צהריים טובים......

vera2

New member
לרחל הנכדשל עב עדיין צעיר מדיל|מטוס

ראינו את התמונה שלו בטו בשבט

גם אני ראיתי את תמונת הנכד היפה

הוא מקסים ואני מאחלת למשפחתו המון נחת ממנו. ואולי בעתיד הסבתא הגאה תשלח לנו תמונת נכדה הטיס.

עב

New member
רק רציתי שידע איך עפות הציפורים

את עניין הכנפיים הוא תפס, אבל לא את האוויר החם... אולי בפעם הבאה? אמא שלי חולמת עדיין על נכד/נין שיהיה יערן או צפר, אבל לא מצליח לנו.

B T1

New member
אל מנת שילד יהיה יערן או צפר...

יש לעשותו ביער. (ראה קאמא סוטרא דף 69)

עב

New member
אז הייתי צריכה להיות בארץ אחרת ../images/Emo41.gif

יען כי במקומותינו אין יערות (אבל יש גמלים לרוב!)

B T1

New member
מספיק יער בגודל בינוני...

כמו יערות הכרמל. איפה נולדו כל היערנים המקומיים? לא לריך יערן תוצרת חוץ, כמו של ליידי צ'אטרלי.

עב

New member
אני מארץ הנגב

וזה לא חלק ממדינת ישראל. האמן לי, אפילו הכנסת חושבת ככה. לכמה ח"ים היו יוזמות לחילופי שטחים והם היו מוכנים לנדב את הנגב לשם כך. באשר ליערות הכרמל, הם לכל היותר חורש ארץ ישראלי ומקום מגוריהן של כמה עזים פראיות. בכל מיני חו"לים ראיתי יערות ממשיים, כאלה שלא רואים בהם דבר חוץ מעצים ופטריות, כאלה ששומעים בהם רק את הציפורים ושאר בעלי החיים. אבל אצלנו אין אפשרות לראות יערות כאלה. תמיד רואים משהו שלא קשור לנוף היער - אוניברסיטת חיפה, למשל, ושומעים את זמזום הכביש הסמוך והמטוסים מעל. אין רגע של מנוחה! לדעתי סוג היער הרצוי למשימת גידולו של יערן, לא נמצא בארץ הקודש, אלא באדמות זרות (פלא שלא לומדים כאן יערנות?)

B T1

New member
לויקי כנפו יש תוכנית להקים...

בנגב "מדינת עניים". מה את אומרת על השכנים העתידיים החדשים?

עב

New member
לא צריך להקים, יש מדינת עניים בנגב

יכולתי לתת לך הרצאה שלמה על העוני בנגב, אבל זה לא המקום ולא הפורום. לפני עשר שנים ניסיתי לעזור לקבוצה מסוימת ב"לובינג" בכנסת. נפגשנו עם ח"כים שהתוודו שאין להם מושג איפה הנגב ומה קורה בו. לא אשכח את מבטם חסר האונים והמזוגג כשדברנו אתם על המקום הזה. עבורי הייתה זאת המחשה כואבת לנתק בין הנגב למדינת ישראל. אילו הייתה לנו מדינת נגב, מפעלי ים המלח, קמ"ג, רמת חובב ושאר מרעין בישין היו משלמים לנו מסים והיו לנו הכנסות. אנחנו מרגישים שהמדינה לוקחת מאתנו כציבור וכאנשים פרטיים אבל לא מעניקה לנו דבר. למען ההגינות אומר שהרעיון של מדינת נגב לא חדש הוא איננו שלי ואפילו לא של ויקי קנפו.

הדוציקם

New member
חג שמח עב אני נוסעת מחר לכרמל

לסוף שבוע אני תקווה שיהיו שם לא רק עיזים

ברק 188

New member
ואולי צ"ל היה להיות..

לירכיך של לידי צ'אטרלי צר לי
צפלין על הטעות, ט.ל.ח- הלידי כן.

הילהל

New member
אם ככה... זה אבוד

לפחות מהכיוון שלי. ובכל זאת - הילדון כבר מזהה יפה בעלי חיים ובני כנף, ומסביר לי איך טסות חלליות. עוד לא אבדה תקוותנו - עקרונות התעופה עוד יילמדו כאן!

ברק 188

New member
זה עתה חזרתי ../images/Emo122.gif והילד../images/Emo13.gif אוי לי

יצאנו קרוב לשעה 14:00 ומזל שסוגרים שם ב-22:00 אחרת כנראה שהיתי מעביר שם את הלילה, הילד פשוט חולה מכניות, האמת שהתכנון עד אתמול היה מזיאון התעופה "חצרים" שליד באר-שבע אך עקב צעדה במודעין שמחכה לנו מחר הוחלט להקדים את הביקור במכניות ללא כן בטח היתי פוגש את עב ונכדה . כעת אני רץ בכוחתי האחרונים.. לאוכל ולראות מה עושה מכבי ת"א ברגעים אלו לפי הרדיו בדרך המצב לא מבטיח בנתיים להת'

ברק 188

New member
היום זה- הפוך על הפוך ופור ואני נפ.

(הפור)נפלא (אני)נפל, והסיפור: בדיוק כמו שהתחלתי את תערוכת המכניות בהתלהבות וסיום בהתמטטות. כך התחלתי (מהרגע שנכנסתי למשחק ברבע האחרון)בהטמטטות וסיום בהתלהבות. ולמכבים היתה אורה ושמחה בפסח (הצתה מאוחרת),וכך גם השעה ומחר צעדה על הבוקר אז ליל מנוחה ולהתראות מחר בהמשכו של יום שקט אמן.

למעלה