צהרים טובים לפורום
ועוד סקרון

מה מעצבן אותי בחריזה ../images/Emo3.gif

יותר מידי דברים חחחחח * עד שאני מוצאת תרשים שבא לי לעשות אין לי את הגדלים של החרוזים
* ואם יש לי את הגדלים אז אין לי צבעים בהתאמה שאני אוהבת
* לעבוד קשה על תרשים ולגלות שמה שיצא במציאות זה זוועת עולם לעומת התמונה
(אתמול קרה לי עם טבעת....כמה אפשר לצלם שיצא יפה
??) * שעד שסיימתי לעבוד וקשרתי והתחלתי לשרוף - שרפתי יותר מידי והכל נפרם, וגם על הדרך שרפתי את האצבע שלי
* לראות תרשים מדהים ולהתקע באמצע כי אני לא מבינה אותו, או כמו שקרה לי פעם גילתי שהם עשו טעות בתרשים
וזה בילבל אותי. יש עוד בטוח...שאזכר אכתוב אבל גם אלה מספיק לא ?

y0y02

New member
ואייי ואייי....זה כל כך נכון 2 הדבר

ים הראשונים שכתבת שחבל על הזמן! עד שיש לי כח להכין משו שממש אהבתי פתאום אני מגלה שאין לי את הגדלים הרצויים.. שאין לי מספיק חרוזים..זה ממש מרגיז! חחחח

נ י ב ה1

New member
../images/Emo6.gifכל מה שכתבת, נכון גם לגבי.

אבל יש עוד משהו, שהילדים קופצים עלי, כשאני בדיוק באמצע התכשיט. או חושבת לאן החוט הולך עכשיו, ורוצה שניה של שקט, זה משגע אותי....

ורדה 1

New member
עד היום לא איבדתי אף סברובסקי!!! יכול להיות שזה קשור לעובדה שרק לפני 3 ימים קניתי פעם ראשונה?../images/Emo8.gif מה מעצבן אותי? * שנופלת לי קופסה של חרוזים על הרצפה (בלי מכסה, כמובן). * שאני לא מצליחה להשחיל את החוט למחט. * שבדיוק בחרוז האחרון אני מגלה שהחור של החרוז קטן מכדי להעביר בו פעם אחרונה את חוט הדיג. * שאנחנו מגיעים למחוז חפצנו בדיוק באמצע תכשיט (זה כשאני חורזת בזמן שבעלי נוהג...).

למה את לא מחזיקה לך את גלגל הצבעים

לידך ? הוא מאוד עוזר שצריך לערבב צבעים ובעיקר אם את חושבת שאת גרועה...(מה שאני לא חושבת)

מלווינה

New member
ועל זה נאמר "ודי די דיינו דיינו די

שותפה מלאה לכל מילה שלך אבל אם עברנו את פרעה נעבור גם את זה חג שמח

אדרעיא

New member
מעצבן אותי ש...

אני צריכה לחשוב פעמיים לפני שאני קונה חרוז זה או אחר, כי המחירים הם ממש מטורפים בעיניי!

night mistress

New member
שאני מתחילה תרשים ואז..

אני ממשיכה לפי הדימיון שלי ונתקעת בנקודה מסויימת..

אפרז

New member
הסבלנות!!!!!!!

מעצבן אותי שאין לי סבלנות כרגע לכלום. אני כל-כך עייפה (ואני כבר שבועיים בחופש), עד שלא בא לי לשבת ולעשות משהו. יש לי כל-כך הרבה רעיונות לבצע ופרוייקטים מותחלים שאמי רוצה לסיים, אבל אני מותשת (בדקתי עד כה 150 מבחנים ו-40 עבודות והיד עוד נטוייה).

אפרז

New member
לצערי, אין לי מה לתאר...

אני יודעת מה זה!!! עכשיו אני בוחנת את תלמידי, אך במקביל לבחינות הבגרות שלהם, לי יש מבחנים משלי באוניברסיטה (והשנה יש לי 8 מבחנים ענקיים), עד כי כך לחוץ לי, שיש לי יום ובו יש בגרות לתלמידי בשעה 9:00 בבוקר ובשעה 14:00, לי יש מבחן באוניברסיטה... אני עדיין מעדיפה להיבחן על פני לבדוק מבחנים- משעמם לקרוא שטויות...

אפרז

New member
לא מצחיק!!!!

ניראה לי שאנטוש בסוף את ההוראה ואעבור לגור באיזו חושה באמצע הנגב, בין שום מקום לשום מקום, ורק אחרוז ואצור שרשראות מפימו. משהי מצטרפת????

למעלה