צהרים טובים לכולם מאוד נהנת מהאחווה פה

cial 1

New member
יוכי ממי לא הכול נכון? ערב טוב

כאשר יש אבקת אפיה וביצים זה אסון למה כי זה מנפח את החתיכה בזמן האפיה אז או ללא אבקת האפיה או לפחית בביצה. זה מנסיון גדול. הרוב לעוגות הבית כאלה רק הקמח והביצים היו להם תפקיד ללא אבקת האפיה אותו הרכב ללא האפיה תנסי רק כמות קטנה פעם ותגידי חני יש לך את זה עכשים לא חייב הנפע זה האנאיס אז אפשרי גם סומסום ?
 

יוכי68

New member
חני, יכול להיות שאת צודקת - אנסה

יחד עם זאת ניסיתי את המתכון ויצא מעולה.......החורים שאנו עושים בעזרת הגלגלת או המזלג לא מאפשרים לבצק לתפוח אלא רק בחלקים ממנו לא חוררו.
 
למעלה