צהריים טובים לכולם, הנה סיפור נחמד

tidhar4u

New member
צהריים טובים לכולם, הנה סיפור נחמד

קודם כל אני מקווה שבקרוב אוכל להראות את הדברים שעשיתי (כבר שלושה חודשים שאני מושבתת בגלל דלקת פרקים...) אז הנה הסיפור: ההורים שלי חיפשו לי מתנה ליום הולדת. הם החליטו לקנות לי מכונת סריגה. הם מצאו באחד הלוחות של יד - שניה באינטרנט מכונת סריגה. הם קבעו עם האיש שמוכר את המכונה ונסעו אליו לראות אותה. (אני חייבת לציין שאין להם מושג מהי מכונת סריגה ואיך בודקים שהכל בסדר) ההורים הגיעו לשם ונבהלו כששמעו שהמכונה בת 30 (של חברת brother). מפה לשם (אני לא יודעת מה באמת קרה שם) הוא החליט לתת להם את המכונה במתנה!!! יש!!!! סוף סוף יש לי מכונת סריגה!!! עכשיו אני צריכה לדעת איך משתמשים בה...
המשך שבוע נעים!

תדהר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה ספור מתוק. איזה כיף לראות אותך. איזה כיף לשמוע ממך. איזה כיף איתך.
מחכה לדברים שעשית ועוד תעשי ילדה מקסימה. המון
וגם
וגם

10הילה10

New member
wow איזה כיף../images/Emo70.gifתהני תסרגי והכי

הכי חשוב תרגישי טוב

פרפרית 4

New member
ראשית תרגישי טוב, בקשר לדלקת

המפרקים, ושנית תתחדשי על המכונה החדשה - ישנה. עוד דבר חשוב, לא לאבד תקווה לנסות ולהמשיך לסרוג גם בעבודת יד, זו תרפיה נהדרת. אני חולה במחלה כבר 10 שנים, ממצב של שיתוק אני היום סורגת בלי הפסקה יותר ממה שסרגתי כשהייתי בריאה. אז מאחלת לך ימים רבים וטובים יותר.

שמחה מצד אחד עצוב לי מצד שני

ילדה שמרי על עצמך ואת חייבת לפעל ידיים בשבילך מתוקה לאט אבל חשוב מתגעגעת ודש חמה לאורי

מדגימה

New member
ממש סיפור נחמד

קודם תרגישי טוב, טפלי בעצמך ואל תזניחי, אני סובלת מפיברומיאלגיה ,זה כאבי שרירים מפרקים עצמות ותשישות, ואני אומרת זה לא סןף העולם,פשוט להילחם, בקשר למכונת הסריגה-א. תתחדשי תהני ותסרגי הרבה סריגים יפים ב. פעם היה לי מכונת סריגה שמסרתי אותה לדודה שלי ןאני כל כך מצחרטת אני מתכננת בעדינות רבה לבקש אותה בחזרה. כי שמעתי שהיא לא יודעת לתפעל אותה, אני מאחלת לך רואה שלמה-והצלחה במכונה החדשה/ישנה שלך

../images/Emo140.gifתדהר,ברכות ליום הולדת, איחולים

להבראה מהירה, הרבה שמחה,אושר יצירה והעיקר הבריאות. יופי של סיפור,למה לי לא קורים דברים יפים כאלה??!!!

פרפרית 4

New member
עליזוש איזה דברים???? דייקי, ../images/Emo8.gif

התכוונת למתנה כמובן!!!!!!!!!!!

../images/Emo140.gif את יודעת בדיוק למה הכוונה, גם

את מהמזליטות כמו תדהר.
חוץ מזה אני בבית אחרי 11 לא נסעתי לקטנות.

פרפרית 4

New member
כנראה,שלא עלינו, צריך לחלות בדלקת פ

מפרקים כדי להיות ברת מזל, ועכשיו בדיוק אני בשעת תרגילי ידייים - סרייגההההה

88hentai88

New member
תדהר!!! קודם כל נחמד לראותך שוב

דבר שני מכונת סריגה זה כייף, אבל רק אחרי שלומדים אותה טוב ויודעים לנצל את הכישורים שלה ביחד עם הכישורים שלך, גם לי יש מכונת סריגה ישנה, משו כמו משנות השמונים, אולי יותר צעירה משלך, וכל פעם אני מגלה בה משהו חדש ... מה שבטוחה הוא שאני תמיד מעדיפה לשבת לעשות עבודות יד מאשר להתעסק עם המחטים של המכונה... בכל מקרה תהני =)

tatia

New member
מזל טוב והרבה סבלנות בלמידה

לסרוג על מכונה!!

tidhar4u

New member
תודה רבה!

(אגב, היום הולדת שלי היה לפני חודשיים, אבל תודה על הברכות). למי שלא מכיר את הסיפור שלי אז ככה: רוב צד ימין שלי משותק בגלל פציעה. כשהייתי מאושפזת במחלקה נוירוכירורגית אישה ששכבה לידי לימדה אותי לסרוג (כדי שלא יהיה לי משעמם). הרופאים אומרים שבזכות הסריגה לא איבדתי לגמרי את תפקודי היד. אגב, המכונה שלי בת 30 והשתמשו בה רק פעם אחת(!!!). מישהי מכירה צפונית שתוכל ללמד אותי להשתמש בה?

88hentai88

New member
אה וגם מזל טוב מאוחר...

וגם המון בריאות... ואם השתמשו בה רק פעם אחת וכל החלקים נמצאים אז הינה לך מכונה חדשה... לכי על זה...

מכונת סריגה

בשניה שתדעי איך סורגים במכונת סריגה - ספרי לי על זה. גמני קיבלתי במתנה מכונת סריגה, ועדיין לא יודעת איך משתמשים בה. האמת, מחוסר זמן גם לא ניסיתי עדיין.. אשמח לקבל ידיעות.

88hentai88

New member
מוכנה להעביר סדנא על

סריגה במכונה, אם כולן יביאו את המכונות...

tidhar4u

New member
אני בעד סדנא!!!

זה נראה לי ממש מסובך... יהיה לי קצת קשה לסחוב איתי את המכונה אבל אני בטוחה שאצליח לסנג'ר את נושא הכלים שלי (אורי)

rach29

New member
מכונת סריגה

שלום לך אם את צריכה עזרה והדרכה במכונת הסריגה שלך אשמח לעזור לך ומכונה שהיא בת 30 שנה של BROTHER היא מכונה מצוינת בהצלחה רחל

למעלה