צהריים טובים לכולם, הנה סיפור נחמד

anneliez

New member
איזה יופי, רק שתוכלי לחזור לעבוד. א

אני מאוד מזדהה אתך, כי אני סובלת מפיברומיאלגיה (מעין ארטריטיס של הרקמות הרכות) ומבינה לחלוטין את התסכול. החלמה מלאה.

אני מעריצה גדולה של שתיכן

תדהר על המאבק ועל הנצחונות ועל היותך את
anneliez על העבודות המקסימות למרות הפיברומיאלגיה. הבובות שלך נהדרות ותענוג לשוטט באתר שלך. אתן נפלאות ולכל אחת מכן מגיע כל המחמאות שבעולם

מדגימה

New member
anneliezזו הסיבה שאני

חזרתי לסרוג אחרי 15-18 שנים גם אני סובלת מפיברומיאלגיה

anneliez

New member
צר לי ממש לשמוע, אבל אני שמחה

למצוא אחות לצרה. האם העובדה שחזרת לסרוג מעידה על שיפור במצב? אשמח לשמוע ממך כל מה שיש לך רצון לומר על מצבך. רק בריאות.

מדגימה

New member
האמת לא רק לפיברומיאלגיה

יש לי גם -2- פריצות דיסק, כתוצאה מכך יש לי לחץ בידיים ורדימות קשה במהלך כל היום ובמיוחד בלילה, אין זרימת דם, ולכן כל 10-20 דקות אני מתעוררת לנער את הידיים, ביום שיש לי זמן ואני סורגת הרבה, אבל ממש הרבה אני מרגישה הקלה בידיים בלילה מבחינת הפיברו צריך הרבה רפואה אלטרנטיבית. דיקור שיאצו וכל מה שקשור יוגה. אבל את יודעת זה לא חינם ואני לא עובדת אז לא עושה כרגע גם ספור הליכה תזונה נכונה זה עוזר. יש פורום בתפוז לפיברו תרגישי טוב ואל תתביישי לפנות ולשאול אותי כל מה שאת רוצה רפואה שלמה משמיים

anneliez

New member
מדגימה יקרה

אני מכירה היטב את הפורומים שהזכרת. לצערי, לאחר שסרקתי כמעט כל תחום ברפואה האלטרנטיבית הגעתי למסקנה שאין תשובה שם בשבילי. ספורט בלתי אפשרי בשל הכאבים, פרט לשחייה בבריכה מחוממת, אבל בבריכה הקרובה אליי אין אפשרות לבוא לשחות בשעות שאני מסוגלת. ברור לי שלפחות במקרה שלי הכאבים נובעים במידה רבה מלחץ נפשי, ועד עתה כל מאמציי להקל עליו לא הצליחו. אני מקווה שבעתיד המצב ישתפר. בינתיים תודה על כל הקישורים הנפלאים שאת מעלה.

1אסתיפ

New member
תדהר. מזל טוב, מי יתן וכל משאלותיך

התגשמו. הרבה אושר ועושר ובריאות. שמרי על קשר. אסתי

למעלה