צהרים ומה מכינים?

timiהאחת

New member
מנהל
מיכלי, כרגיל נראה ביתי חמים בתיאבון

ובלתבל את נהדרת צבע יפה נראה מצויין תמשיכי להפתיע אותנו !!!!!ביי יום נפלא רונית.

יוכי68

New member
אני מכינה עכשיו פריקסה-תמונות בהמשך

בשביל להרגיע את רעבוני עד שהילדים יגיעו הכנתי מעין פשטידה במחבת.... פשטידה דקה במחבת: דומה ללביבות תפו"א - רק גדול יותר ובתוספת ירוקים....../יוכי 2 תפו"א מגוררים בפומפיה גסה - אפשר גם דקה - לסחוט היטב את הנוזלים 1 בצל קצוץ דק כוסברה, פטרוזילה וכרפס - קצוצים 2 ביצים מלח, פלפל שחור, כורכום, מרק עוף לערבב את כל הכבודה - אם זה נוזלי מידי כדאי להוסיף מעט קמח או פירורי לחם לחמם שמן במחבת וכשהשמן חם לשפוך את הבלילה - בהתחלה על להבה גבוהה ואח"כ בינונית - לטגן כמה דקות מכל צד... אם קשה להפוך - מחלקים את הפשטידה ל 4 חלקים והופכים בזהירות כל חלק.......טעים בפיתה עם ירקות או בצלחת......... כשאני רעבה זה המתכון החביב עליי - מהיר וטעים.............

יוכי תודה בדיוק התלבטתי מה להכין

לארוחת הערב נמאס לי כבר מהביצים מקושקשות חביתה וקשה הגיע הזמן לגוון....

מיכל63

New member
יוכי איזה תענוג לראות את הארוחה שלך

ממש תאווה לחיך ולעיניים
תודה לך

יוכי68

New member
מיכל63 , ומה תגידי על זה???????????

פריקסה/יוכי 1 ק"ג קמח מנופה 2 כפות גדושות שמרים 1 כף מלח 1 כף סוכר 1/4 כוס שמן 3 כפות עראק - כן כן........... 1/2 2 כוסות מים (כוס עם ידית) ליצור בצק רך מכל החומרים וללוש היטב - לא להוסיף קמח....להתפיח פעמיים... לחלק את הבצק לכ 22 לחמניות ולהתפיח...אני שמה שקית ניילון גדולה על השייש, משמנת ובעזרת ידיים משומנות מחלקת את הבצק ומשטחת מעט ביד ויוצרת מעין אליפסה....לאחר שהלחמניות תפחו - זה לא אמור לקחת הרבה זמן..... לחמם שמן עמוק ולטגן את הפריקסה משני צידיו כדקה מכל צד...העלו או הורידו את גודל הלהבה בהתאם... מילוי הפריקסה: במקביל בשלו ביצים קשות ותפו"א בקליפתם - קררו וחתכו לפרוסות טונה זיתים, מלפופון חמוץ, מלפפון טרי, חסה, עגבניה פרוסה, סחוק וכל סלט שבא לכם.... משהו שאי אפשר לעמוד בפניו...הפריקסה רך רך ולא ספוג בשמן.......אנחנו נהנים על אמת ...........אתם תהנו לעת עתה רק מן המסך!!!!!!!!!!!!

יוכי68

New member
ואחד קרוב קרוב....

מקווה שאתם מצליחים לטעום, להריח ולרצות לנסות............................

אילנה48

New member
בבקשה מחר לחדר מורים

מקווה שאתם מצליחים לטעום, להריח ולרצות נו יוכי נא להביא מחר לחדר-מורים כדי שנצליח להריח לטעות ולחוות דעה לפי התמונות בצק א' לפני תפיחה בצב ב' אחרי התפיחה פריקסה לאחר טיגון ממש מגרה עוד יותר מגרה פריקסה החתוך והממולא בחסה סוףף הדרךך אז בבקשה מחר לחדר מורים לא את החסה את הפריקסה

אילנה48

New member
בערב יישר-כח יוכי

אני רוצה להעיד שהפריקסה משהו קיבלנו אותו היום לחדר מורים המורים נהנו מאוד בהפסקת 10 וגם ילדי המתוקים והיפים נהנו מאוד בשעה 6 בערב יישר-כח יוכי

יוכי כולי התפעלות../images/Emo12.gifאני עוקבת אחריך

כבר כמה ימים ואת לא מפסיקה לה
אותנו במטעמים כיד המלך. אני ממש נהנית להסתכל ולראות
ויש לך גם משפחה יפה
כל הכבוד לך
אני אף פעם לא אכלתי פריקסה
פירגה מצטרפת אליך
נראה לי שאני יזמין בחנוכה ת'משפחה לפריקסה הזה
שמרתי לי במחשב

למעלה