צהרייםםםםםםםםםםםםםם!!!!

בסדר, אבל למה על בריטני אפשר ועליה

לא
מורה מפגרת

צהריים!../images/Emo204.gif

המורה היום שכח להביא את המבחן ויש ילדה שבאה רק בגללו והיא חולההההה! אז השתחררנו:) היה אחלה היום:] עכשיו סופ"ש
שיהיה סופ"ש אחלה לכולם:]

היללי 2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה בצפר קורעע חחחח מי שוכח להביא מבחןן?? חחחחח אצלנו אין מצב שזה קורה..חח

אוווווווווווףףףףףףףףףףף../images/Emo10.gif

אמרתי פעם שאני שונאת שמבטיחים לי דברים ולא מקיימים
? הבטיחו לי, חיכיתי כל היום, ובסוף לא
כל המצב ורח נהרס בשניות:( צ'ה לישון:(

ערב...

היה יום פסיידר'.. בבצפר שעתיים ראשונות היינו במחשבים...אח"כ היה אנגלית,היה דווקא סבבה..אח"כ ספורט שהיה צריך לעשות תרגיל תנועה שזה כמו ריקוד עם שילוב אלמנטים אז אני לא עשיתי ואמרתי לה שאני לא יכולה לעשות כי אני רוקדת אבל בלי הרבה אלמנטים כמו שהיא רוצה..אז היא אמרה להביא אישור ואמא שלי אמרה שהיא תביא..היה סבבה של יום חוצמ'זה שלא ממש הרגשתי טוב.. חזרתי הביתה והייתי לבד אז רק חיממתי אוכל וראיתי טלוויזיה ואז בדיוק היה מבזק על יוסי בנאי..אז כבר ישנתי ואחותי הקרצ דפקה בדלת והעירה אותי אז קמתי לפתוח לה ת'דלת והתעצבנתי עליה כי היה לה מפתח והיא מעירה אותי ואז חזרתי לישון וזה ושעקתי עמוקק עמוקק בשינה וחלמתי חלום טוב שאח"כ אני יספר חלום כזה כיפפ..=] ואז שמעתי מישהו באינטרקום ואחותי לא ענתה וישנתי אצלה אז אני אומרת לה למה את לא עונה היא אומרת כי אני לא יודעת מי זה אז אמרתי לה בטח חברה שלי אז ירדתי וזאת הייתה חברה שלי אז רק נעלתי נעליים וירדתי למטה ואז ב-5 ורבע היא כבר הלכה..אז חזרתי והייתי במחשב עד 6 ככה ואז הלכתי ללמוד ובדיוק ברדיו היו שירים מדהימיםם אז התחלתי לרקוד כזה..חחחחח..ואז אמרתי אני צריכה ללמוד אז התחלתי וזה ולמדתי רק עם מוזיקה נמוך..והתקשרתי באמצע לחברה שיילי כי הייתי צ'כה לדבר איתה.=]=] וזהו עכשיו סיימתי כבר ללמוד עוד 13 מושגים..מחר נשאר לי 7 וזהו שבת חזרה עם הכול ושאלות מאתרים שהיא נתנה וב"ה אני מוכנהה..=]=] אני עוד'מט יתקלח וזה ויאכל ארוחת ערב והיה יום סבבוש..=] שיהיה לכם ערב טובבבב...=]=] ולמי שרואה האלופה יש שם אחת בשם מילי ויש לה עובדת בקומלפקס יופי של אמא שלה בשם סיגי הקיצר קוראים לה סיגי בר-חיים אז היא קוראת לה סיגי ברחשים וזה מצחיק היא עושה את זה אז אני וחברה שלי התחלנו לחקות אותה כזה והולכות ואומרות סיגי ברחשייםם כמו שהיא אומרת את זה מצחיקק ואנחנו רק צוחקותת..=] ביי אוהבתותכם...וערב טוב.. ושיר קראתי הכול.. הדסי מה קרה? מיכל זה טוב 82..למרות שאני קיבלתי 100..חחח=]וקיבלתי גם 90 וכל מיני אני טובה בזה בלי עין הרע.. תודה למי שקורא..

גמלי יש ריקוד בספורטטטטטטטטטט

עם אלמנטיייייייייייים עם :עמידת ידיים, מאוזן, נר, גלגול, ומקופל
(משו מוזר, שנראה כמו נר מעוך
) בהצלחהההה:]] ו.. עכשיו אני בסדר כבר

למעלה