עסוקה עד מאוד יש אירוע מחר..ותיכף יום הולדת.. מספרה, פדיקור, מניקור, בגדים כבר שבועיים קונה נשאר רק להחליט מה ללבוש נלי נשמה שלי, מאחלת לך בהצלחה, אני אתקשר אליך כשאתפנה, שהניתוח יעבור בשלום אמן!!! שיהיה לכולכם יום מדהים...
את פשוט עצלנית מידי בשביל לגלות איך . שנאמר: לכי אל הנמלה עצלנית, ראי דרכיה ותחכמי. (משלי ו'6, תנ"ך הגירסה הנשית) או קחי העצלן אל הנמלה, ויראה דרכיה וישטוף את הכלים. (משלות ו'6 תנ"ך הגירסה הפמניסטית.)
וואללה אני הייתי בפקיעין נהנית גילית שהשם משפחה שלי הוא אחד הנפוצים בארץ יעני הוא קיים בהתפלגות משפחות כמו מסארווה בטייבה יש פלג מהם שיש להם את שם המשפחה שלי בנצרת יש הרבה יש נוצרים ויש מוסלמים בעכו הם משפחה קטנה בחיפה הם גם משפחה קטנה בתוך המשולש יש עוד כמה ערים וכפרים שיש בהם ויש גם שהם ממש מהמשפחה שלי אבל אנחנו לא מכירים אותם בעזה הם משפחה ענקית חלק מהם משפחה שלי וחלק מהם עזתים מקוריים שאין להם קרבה אלינו ובנגב הם גם ענקיים רק לא יודע איפה בדיוק בנגב בקיצר אני מתחיל לאחד את המשפחה הזאת נהיה משפחה ענקית בסוף
אהה ויש גם דרוזים מהם בקיצר אמרתי אתמול למישהי מעכו שהייתי בפקיעין תשמעי תתחתני איתי ולא תצטרכי לשנות את שם המשפחה
נשברו לי 3 ציפורניים טבעיות ונאלצתי לעשות בניה וזה מטריד חחח ודווקא באצבעות המקלידות, תשאר קצת בבית, עכשיו יוצאת ליום הולדת..הולכת לראות ליצנים וקוסמים..