צהריים טובים לכולם

THE WIZARD 55

New member
צהריים טובים לכולם

עסוקה עד מאוד יש אירוע מחר..ותיכף יום הולדת.. מספרה, פדיקור, מניקור, בגדים כבר שבועיים קונה נשאר רק להחליט מה ללבוש:) נלי נשמה שלי, מאחלת לך בהצלחה, אני אתקשר אליך כשאתפנה, שהניתוח יעבור בשלום אמן!!! שיהיה לכולכם יום מדהים...

THE WIZARD 55

New member
הייתי עמוסה לאחרונה

אבל רק בשמחות ודברים טובים.. נראה שעליתי על דרך המלך.. אך עוד ארוכה הדרך אל האושר:) ומה איתך?

AdonAsda

New member
בטח שמזמן לא דיברנו

תתחברי לאקדח האופנים. ולטפי קיפודים.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif חחחח פשוט הייתי עסוקה

ועוד מעט אתחבר למסינג'ר כי כל רגע קמה וחוזרת..

AdonAsda

New member
אוקי כשתעוררי מחר בבוקר ותראי על אדן

חלונך יונה דלמטית עם עניים אדומות, אל תגידי שלא הזהרתי אותך...

THE WIZARD 55

New member
יש יונה דלמטית?

שו יונה, שו עיניים אדומות התחלת להפחיד אותי

AdonAsda

New member
האם יש יונה דלמטית? מה זאת אומרת?

האם מפצח אגוזים מקלף תפוחי אדמה ביעילות ובמהירות?

AdonAsda

New member
נו ברור.

את פשוט עצלנית מידי בשביל לגלות איך . שנאמר: לכי אל הנמלה עצלנית, ראי דרכיה ותחכמי. (משלי ו'6, תנ"ך הגירסה הנשית) או קחי העצלן אל הנמלה, ויראה דרכיה וישטוף את הכלים. (משלות ו'6 תנ"ך הגירסה הפמניסטית.)

THE WIZARD 55

New member
גם לא מלכת הנמלים

תעודד אותי לשטוף כלים:) קח הנמלה לויזארד, ותראה דרכיה ותהיה עצלנית

תהני בדרך המלך

וואללה אני הייתי בפקיעין נהנית גילית שהשם משפחה שלי הוא אחד הנפוצים בארץ יעני הוא קיים בהתפלגות משפחות כמו מסארווה בטייבה יש פלג מהם שיש להם את שם המשפחה שלי בנצרת יש הרבה יש נוצרים ויש מוסלמים בעכו הם משפחה קטנה בחיפה הם גם משפחה קטנה בתוך המשולש יש עוד כמה ערים וכפרים שיש בהם ויש גם שהם ממש מהמשפחה שלי אבל אנחנו לא מכירים אותם בעזה הם משפחה ענקית חלק מהם משפחה שלי וחלק מהם עזתים מקוריים שאין להם קרבה אלינו ובנגב הם גם ענקיים רק לא יודע איפה בדיוק בנגב בקיצר אני מתחיל לאחד את המשפחה הזאת נהיה משפחה ענקית בסוף
אהה ויש גם דרוזים מהם בקיצר אמרתי אתמול למישהי מעכו שהייתי בפקיעין תשמעי תתחתני איתי ולא תצטרכי לשנות את שם המשפחה

mike00

New member
נלוש???../images/Emo12.gif

לא יודע מה קרה אבל שיהיה בהצלחה

THE WIZARD 55

New member
היא עוברת ניתוח היום

נקווה שההכל יהיה טוב..אני מתפללת
אני אדבר איתה ואמסור לה גם ממך.. מה שלומך מייק..

mike00

New member
תמסרי לה בהצלחה ושיעבור בשלום....

אני בסדר גמור,חזרתי הביתה קצת אחרי שבוע מטורף...... תהני בחתונה...

THE WIZARD 55

New member
תודה ממי, אבל קשה לי לכתוב

עם הציפורניים עכשיו
נשברו לי 3 ציפורניים טבעיות ונאלצתי לעשות בניה וזה מטריד חחח ודווקא באצבעות המקלידות, תשאר קצת בבית, עכשיו יוצאת ליום הולדת..הולכת לראות ליצנים וקוסמים..

למעלה