צהריים טובים

קשקשה9

New member
הכוונה לליהי,אתי,ודניאל-שלושתן פצחו במונולוג

המיסכנה שגרמו לה עוול

KEEK

Member
יש הבדל בין חברי לבין מתאימים.

כל דבר מעבר לשיחה פשוט לא אמור לקרות שם. ליהי חכמה, היא מבינה שקרן ואתי ימכרו אותה בשניה והיא לא באמת חברה שלהן כמו שהן מציגות את עצמן אז היא פונה לבן כי היא יודעת שיש לו רגשות אליה, והוא כרגע היחיד שיהיה אמיתי איתה. היא גם דיי מנצלת את זה כי במציאות היא לא תראה אותו ממטר..

sivan1237

New member
מוקדם מידי לקבוע שבחוץ היא לא תראה אותו ממטר

היא לא סתם בוכה עכשיו. הילדה במצוקה, וכנראה שהיא באמת רוצה אותו

KEEK

Member
נראה לך שהיא רוצה את בן??

סיון לא מתאימה לך התמימות הזאת. היא מחפשת טיפה של חום וכנות וכנראה הוא היחיד שיכול לספק לה את זה. בחוץ מישהי כמו ליהי לא תסתכל על אחד כמו בן. דווקא הבכי שלה כן נראה אמיתי. היא מבולבלת. תמיד טענתי שלמרות שהיא חלק מציר הרשע, היא היחידה שנראת לא שייכת לשם ולא באמת מלאה בשנאה וקנאה כמו קרן ואתי. והיא בוכה בגלל אתי. כל הבית בוכה בגלל אתי, מפחד ממנה ומרוב פחד רוצה בקרבתה. כי מפחיד לא להיות חבר של אתי בבית הזה..

KEEK

Member
אז היא שחקנית.

ואולי ככה זה שאתה במקום הזה.. אתה הולך על הכי ברירת מחדל הבנות יעשו את זה גם עם השליח של האוכל, רק כדי לקבל טיפת יחס

sivan1237

New member
יכול להיות שזב כדי להשאר במשחק

אבל את זה אפשר להגיד על כולן כולל כולן:)

KEEK

Member
לא נכון

יש צדיקה בסדום - ענבר
לא רק שהיא לא מעוניינת בבנים, היא גם לא סופרת אותם. היחידה שלא מתלקקת ומתחנפת אליהם כי הם בעמדת כוח. לפני מס' ימים היה לה ויכוח עם בן, בן החוצפן פתח עליה פה. הוא רגיל בבית הזה שכל הבנות לרגליו כי הוא חבר של הרווק. לא ידע מאיפה לאכול את זה שענבר לא תעשה כל מה שהוא יגיד. ענבר שם משחקת את המשחק שלה. לא רואה את הרווק או הפמליה שלו ממטר. מת עליה.

KEEK

Member
מגיע לדניאל להסתובב לבד בבית

ענבר לינוי ואיילת פנו אליה השבוע, שראו אותה בודדה, והציעו לה אוזן קשבת רק מתי שתרצה. אבל לא בכבוד שלה להיות עם הבנות האלה, היא רוצה להיות עם "המקובלות" אז שתמשיך לחפש את אתי שמשקרת לה בפרצוף, וקרן שמלכלכת עליה כל לילה..

sivan1237

New member
מוזר שהיא מחפשת את הבנות רק שאיתן נמצא עם קרן

תכלס מגיע לה

KEEK

Member
היא כבר חושבת שאיתן שלה

בקצב הזה ממש ימאס לו ממנה גברים לא סובלים מישהי נדבקת אם אני הייתי רואה את התלות שהיא מפתחת זה היה היה ממש מוריד לי ואני מניח שזה יהיה ככה גם עם איתן היא לא חכמה במיוחד.. תתרחקי ממנו יום אחד, תתעלמי ממנו, ותראי איך הוא יחפש אותך. לא צריך לתת הכל בחינם ובקלות וכל כך מהר

sivan1237

New member
אתמול הייתה כאן שיחה בנושא

היינו מופתעים שההדבקות שלה עדיין עושה לו את זה. הגענו למסקנה שרק הסיטואציה של הבית יכולה לגרום למצב כזה אבסורדי שבחור רוצה מישהי כה אובססיבית ומתעלקת שאף פעם לא אומר לו לא ורק מחכה שהוא ייקרא לה. בחוץ זה היה מוריד לו, וכאן- אני מניחה שהוא בלחץ מההפקה ליצור עניין והוא פשוט זורם כי באמת בין הבודדות שהוא נמשך אליהן כשקרן 90% מהיום משחקת אותה קשה להשגה.

KEEK

Member
אני לא רואה כימיה אמיתית עם קרן

את חושבת שבאמת יש לו משהו לקרן? אין בינהם מתח מיני, וביחד הם נראים אחרת מאיך שאיתן נראה עם דניאל. אני חושב שעם קרן זה מאולץ בגלל שההפקה מחייבת אותו למס' קשרים. משום מה הוא נראה לי תפוס רק על דניאל וקרן זה דרישות של ההפקה. הסוואה שלא יראו שהוא רק בעניין של דניאל.

קשקשה9

New member
לא ברורה לי המשיכה הזו "למקובלות" בזמן

שיש בקבוצה השניה בנות רגישות וחכמות שיכולות לתמוך בשעת משבר

KEEK

Member
מתות מפחד מאתי

כל הבית לרגליה. בגלל זה אין בי טיפת רחמים לאורטל, ליז, ודניאל. ה-3 האלה מתעקשות להיות לצד אתי וקרן, וכל פעם מקבלות סטירות. בצד השני של הבית יש בנות נפלאות שתמיד יקבלו אותן באהבה. אבל הן מתעקשות לחבור לציר הרשע, כי זה הקבוצה שאיתן והבנים אוהבים. אלה המקובלות.

למעלה