צהרים ומה מכינים?

pirge

New member
יוכי,זה נראה 10, לא אכלתי אף פעם כז

כזה.
תודה על התמונות המרהיבות
 

יוכי68

New member
פירגה, תודה על המחמאה!

למה את מתכוונת במילה "כזה", לא אכלת בכלל פריקסה או שלא אכלת כמו שהכנתי?
 
יוכי נראה מגרהה אני אכלתי רק פעם

אחת ומה זה אהבתי ,אין מילים אלופההההההההההה.
 
היי יוכי גילי הוא 35 אך מכיוון שזה

מה שהיה פנוי כשבחרתי שם אז חברתי השאירה לי את זה דובשנית 39 כי דובשנית היה תפוס וזה מה שהשם שהיה דובשנית 39
 
כל הכבוד לכולן../images/Emo140.gifיוכי הפריקסה נראה

יפים מעולה ומוצלח לבל יתואר כל הכבוד יוכי יקרה יצאו לך ממש יפייפיים אני מצארת לעצמי אותך מכינה לכם סופגניות בטח יצאו לך יותר טוב מהקונדיטוריה יש יש לך במה להתגאות
ערב טוב
 
לטובת החיפוש - פריקסה של יוכי68

פריקסה/יוכי 1 ק"ג קמח מנופה 2 כפות גדושות שמרים 1 כף מלח 1 כף סוכר 1/4 כוס שמן 3 כפות עראק - כן כן........... 1/2 2 כוסות מים (כוס עם ידית) ליצור בצק רך מכל החומרים וללוש היטב - לא להוסיף קמח....להתפיח פעמיים... לחלק את הבצק לכ 22 לחמניות ולהתפיח...אני שמה שקית ניילון גדולה על השייש, משמנת ובעזרת ידיים משומנות מחלקת את הבצק ומשטחת מעט ביד ויוצרת מעין אליפסה....לאחר שהלחמניות תפחו - זה לא אמור לקחת הרבה זמן..... לחמם שמן עמוק ולטגן את הפריקסה משני צידיו כדקה מכל צד...העלו או הורידו את גודל הלהבה בהתאם... מילוי הפריקסה: במקביל בשלו ביצים קשות ותפו"א בקליפתם - קררו וחתכו לפרוסות טונה זיתים, מלפופון חמוץ, מלפפון טרי, חסה, עגבניה פרוסה, סחוק וכל סלט שבא לכם.... משהו שאי אפשר לעמוד בפניו...הפריקסה רך רך ולא ספוג בשמן.......אנחנו נהנים על אמת ...........אתם תהנו לעת עתה רק מן המסך!!!!!!!!!!!!
 
יוכי חבל"ז ../images/Emo59.gifשל פריקסה../images/Emo3.gif

תגידי, זה הפריקסה שהיה במסיבה והבחורה הכינה?
 

יוכי68

New member
שוש, זה הפריקסה שאני תמיד מכינה

במסיבה היה פריקסה קצת שונה...הבצק שהכנתי מאוד רך והפריקסה מזכיר לביבה אוורירית...יש כאלה שמכינים בצק קצת יותר קשה ואז הפריקסה יותר מלא בבצק ופחות בבועות אויר...אני אוהבת את הקליל...כך אני מכינה ספינג' מרוקאי - רק שהבצק מכיל יותר מים והוא כמעט נוזלי.
 
אמאל'ה...נראה משו משו- גם לי אין

מושג מה הטעם , רק מכירה את השם... עכשיו, אחרי תמונות כאלה, חוייבים לנסות
 
למעלה