

../images/Emo42.gifבוקר טוב

מה ההפתעה? איפה אתם חיים? זה פעם ראשונה? ממש לא!!!! להזכירכם, לאחר אסון ורסאי היתה כתבה בה אמר רב אחד שמגיע להם עונש שכזה מכיוון שעל הריצפה רקדו נשים וגברים יחד. אז מה הפלא שזה גם בבע"ח??? זה לא חדש- הם חוטאים גדולים מאיתנו! תופרד המדינה מהדת לאלתר! בכאב, אמא של...

מקודה

New member
זה לא רק זה . . .

באמת מה ההפתעה
להזכירכם היה תימני אחד שרצח את ראש הממשלה, ותימני אחד רוצח כלבים
מה לעשות
עם של ברברים
חתלתולה.

מקודה, מקודה, הזמר הוא לך../images/Emo79.gif

כששמים את ה"גזענות" בצד- את ממש מפילה מצחוק. אני לא יודעת אם לפרגן או לתמוהה על דבריך, אבל מה- אני צוחקת
מקווה שזה בסדר

למעלה