צהריים טובים לכולכם גלויים וסמויים..

יוכי68

New member
עכשיו הילד הכין סלט גזר טעיםםםםםם

גזר טרי חתוך דק, כרפס קצוץ, שום קצוץ, פפריקה, כמון, מלח, שמן ולימון.

רותי410

New member
יוככככייי, שתהיי לי בריאה עם ההספק הזה!!

אם כך לא צריך לדאוג לך, ואני רואה שאת מסתדרת מצוין גם כשאת עובדת. יישר כוח ושבת שלום

יוכי68

New member
רותי, היקרה גם כשעובדים צריך לאכול ....חחחח

אני כל כך רוצה להיות ערוכה והכל בנחת....לא תמיד זה מצליח לי.....אני צריכה שהקניות יהיו בבית כבר ביום שני בערב....יום שלשי יהיה יום האפייה , יום רביעי.......יום עבודה קשה וארוך בביה"ס ויום חמישי יום בישולים לקראת השבת...יום שישי אינטרנט ופורום...........מקלחת בנחת וכמה "פינישים"........ איך יצא הג'חנון או שעוד לא טעמת?

רותי410

New member
איזו מאורגנת. שתצליחי

את צודקת, גם כשעובדים צריך לאכול, אבל בשביל זה אלוהים ברא מסעדות!!! (אבל את צודקת, אין כמו אוכל של בית), אתמול ראיתי את התכנית של חיים כהן, והראו שם תימנים שאופים סלוף ולחוח למכירה אבל ביתי. זה נראה יפה כל כך. והייתה גם מסעדה שמתמחה במרקים - הכול נראה טוב כל כך. נו, טוב, זה לא מרק של אוסם. אני לא יודעת מה טעמו של הגחנון כי הוא צריך להתבשל כל הלילה על הפלטה, מחר בבוקר נחכים, בא לי גם כן לעשות את העוגה של מאיוש, אבל כבר החלטתי על עוגת גזר ואין לי כוח לשתיים. נראה. ומה זה יום שישי אינטרנט ופורום??? את מתכוונת לזנוח אותנו ולהיפגש רק ביום שישי? לא יפה!!!

יוכי68

New member
רותי, לי אין טלויזיה, האם יש את הקטעים

של התוכנית המדוברת באינטרנט? מה זה סלוף? ו.....אשתדל גם ימי שלישי לאחר האפייה כמובן......... ובבקרים מוקדם מוקדם.....חחחחח

רותי410

New member
אין לאף אחד בסביבה?

יש לי חברה שסילקה את הטלוויזיה מהבית, אבל הילדים הולכים לקרובים (סבא, סבתא, דודים) כדי לראות טלוויזיה. אני כל הזמן במלחמות אתה, אבל בעצם, לכל אחד יש הדרך שלו והאמונה שלו. יש לו אתר באינטרנט, רק שלא הצלחתי לפתוח אף מתכון. לא יודעת למה. וסלוף זאת פיתה תימנית נוררראאא טעימה, שמי שמכין אותה בבית אופה אותה בסיר גריל. אני, כמובן, לא יודעת להכין אותה, אבל יש על ידנו מישהו שמוכר. אני אנסה לברר לך אם יש אפשרות לפתוח את המתכונים בדרך אחרת, כי הם מפרסמים את האתר בטלוויזיה. טוב, יאללה, נלך לסיים את הדברים האחרונים לקראת שבת. להתראות במוצ"ש.

יוכי68

New member
סלוף זה משהו שדומה לזה../images/Emo26.gif

מצ"ב תמונה של פיתות דקות ורכות ללא כיס על סיר גריל...הכנתי בעקבות תימניה......חחחחחחח

יוכי68

New member
עוגת הגבינה לפני האפייה בתבנית סיליקון

נראה איך תצא.......לא אוכל לצלם..יהיה מאוחר.....אבל נדווח.

למעלה