צהריים טובים לכולם

מאיוש י

New member
צהריים טובים לכולם

אין לי כוח ללכלוך שהקטנה עושה לי זה פשוט לא יאמן היא מחכה שאני אגמור לנקות ואז מטפטפת עם הבקבוק או מורחת עוגיות על הרצפה היא ממש" מתגרה" בי שאכניס אותה לגן סתתתתתתתתתתתתתתתתתתם לא יכולה שניה בלעדיה . בקיצור אחרי הפתיח הארוך הכנתי עכשיו קציצות כוסמת עם קישואים אעלה תמונות יותר מאוחר יצא מאוד טעים כמובן רק לאוהבי הכוסמת. אתמול הוכנה עוגת בננות מבננות שעמדו להיפגש עם הפח מרוב בשלות

מאיוש י

New member
מתכננת בערב

עם הבן להכין מאפינס בציפוי טופי נראה אם יהיה זמן. הוא מתלונן שכבר הרבה זמן הוא לא הכין כלום........... מתוק, מאוד אוהב אפיה רוצה להיות קונדיטור ,טוען שאני לא נותנת לו לאפות מספיק.............

ddh1

New member
שלום מאיוש קרה

יש לי שאלה? המאפינס לא יוצא יבש מידי עם הטופי? או שהוא נשאר רך? אפשר בבקשה מתכון לציפוי טופי. ד.אגב, בת כמה הנסיכה הקטנה שלך?

מאיוש י

New member
היי בנות

גולדה מתכון למה את רוצה ? הבת שלי בת שנה וחודשיים. רוטב טופי: אני מכינה קרמל מסוכר בערךכוס סוכר כשמתחיל להיווצר קרמל אז לשפוך פנימה שמנת מתוקה אחת שחיממתי אותה קודם עד לסף רתיחה,ואז בדיוק לשפוך אותה לקרמל זהו לערבב היטב ויש רוטב טופי טעים לא להתפתןת ללקק זה רותחחחחחחחח

מאיוש י

New member
על איזה שמתחשק לי

אני מכינה המון מאפינס וכל פעם מכניסה משהו אחר. עכשיו זה מאפינס קפה מתכון 2 ביצים גדולות או 2 קטנות חצי כוס שמן כוס ורבע סוכר אפשר יותר חצי כוס חלב פושר עם כף נס קפה מומסת בתוכו. את כל אלה לערבב יחד להוסיף 2 כוסות לא גדושות קמח וכפית אפיה. מגררת פנימה 3 קוביות שוקולד עם פומפיה בחלק הכי קטן. ולשפוך לתבנית ולאפות עד שמוכן. לצנן מעט ואז לצפות ברוטב טופי...........אצלי זה נגמר תוך שניה . בתאבון.

nava17

New member
מאיוש,רוטב הטופי נראה טעים מאוד,

רציתי לשאול אותך כמה שאלות לגבי המאפינס ורוטב הטופי:האם אני יכולה להכין את המאפינס כעוגה בחושה?האם רוטב הטופי יכול להיות גם מלית לעוגות (למשל מבצק פריך)ולא רק ציפוי?

מאיוש י

New member
נאווה רוטב טופי הוא רק לציפוי

לא למילוי. אפשר להכין את המאפינס כעוגה זה יתאים לאינגליש קייק.

רותי410

New member
עוגת הבננות נראית נהדר.

אם היא טעימה, אני רוצה מתכון, אם אפשר. הכנתי פעם מדנית סולומון, ולא יצא כמו בתמונה אצלה.

מאיוש י

New member
מתכון עוגת בננות

בקערה מערבבת 3 ביצים עם שלושת רבעי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים או מים או חלב כוס וחצי סוכר חום כהה לערבב היטב ולהוסיף 2 כפות דבש או סילאן. להוסיף 2 כוסות קמח ושקית אפיה ו4 בננות מעוכות היטב לצקת לתבנית חד פעמי בינוני ולפזר מעל אגוזים לאפות עד שמוכן. ב180 כשמוציאים אפשר לזלף סילאן או מייפל מעל כשהעוגה חמה עדיין

מאיוש י

New member
הבקבוק לא מטפטף

הקטנה לוחצת עליו עד שהפטמה נכנסת פנימה ואז זה נוזל...............היא מתוחכמת..........היא יודעת טוב מאוד מה לעשות כדי ללכלך לי כמה שיותר.............

מאיוש י

New member
הנה המאפינס

יש לציין שהילדים לא יכלו להמתין עד שהמאפינס יתקרר ומרחו את הטופי כשהמאפינס חם לכן הוא לא נראה סמיך .לא מומלץ.אבל הם כבר היו עם הלשון בחוץ.........וזו גם ההכנה שלהם אז לא התערבתי............... יש למרוח טופי רק שהעוגה קרה וגם הרוטב צונן.

למעלה