צהריים טובים......

טומי*

New member
צהריים טובים......../images/Emo42.gif

אתמול "ביליתי" עם עוד כמה אלפים בפארק הלאומי בר"ג. אז הנה כמה תמונות מאתמול, המקום פורח יפיפי.

טומי*

New member
התמונות מהגינה החדשה.....

שבמקום ישנם עצים מפוסלים ממש יפה.

vera2

New member
לטומי תודה על החויה הנפלאה ../images/Emo140.gif

בזכותך ביקרתי היום בפרק הלאומי ברמת גן בלוית בטהובן. ממש מרומם נפש.אתמול היינו נכדי ואני בפסטיבל המדע במכון ויצמן היה נחמד אבל מאוד מעיף למרות האירגון המצוין ,העמידו הסעה לרשות המבקרים. המכון על שטח מאוד גדול.הרמה מתאימה לילדים עד גיל שמונה. ברק תהנו בתערוכת המכוניות. כשתחזור תכתוב חויות.

פתגם הונגרי אומר

מי שאוהב פרחים לא יכול להיות אדם רע. עכשיו הזמן להתחדשות הטבע כל הכבוד.

B T1

New member
אמת, ואנו משתמשים בטענה זו...

בכל עת שתופסים אותנו גונבים פרחים. (שתילים)

itaf10

New member
תודה טומי, גם אני הייתי שם...../images/Emo4.gif

לצערי לא הצלחתי להכנס לפרק. הגעתי עד לפתחו, בשל חוסר מקום חניה ופקקים נאלצתי בשברון לב לעזוב את המקום ולחזור הביתה. אך גם זו היתה חוויה. הגעתי לשם כ-שעה, כאשר מהירות הנסיעה היתה 10קמ"ש בערך. נסיעה של 4-5ק"מ סה"כ. (לא, אני לא מגזימה)... סוף סוף הגעתי עד פתחו, אבל חניה? נאדה, כלום, אפס. גם ליד עד כפר המכביה לא היה מקום וחניה פרטיזנית שלא היתה דוגמתה. טוב שלא ידעתי על קיום הפרחים. אחרת הייתי חונה גם על העצים..
מקווה שעם ישראל לא קלקל את היופי הזה ושמר עליו עד שאגיע אליו בזמן שהחוליגנים ירגעו, בית הספר יתחיל בלימודיו, אנשים ילכו לסידורם הקבוע ואני אלך ואהנה יחד עם עוד כמוני שאוהבים טבע ונוף ושומרים על הקיים. תודה טומי על המצגת היפיפיה שצילמת. לפחות לעת עתה זה מה יש... אצטרך להסתפק בזה.

ju100

New member
תודה טומי..../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

מצגת יפיפיה..אהבתי מאוד.בדרך כלל אני נימנעת מללכת למקומות עמוסי אדם..בעיקר בחגים כל ה"ישראליות" שיוצאת מאנשים לא נעימה לי.. שאני אוהבת פרחים כבר אמרתי..(לא לשכוח את הקיציס)..לאחרונה עברתי דירה ושם יש לי אפשרות לטפח את חיבתי לצומח..ביקשתי היום מיקירי שהיה ביום חופש לקפוץ למשתלה להביא לי צמחים..(אני כמובן עבדתי)וכאשר הגעתי הבייתה חיכתה לי הפתעה:יקירי שאומנם התבקש להביא קצת כאלה וקצת כאלה הביא לי מכל אחד אחד בקיצור הביא לי כמות מיסחרית לפתיחת חנות קטנה!!!

B T1

New member
../images/Emo39.gif|ju100--פעם שבאיזור מגוריך....

תרצי לעשות סיבוב משתלות, קחי את יקירך, אני אקח את יקירתי וכולנו ביחד נלך לשמוע את קול צמיחת הדשא. בימי שישי ביגור יש 15% הנחה (10% לחבר+ 5% הנחת יום שישי) אצל מנסור יש שלט 30% הנחה, (אני מניח שגם על צמחים) ובמשתלת לינת (מחוץ לחיפה דרומה) המחירים פשוט יותר נמוכים.

ju100

New member
תודה ביטי....../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif

בכיף ביטי!! ותודה!

ברק 188

New member
מאמין בישראלים היום בטח יצלחו להרוס

כי אולי אין מחר, אני עצמי לפי הבטחה לילדי הקטן (10) בצוהרים בתערוכת המכניות בת"א. המשך יום נפלא.

טומי*

New member
בילוי נעים ../images/Emo70.gif

יש שם מלא אנשים, במיוחד בכניסה המון סבלנות!

עב

New member
הגן הלאומי מקסים!

לא ידעתי שהוא כל כך יפה. תודה על התמונות! הנכד ואנוכי בילינו לפני הצהריים במוזיאון חיל האוויר. המקום גדול ורבים יכולים להסתובב בו בלי תחושת צפיפות, מגרשי חניה לרוב, שירותים וקיוסק קטן (לא בדקנו מחירים). מי שרוצה מצטרף לסיור מודרך והאינדיבידואליסטים יכולים להתרוצץ חופשיים. האטרקציה הגדולה: האפשרות לעלות למטוסים הקלים המושבתים, לשבת בתא הטייס ולאחוז בסטיק. ניסיתי ללמד את הפעוט דבר או שניים על עקרונות התעופה והציפורים, אבל לא נרשמו הצלחות. כשיצאנו מהמוזיאון ברבע לשתים עשרה, מגרשי החניה היו די מלאים ואנשים פיקנקו בצל עצי האשל מסביב.

uti

New member
התמונות נהדרות../images/Emo140.gif

והמצגת תענוג צרוף. תודה

לא נרשמו הצלחות אצל הנכד שלך?

מה קרה ? אצל נכד של סבתא כמוך ונין להורים כשלך, הפלא הלך כ"כ מוקדם? הולך ופוחת הדור ? התנחמי בעובדה שאיינשטיין היה תלמיד גרוע בצעירותו.

למעלה