צהרים טובים לפורום
ועוד סקרון

האמת...

אני נטשתי מהר מאוד. לא יכולתי לסבול את המנהלים מעלי שבדקו בצציות כאילו הם בשב"כ, שעבדתי בבנק היה לי פי מליון יותר כיף

ואותי מעצבן ש...

1. אני סוגרת שרשרת והחרוז מעיכה מתפוצץ וחותך לי את החוט ואז אני חייבת להוריד חרוזים כדי לסגור עוד פעם או להשחיל הכל מחדש. 2. שאני עושה תכשיט ללקוחה כשהיא יושבת לידי והיא רואה בדיוק מה אני עושה ואז כשאני מתמחרת לה את התכשיט לפי חרוזים היא אומרת שיקר לה מידי. שהיא תגיד קודם כמה היא יכולה להוציא גררררר. 3. שאני כמעת מסיימת את הטבעת והחוט מתפוצץ והכל הולך פייפן. 4. שבראש התכשיט פי אלף יפה מהמציאות. 5. שאנשים שמנסים להוריד את המחיר שלי פתאום ממציאות כל מיני פגמים שיש בתכשיט כשאין... וזהו, הוצאתי את האגרסיות!!!!!

night mistress

New member
מזדהה עם כל מילה../images/Emo13.gif

בעיקר עם החלק של החוט שנקרע.. זה קרה היום לתלמידה שלי, עד שהיא סיימה את השעון פתאום נשמע צליל מיתר קטן שנקרע.. אחד אחרי השני, כל החוטים נקרעו
בעסה.

שלולית3

New member
חבל שאין לי מה להוסיף אבל..

אני רק רוצה להוסיף שלפעמים אני אפילו לא מגיעה למצב של חריזה כי כבר לפני זה הראש שלי חלול כך שתוצרת אין..

שלולית3

New member
קשה לי לעבוד עם תרשימים אני צריכה

לראות משהו מוכן להתלהב ממנו ואז שיראו לי מה לעשות..לזה יש לי קליטה די מהירה

P u r p l e

New member
שנרדמות לי הידיים באמצע ../images/Emo10.gif

וכשאין לי את החרוזים שאני בדיוק צריכה למרות שיש המון אחרים...

noyuve

New member
מאוד מזדהה עם מה שכתבתן וגם...

אותי מעצבן כשנשאר לעשות עוד חיבור קטן כדי לסיים את העבודה והוא לא מצליח, וצריך לעשות אותו שוב ושוב ושוב...

כמה הדברים נכונים של עידיתוש

אני עוד לא למדתי לעבוד עם תרשימים קשה לי. ולזו שלא מצליחה להשחיל את החוט למחטיש לי רעיון בשבילך. עם את עובדת בחוט יי ישחל. אבל עם חוט תפירה העבירי את קצה הוט כמה פעמים מעל סבון יבש הכוונה לא משומש ותראי איך זה עובד. בהצלחה אז הערב כולנו מסביב למסך הקטן הזה. כן ירבו

coral chan

New member
הדבר הכי מעצבן ../images/Emo210.gif

שהלימודים לוקחים לי את כל הזמן לחריזה ולעומת זאת הציור שלוקח לי את כל ההשראה

למעלה