צהריים טובים לכולם

רותי410

New member
הכול נראה נהדר כל כך, מאיוש, באמת אני

מרגישה שאני חוזרת על עצמי כל הזמן עם המחמאות. בהזדמנות, כשיהיה לך זמן, כי זה לא בוער, אשמח לקבל מתכון של הקציצות.

מאיוש !! איך בא לי משהו טעים עכשיו

אין לך מושג, והמאפינס שלך מגריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מאיוש י

New member
קציצות כוסמת

אפשר להכין אותם עם בשר ואפשר בלי כוס כוסמת נקיה ושטופה להרתיח אותה 20 דקות עד שהיא מוכנה ולסנן היטב לערבב אותה בקערה עם 5 קישואים מגוררים רבע קילו הודו טחון בטטה אחת מגוררת חצי כוס פירורי לחם אני לא שמה ביצה וזה לא מתפרק לי מי שרוצה יכול לשים ביצה. לערבב היטב ולתבל בכוסברה יבשה טחונה,כף. שום גבישי,כפית, מלח,פלפל שחור מרק עוף וכורכום זהו ליצור קציצות ולטגן מאוד טעיםםםםםםםםם. הכוסמת מתקבלת קראנצ'ית וזה טעיםםםםםםםם

רותי410

New member
../images/Emo51.gifשוב. תמיד אמרו לי שכוסמת מאוד בריאה

ובלה, בלה, בלה, אבל לא הרגשתי משיכה לדבר הזה. הקציצות שלך נראות כל כך טעימות, אז בטוח אאמץ. גם בריא וגם טעים, מה צריך יותר מזה?

מאיוש י

New member
האמת היא שלכוסמת

יש טעם מאוד מיוחד ושונה ולא כולם אוהבים אותה.......אני מאוד אוהבת וכדאי לך לנסות, אם לא תנסי, לא תדעי. ואכן היא מאוד בריאה.

מאיוש י

New member
המאפינס שרשמתי הוא פרווה

פשוט אל תשימי רוטב טופי. תשימי חתיכות שוקולד בפנים במקום .

מאיוש תודה! הכנתי את המאפינס אבל

בתבנית אינגליש. הכנתי כפול אז יצא 2 תבניות. מחכה לערב אני בשרית..... חוצמיזה הכנתי עוגת מייפל אבל שונה מהעוגה שמסתובבת פה, פרווה. בחושה קלי קלותו ומעולה. אני ארשום בערב את המתכון. יוצאת לאחותי שיקרה שבקשה שאבוא להכין לה 2 קילו קציצות למלאי והיא שונאת להכין קציצות. (היא טוענת שהיא לא יודעת ליצור צורה של קציצה וכשהיא מנסה כל הגוף של מתנועע....

מאיוש י

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד דווחי איך יצא?

שמת רוטב טופי? אצלי לא נשאר פרור............... אולי מחר שידור חוזר...............

מתכון עוגת מייפל פרווה מעולה

יש לי עוד כמה דקות אז הנה המתכון: 1 ריץ' 1 וחצי כוסות סוכר 3/4 כוס שמן 2 סוכר וניל 1 אבקת אפיה 2 וחצי כוסות קמח 6 ביצים לבחוש היטב את כל המרכיבים לשפוך ל- 2 תבניות אינגליש קייק ולתנור אחרי האפיה לשפוך מייפל בנדיבות ביי ביי הלכתי. דיווחים בהמשך.

nava17

New member
מאיוש,יופי של תמונות,

הכנתי את המאפינס טופי שלך כעוגת מאפינס בציפוי טופי, העוגה טעימה,ציפוי הטופי מצא מאוד חן בענינו,נראה לי שאאמץ אותו לעוגות בחושות שונות.

חנהפ

Active member
אז..

תשקיעי קצת בצעצועים

מאיוש י

New member
תאמיני לי יש לה חדר עמוס

צעצועים .................זה לא מעניין אותה....."הצעצועים" שמענינים אותה זה הסירים והקערות.........וכל מה שיש בארונות המטבח............. היא ממש לא מוכנה לשחק בחדר שלה אלא אם מישהו מאיתנו נמצא איתה שם.במשך כל היום שאני במטבח היא חייבת להידבק לי ל......... וגם אם אני שמה לה משחקים לידי.........הסירים יותר מענינים...........

חחח מאיוש את מזכירה לי את חברה

שלי התקשרה אלי יום אחד מתחננת שהיא מתה להתקלח דקה מהבוקר ואין לה מצב כי הבת שלה מחוברת אליה כמו יבלת והיא כבר משתגעת. קיצור נסעתי עשרים דקות כדי שהיא תתקלח שלוש דקות.

חנהפ

Active member
אוי אני זוכרת את הזמן הזה

כל בוקר עד שאני קמתי בני יקירי היה מספיק להוציא את כל צי הסירים מהמטבח לשולחן בסלון ולשחק בהם...

cial 1

New member
צהריים טובים ונחת מהילדים מגיע לך להם../images/Emo199.gif

אנימבקשת אם אפשר מתכון של העוגה כאן זה נטו אגוזים אין מאיוש הממא כאן היום נכון כול המתכונים המעולים זה איפה מצוי האגוז בכלל . טוב תהני לך מהילדים . וכן מבקשת סליחה שכתבתי לךתגובה לתקן את השם של הפריקה הבנתי שכול אחד קורא לזה איך שהוא מבין ולי הייתה כאן רק כוונה טובה לנכון צחקתי אבל לא בכוונה לא טובה. וא לא ידעתי שזה בא מהידיים של יוכילה הרי כולם יודעים עד כמה אני מכבדת את הגב' הצעירה הזאת ושמה יוכילה טוב אני הבנתי לא נכון לבגי הסדנה . כך הבנתי שזה מאתר נלווה? ממש כך נכון בדקתי למעלה כתוב הכנתי ומטה כתוב להכנת ה...... טוב גם אם הבנתי שכתוב הכנתי אז אולי יוכילה היא כן הכינה על פי מתכון של סדנת בישול אני הלכתי קצת רחוק כי הסדנה היא עצמה יוכלה זאת בכול היקר לי לא הבנתי טוב מקווה שהכול עבר אני רציתי רק לתן גם את יוכילה אבל היא לא הגיבה לי רק מאוחר הכול היה אי הבנה מאיוש המקסימה שלנו סליחה שגלתי כאן מעל הבקשה אבל כך הרגשתי ערב רב לך והרבה נחת מהילדים הבנתי נכון בן ובת יש לך אמן ירבו עוד.

למעלה