צהריים טובים לכולם

THE WIZARD 55

New member
עדכון מנלי, הניתוח עבר בהצלחה

היא עם כאבים, נקווה שמחר יהיה טוב יותר תודה גם לך יהודה, בטח נשתמש בשירותיך הרפואיים, כולם חולים כאן:) אגב במה מתמחה?

jwin

New member
שמח שהניתוח מאחריה - ההתמחות שלי

שלא נדע. מאיפה להתחיל? אני מומחה לאונקולוגיה קלינית - כל סוגי הסרטן, הבחנה, טיפול, מעקב והחלטות על פרוטוקולים. זו ההתמחות הראשונה שלי ועבדתי בה, בבית חולים, 10 שנים. היום אני אונקולוג קליני בקליניקה פרטית משלי. מאחר ולא יצאו תקנים במחלקה האונקולוגית והנהלת בית החולים לא רצתה "לוותר" עלי - עברתי ליחידה לטיפול נמרץ כללי ועשיתי התמחות שנייה בהחייאה כללית והיום אני מנהל את היחידה האינטנסיבית (האונקולוגיה זה פרטי אחר הצהרים). אני מטפל בכל המחלות הנוראיות והקשות, והתאונות, והירי וההתאבדויות והנחשים ומכות החשמל - מה לומר לך? כמו ששאלתי למעלה - מאיפה להתחיל?! עכשיו את מבינה למה אני בוכה על כל בן עשרים שנהרג כאן או מעבר לגבול?! אני לפעמים נלחם חודשים להחזיר לחיים אחד כזה ובישראל ופלסטין אי אפשר להגיע להסכמים ולבלום לאלתר את המוות בכל מקום? שימרו על עצמכם בריאים. אם מישהו זקוק לדעה - אני כאן או בפרטי. יהודה.

joro

New member
החלמה מהירה ../images/Emo65.gif

ושאף אחד לא ירגיש כאבים ושלא נצטרך את עזרתו של JWIN ושכולנו נהיה בריאים

THE WIZARD 55

New member
שלא נדע../images/Emo57.gif

אם יש מחלה שאני חוששת ממנה, זאת המחלה הארורה הזאת. ואם כבר מדברים על גידול ממאיר, הבעיה הפלשתינאית ישראלית היא אחת כזאת, היא אוכלת כל חלקה טובה, ואופטלגין לא יעזור האם תמצא תרופה למחלה... שיהיה שבוע טוב לכולם..

היום ה-15 במרץ, יום מיועד לפורענות

BEWARE THE IDES OF MARCH, כתב שייקספיר ב'יוליוס קיסר', ע"ס הסיפור אצל פלוטארך. ב-15 במרץ 44 לפנה"ס נרצח יוליוס קיסר באולם הסנאט ברומא כשבין הרוצחים חברו הטוב ברוטוס.

THE WIZARD 55

New member
ננהג במשנה זהירות היום:)

אגב סרטים על יוליוס קיסר תמיד ריתקו אותי למסך... ובכלל יצירות של שייקספיר, תמיד ריתקו אותי... שבוע טוב אהרן

מוחמד5

New member
צודק jiwn

את המלחמה על החיים אני מכיר היטב,את ההתגרות במוות אני רואה, להכות את מלאך המוות אני מכה כבר 15 שנה ,גם כן בתחום ה PICU.

וואייי

אני מרגיש באיחורר סליחה היה לי את אחד הסופי שבוע הכי קשים בחיי יום חמישי הייתי ישן מתחילת השרשור הזה כדי להתעורר ב 5 לפנות בוקר ביום שישי ללכת לפקיעין חזרה מפקיעין ב 20:00 הייתי בבית התלבשתי והלכתי לעבודה שהגעתי ממנה רק עכשיו יום אחרי שיהיה לכם יום נעים טוב למה אני תמיד מתבכיין נלוש יקרה ידעתי שתעברי את הניתוח אלוהים מסר לי את זה יום לפני
אני יודע שאת תעברי כל ניתוח שתעשי ואת תחיי הרבה זמן ואפילו תזכי להיות ביום מותי (הרבה יחגגו ביום הזה) רק לא לפחד מכלום אחרת מרפי יכנס לעניינים

THE WIZARD 55

New member
תהיה בריא עבאס

למה לדבר על מוות אני מקווה שנלי חשה בטוב... שבוע טוב עבאס

למעלה