כמה תובנות לגבי העוגה
אז ככה עוד לא חיפשתי את המתכון אבל אספר מה היה איתו. אני בדרך כלל מדפיסה לי את המתכונים שאני רוצה להכין ולוקחת איתי למטבח כך יותר קל לי להכין.ואחרי ההכנה אני רושמת לי על המתכון הערות כמו: אם זה היה מוצלח,מה אפשר לשפר ולהוסיף, וכך היה עם העוגה הזו ,ראיתי תמונה של מישהי שהכינה אותה והיא נראתה טעימה ויפה הלכתי להכין אותה, היא קצת מסובכת וצריך לאפות 6 פעמים כל שכבה.אז איך שהשכבה הראשונה יצאה טעמתי אותה.............ומה אגיד לכם .......ממש נגעלתי מהמרקם והצטערתי על המאמץ.אך מכיוון שכבר הכנתי אמרתי נמרח את המילוי נשים במקרר ונראה מה יגידו שאר החברה...........ורשמתי לי על המתכון.....גועל נפש לא להכין שוב.......... העוגה נכנסה לה למקרר ובערב ביקשו לטעום ממנה........כמובן שחתכתי ממנה בחשש והזהרתי את כולם שהיא לא מלהיבה..בלשון המעטה.........ומה אתם חושבים קרה??????????? טעמתי .........והנה העוגה הטעימה ביותר שאכלתי ואני לא עובדת עליכם......הבצק לבדו היה מגעיל אבל משהו בשהות שלו עם המילוי, והקירור עשו לעוגה רק טוב ..בקיצור אחרי הסיפור הארוך תיקנתי את ההערה על המתכון. ולמה רשמתי כל זאת כדי שמי שתכין לא תתאכזב מטעם הבצק.........ןיש מוסר השכל אף פעם לא לשפוט לפי מראה ראשוני. חהחהחהחהחהחהחהחהחה