צהריים טובים לכולם

מאיוש י

New member
צהריים טובים לכולם../images/Emo24.gif

אחרי הרבה ימים לא קלים.......חוזרים לאט לאט לשגרה.....הכל כך אהובה ומה יותר מנחם אם לא מאפים טעימים.אז לכבוד פורים שיבוא עלינו לטובה הכנתי הבוקר אוזני המן גם לבנים וגם חומים.
 

מאיוש י

New member
ואןזני המן חומים

את הלבנים מילאתי בתמרים ואת החומים בנוטלה........אפשר גם למלא במלית חלבה או פרג יוצא טעיםםםםםםם
 

מאיוש י

New member
והמתכון

יש לי את המתכון הזה מועתק על דף מצאתי אותו ברשת לפני שנתיים בערך, אני לא רשמתי של מי המרשם לכן אני לא יודעת . מה שאני כן יודעת שאני מכינה את המתכון הזה כבר המון פעמים ולדעתי הוא הכי טעים שהכנתי. מקבלים כמות של תבנית אחת 2 כוסות ורבע קמח חצי שקית אפיה 100 גרם אבקת סוכר קורט מלח 200 גרם חמאה ורבע כוס מים ללוש הכל וזהו אפשר להכין מיד ולמלא במה שרוצים ולאפות עד שמזהיב ב180
 

מאיוש י

New member
והנה בסבוסה

שהכנתי לפי מתכון של מגי מפורום מתכונים העוגה מאוד מאוד טעימה וקלה אבל מאוד מתפוררת נראה לי ש2 ביצים לא מספיקות פעם הבאה אכין עם יותר ביצים ונראה איך יצא
 

מאיוש י

New member
עוגת שכבות שהכנתי לפני שבוע

מצאתי באתר של מתכונים נדמה לי אנסה למצוא לכם את המתכון יותר מאוחר.
 

cial 1

New member
מאיוש אשיר לך שיר .בסבוסה די בסבוסה די../images/Emo6.gif

זה השיר על הבסבוסה די והוא מסרי אסלי מצרי לכול דבר גם הלחן ומנגינה שר לנו זמר דרזי היה ילד פלה שמו שריף רק בשמחות מאיוש המתןקים שלך אני רוצה לצלם לחטוך את הבסבוסה שלך בהכנתך את וכלי שלך וזה הולך לאמריקה אני תמיד אומרת לא רק העוגה או המתכון או ה תפריט הכלי בהגשתו הוא היופי המעשיר כפליים ולך יש את זה ואני כול כך אוהבת את הכלים היפים זה חשוב יש לך את הלוק הזה על כול המתכונים שלך . ואני שואלה שוב למה וויתרת על הבקשה שלי לגבי האימל אני נשבעת לך בכול היקר לי אין אני יכולה לשלוח במסרים שום קובץ יש פרסומות בצד וכך לא ניתן אני לא יודעת אם זה כללי או רק לבודדים? מוזר ואני האדם האחרון שמפריע לי יש של יוכלה ואני לא מפריעה לה רק על פי בקשתה אני כן שולחת למה אני רוצה לתת לך כי יש לך את היופי של כול היכולות לעשות משהו מכול העולם זה גם מעשיר את הלב וזה טוב אני את זה רציתי להציע לך מכול הלב טוב מאיוש יקירה תמיד אשמח למענך
חני מכבדת אותך מאוד ערב טוב ותמיד מתוק
 

מאיוש י

New member
היי חני היקרה

אני בכלל שכחתי מהמייל היה לי שבועים מטורפים אשלח לך מסר עם המייל
 

cial 1

New member
לכבוד הבסבוסה הכול סוכר קבלו את השיר ולהפעיל

בבקשה כך יהיה עוד שמח אמן לכול בית הכול עדין ילד הפלה הדרטזי והוא גם כשר היום הוא בוגר אחרי צבא.
 

יוכי68

New member
מאיוש, אני שמחה שיצאתם מזה ב"ה

וכיף לראות את תוצרייך המוצלחים והטעימים.......ספרי לנו מה בתוך אוזני ההמן ואיזה בצק זה?
 

