צהרייםםםםםםםםםםםםםם!!!!

צהרייםםםםםםםםםםםםםם!!!!

אין שירשור בוקררר
אז זה יהיה כמו שירשור בוקר
וואיי היה שווה בבצפררר וואיייייי אני עצבנית רצחח על ילדה אחתתתת
אני וחברה שליי הולכות כמעט כל הפסקהה לקחת כסף מהבנים בשיכבה כדי לקנות לנו אוכל וקולה
גם לבנות אבל לבנים תמיד יש כסףףףף בקיצוור אנחנו באמצעע השגנו 5 וחצי שקל והיה חסר לנו שקל כדי לקנות משהו אז הלכנו לילדה אחת מהכתה שלי יותר נכון רק אני הלכתי ואז אני קולטת אותה לוקחת לילדה הזאתת שהיא ממש מיסכנהה היא לקחה לה 56 שקללל
ואז היא אומרת לה? "אפשר?" בכל מיתחנף כזה אז היא כזה חושבתת ואז היא אורמת לה כןן!! והיא התחילה כאילו להתחנף אליהה ונתנה לה חיבוקקק אני בדיוק באתי ואני אומרת להה למרות שהיא חברה שליח מהשיכבה וכל זהה אני אומרת להה "עופרי את לא חושבת שאת קצת מגעילה וחוצפנית? את לוקחת לה 5 שקל?
זה ניראה לךך?? ובדיוק לקחתי ממנה שקל מהילדה הזאת שעופרי לקחה ממנה 5 אז עופרי אומרת לי"אהה את אומרת לי ואת לוקחת?" אז אמרתי לה "עופרי מאמי תירגעי כי אני לוקחת 5 שקל ולא בהתחנפויות כמוךך!!"" בקיצור אני התחלתי ללכת ועופרי חשבה שהלכתי אז היא אומרת לילדה הזאתת(שקוראים לה ספיר) חחחח שכחתי להגידד בקיצור היא אומרת להה "יוווווו איזה מעצבנת הילדה הזאתת אני שונאת אותהה!!"
ואני שמעתיי והיא לא ידעתה שהייתהי שםם פתאום אני באה אני עושה להה "עופריי?? אני מגעילההה?? את לא מתביישתת תיראי איך את מתנהגתת!?!?!?!? את לוקחת מילדות תמימות את כל הכסף שלהן ואחר כך אני מגעילהה??
אני לא מתפלא שלא הוציאו אותך לטיול שנתיי
בקיצור אחר כך אני וחברה שלי הלכנו לקנות לנו קוראסון
ואז ראיתי בדיוק את עופרי קונה משהוו אז אמרתי לרותם שעופרי ממש מגעילה וסיפרתי לה שהיא לקחה 5 שקל מספיר ורותם התעצבנה על עופרי והלכה לדבר איתהה ואני כזהה הייתי לידה אז היא אומרת לי" את חייבת להגיד לכך השיכבה?" אז אמרתי לה "כן!!!"" וחכי בנתיים אמרתי רק לרותם זאת רק ההתחלהה בקיצור הלכתיי התחלתי להגיד לכל השיכבה על זהה וכולם התנפלו עליהה היה מצחיקקקקקקקקקקק אבל מיסכנה הילדההה כאילוו כי היא חברה של כולם וזההה היא לא ילדה מתבודדתת... ובכלל היה יום מצחיק היום אבל כתבתי מספיקק
נ.ב כל הכבוד למי שקרא עד לפהה היה ארוךך!! חחחחחחח

צהריייים../images/Emo110.gif

שירקה קראאאתי.. היה לנו בוחןן פתע בהסטוריהה.. לא הייתי בחצי מהשיעורים שלה אז לא ידעתיי:/ אתם לא יודעים מה חרטטתי להה שם.. אני לאדעת מאיפה הבאתי את זה.. היתה שאלה מה זה קריקטורות וזה היה בשיעור קודם שלא הייתי.. ולא השלמתי עודדדד.. אזזז חירטטטתתתי משו כ"כ מטומטם
אמרתי זה מישו שמציייר משהו על נושא מסויים וכך הוא מביעעע את דעתו ומחשבתווו על אותו הנושא והוא משתמש בדמויוותת וסמלים
משו כזה.. אני לאדעת מאיפה זה בא לי
רשמתי לה שלא הייתי בשיעור
עכשיו נזכרתי שבתקנוןןן מותר לעשות בוחןן פתע רק על מה שהיהה שיעור לפנייי
והיוו שאלות לא שלל שיעור לפנייי!! אעאעאע יופי
*מקווה שלא יחשיבו את זה* יומטווב לכם

מיכללל גמאני קראתיי../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח מה הבעיה לדעת מה זהה קרירטורותתתת?? חחחחחחחח
לא נורא במבחנים בהסטוריה אפחד לא מצליחח אני בכלל חרטתיי היא אפילו לא כתבה לי ציוןןן... בהצלחהה מיכללל ותגידי לה שמבחניעם עושים רק על שיערו לפנייי!!