רותי410

New member
די, מאיוש, אי אפשר כך!!!!!!!!! את לא יכולה

להעלות את התמונות הנהדרות האלה כשאני צמודה למחשב ועובדת, ואין לי זמן להכין משהו מזה. זה נראה נפלא. באמת. כמו שכתבתי פה, לא יודעת אם ראית, השנה אני רוצה בפעם הראשונה בחיי להכין אוזני המן במקום לקנות. וכבר אספתי כמה מתכונים לבצק. עכשיו את מקשה עלי את החיים כשאת נותנת עוד מתכון. אבל אני סומכת על הטעם שלך, ואם את אומרת שהבצק מוצלח, אני אנסה. יש גם לקרין גורן בצק שהיא טוענת שהוא נהדר. ננסה את שתי הגרסאות. בלאו הכי זאת כמות קטנה שתספיק רק להריח אותם. והחיתוכיות גבינה של קרין גורן - אוי איך הייתי מתה לאחת קטנה כזאת עכשיו. ולעזאזאל הדיאטה. שמחה שהכול הסתדר אצלכם. תמשיכו להציף את הפורום בדברים הנפלאים האלה.
 

מאיוש י

New member
תודה רותי היקרה

אכן האוזני המן קלים מאוד ואם אני זוכרת נכון זה כמו המתכון של קרין נדמה לי ,לא בדקתי אני זוכרת שלקחתי את זה מהרשת ולא רשמתי של מי המתכון אולי זה שלה בכל מקרה הוא קל ומאוד מאוד מוצלח בלי ביצים וסירבולים מומלץ.
 

יוכי68

New member
מאיוש, הכל בלי יוצא מן הכלל נ ה ד ר

לגבי עוגת השכבות האם הקרם הוא שמנת חמוצה עם סוכר?
 

מאיוש י

New member
ליוכי ,ולתקווה ואמונה

יוכי אכן הקרם הוא שמנת מתוקה עם סוכר אני משערת שאת יודעת על איזו עוגה אני מדברת, הכנתי אותה גם עם גנאש יצא טעין טעים. לתקווה ואמונה, אחרי שראיתי את המתכון של קרין שרשמת אני רואה שהוא זהה למתכון שאני מצאתי ברשת ולכן נראה לי שזה המתכון של קרין והוא אכן מבחינתי המתכון המנצח לאוזני המן ותאמיני לי ניסיתי המון מתכונים לאוזני המן וזה הכי הכי טוב וקל.
 

מאיוש י

New member
כמה תובנות לגבי העוגה

אז ככה עוד לא חיפשתי את המתכון אבל אספר מה היה איתו. אני בדרך כלל מדפיסה לי את המתכונים שאני רוצה להכין ולוקחת איתי למטבח כך יותר קל לי להכין.ואחרי ההכנה אני רושמת לי על המתכון הערות כמו: אם זה היה מוצלח,מה אפשר לשפר ולהוסיף, וכך היה עם העוגה הזו ,ראיתי תמונה של מישהי שהכינה אותה והיא נראתה טעימה ויפה הלכתי להכין אותה, היא קצת מסובכת וצריך לאפות 6 פעמים כל שכבה.אז איך שהשכבה הראשונה יצאה טעמתי אותה.............ומה אגיד לכם .......ממש נגעלתי מהמרקם והצטערתי על המאמץ.אך מכיוון שכבר הכנתי אמרתי נמרח את המילוי נשים במקרר ונראה מה יגידו שאר החברה...........ורשמתי לי על המתכון.....גועל נפש לא להכין שוב.......... העוגה נכנסה לה למקרר ובערב ביקשו לטעום ממנה........כמובן שחתכתי ממנה בחשש והזהרתי את כולם שהיא לא מלהיבה..בלשון המעטה.........ומה אתם חושבים קרה??????????? טעמתי .........והנה העוגה הטעימה ביותר שאכלתי ואני לא עובדת עליכם......הבצק לבדו היה מגעיל אבל משהו בשהות שלו עם המילוי, והקירור עשו לעוגה רק טוב ..בקיצור אחרי הסיפור הארוך תיקנתי את ההערה על המתכון. ולמה רשמתי כל זאת כדי שמי שתכין לא תתאכזב מטעם הבצק.........ןיש מוסר השכל אף פעם לא לשפוט לפי מראה ראשוני. חהחהחהחהחהחהחהחהחה
 
למעלה