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אנייי לא מדברתת איתה בכללל ההמורההה הזאת אמאאלה תהרוג אותי! תשאליי את פטרי היא הבנאדם הכי מפחיד שאפשר לפגוש.. את רק שואלת אותה משו היא תצרח עליייך..אני אלך ישר למורה שלי *יש לי פרוטקציות
* ואז היא לא תחשיבב!! ואינבעיה לדעת מה זה השאלה מה היא כתבה להם בהגדרה שיעור לפני ראיתי איזה עמוד שלם רק על זה
לא קראתי את זה בכלל.. אז חרטטטתתתי... וחסר לי שהיא תחשיב כי זה ירד לי לאללללה!! תודההה שיר:):)

אעעע והמבחן בלשון../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

קיבלתי 83
והכי גבוה בכתה היה 88:/ גררר הייתי צכה מעל 90;[ היא אמרה שכנראה היה מבחן הרבה יותר קשה מזה שבתחילת השנה.. ובגלל זה ירדו הציונים:S

זיוו2

New member
צהריעם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

שירושש ומציכלוש קראתי הכלל
איזה יוםם מציק כמה צחקתי אמאלההה חברות לשי פשוט סתומותת היה לי מתמטיקה שעתיים ראשונות והכל היה קל וזה ואז היה לי ספורט והתבטל אז ישבנו בחוץץ ודיברנו עם איזה חברה שלי שהיא התחילה להתנהג מגעיל ואמרנו לה הכל אז המורה המחליפה מזה מפחידה היא הייתה אנורקסית
באה אומרת למה אתן יושבות פהה וכל שנייה היא שואלת אז אמרתי לה מהה אכפתת לךך יאללה לכיי כבר והיא מזה נעלבה איזה מגעילה אנייי
אחר כך הייתה לנו הרצאה כי יש לנו התרמות ל A.L.S קיצר זזה מחלה של ניוון שרירים ועוד שבועעיים אנחנו מתרימים אז הם הביאו מישהו שחולה במחלה והוא בקושי מדבר איזה מסכן הוא אני כמעט בכיתי היו לי דמעות בעיניים אבל לא רציתי שיראה שאני בוכה שלא יעלב אז החזקתי את עצמי... ואז היה ספרות חברה שלי הלכה מכות עם איזה י לד אחד מסכןן מה היא עשתה לו חחח עשינו מזה בלאגן עד שהמורה צעקה עלינו אבל עדיין המשכנו ובדרך הבייתה גם ניקרעתי מצחוק קיצר היהה יוםם מצחיקק רצחח!!

זיוו2

New member
חחחח../images/Emo6.gif@|

היא בבאה לוו דודד לך מפה כי היא רצתה לשבת בשולחן לידינו והיא דחפה אותו עם השולחן אחורה וקראה לחברה שלי בואי בואי שיממי תשולחן ואז הוא נפל עם השולחן והוא מנסה להרים תשולחן והשולחן נופל לו והוא משחק אותה "גבר" כאילו הוא חזק וזה ואני רק ניקרעת והמורה רק צועקת תגגידווו מה עובר עליכם היוםםם שחכתתם את הכדוריםם חח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת מסכן הילד
ו...
זיווווווווווו את קולטת שאת בקשר לא טוב עם מורה כלשהי שלךךךך
? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זיוו2

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

הדס את פשוט סתומההה
סתם כפרעלייך מתה עלייךך דדווקאא המורה הזאת מתה עליי לא משנה מה בחיים היא לא תשלח לי מכתב אות תוציא אותי היא סתם הייתה פםשוט עבנית על הכיתהה כי עשו כולם בלאגן

צהרייםםםםםםם../images/Emo205.gif

שעתיים ראשונות: ספרות
הפסקה - חגגנו מומולדת
שעתיים שניות: ראינו סרט והלכנו לספורט ושיחקנו מחניים נגד ח'2 וניצחנו אותם ב-2 משחקים
אנחנו אלוווווופות
שעתיים שלישיות: תזונה נכונה - אוכל
וערבית
היה פשווווווט קורעעעעעעעע, כל שניה צרחתי למורה כמה אני שונאת ערבית והיא החליטה לעשות לנו בוחן שיעור הבא
אבל לא נירא לי שאני יעשה אותו כי אני שורפת בל"ג בעומר ת'מבחנים, הספרים והחוברות של ערבית
איזה כיייף
ואני כבר ידאג שהמורה תקבל צירים באותו יום
היה כיייייף נורא

2ניצי

New member
צהריים../images/Emo203.gif

היום היה לי מחבן בתנ"ך אבל הוא היה די קל המורה לתנ"ך לא באה לכיתה אז הביאו לנו מורות מחליפות כדי שלא נעתיק שעה 1 - שיעור הסבר על הפנימייה (שנה הבאה אני אולי אלך לפנימייה) שעה 2+3 - מבחן בתנ"ך הפסקה שיעור חופשי -כי המורה לא באה לשיעור שעתיים מדע הביתה

למעלה