צהרים טובים

סבאאורי

New member
צהרים טובים

לחברי/ותי בפורום. הודעה חשובה מאד... העכבר שלי עושה לי בעיות קשות ואני צריך להרביץ לו עם פטיש בראש עד שהוא מזיז את החץ... לאור המצב הקשה עלי לחכות עד שיבוא בשעה טובה עכבר חדש ואז אשוב... ברכות

חייםלוי

Member
מנהל
תביא ../images/Emo54.gif ותראה איך הוא זז

עכבר חדש באמת לא עולה הרבה כסף, אלא אם כן אתה רוצה עכבר משוכלל שגם מחזיק הרבה זמן ואין לו גלגל שאוסף לכלוך.

סבאאורי

New member
חיים שלום

לא משנה שקל אחד יותר או מאה שקל פחות. את העכבר שלי גם גדוד של חתולים לא יזיז מהעכברה...ולטכנאי שלי יש זמן.אולי מחר... זה די מעצבן לעבוד ככה... אחד עושה חיים והשני מסכן דפוק. ברכות

לייציק

New member
אחה"צ טובים לכולם ../images/Emo140.gif ולך סבאאורי

אני יכולה רק להמליץ בחום רב על העכבר האופטי שאני קניתי logitech Mx500 פשוט חוויה שלא מהעולם הזה...
מבנה ארגונומי מותאם לכף היד ולכל אצבע, משוכלל, ההפעלה נוחה וחלקה... קניתי אותו ב"עתיד מחשבים" - יש להם סניפים באזור ת" המרכז והצפון, אבל ללפ מה שאני רואה בחשבונית המשרד הראשי שלהם הוא במושב בן-שמן משק 33, אם אתה מעוניין אמור לי ואכתוב לך את מספרי הטלפון שלהם... שלמתי עבורו -.309 ש"ח כאשר באופיס דיפו רצו יותר מ- -.350 ש"ח (אולי אפילו 380 אני לא זוכרת בדיוק ...). אמנם יקר אבל שווה כל פרוטה וההנאה שלמה ... בכל אופן, אני ממליצה לך לקנות רק עכברר אופטי (ללא גלגלת שתופסת לכלוך ונתקעת). שתהיה לך קנייה מוצלחת במה שתבחר

לייציק

New member
בלבלבל ... ת"=ת"א ללפ=לפי ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

הכוונה היתה עכבר בלי כדורית ! כמובן שעם גלגלת ...

emmy5

New member
איזה חמודל'ה ,,,חבל לתת אותה ...

האמת שגם האכברים של סבאאורי חמודים ,תני להם לעשות חיים ...מזג אוויר מעולה ,כולם עושים חיים .סבאאורי , קלקלתה אותנו

yaely2

New member
מנהל
לחברים הטובים שלי פה שלום../images/Emo24.gif

שלום לכולם,
בחורה צעירה נתנה היום מחמאה לפורום שלנו. היא אמרה שזה הפורום הכי צעיר בכל תפוז. ואני מעבירה לכם את המחמאה כי גם אני מרגישה ככה. איך אתם מרגישים צעירים? מבוגרים? או עדיין לא החלטתם? אני מרגישה ממש ממש ילדה קטנה. יעלי
נ.ב אני יודעת למשל שאמי בת 20

emmy5

New member
גם לי יש משהו עם צעיר ..LOL

הוכחה נוספת לכך שלפעמים דברים הם לא דיוק מה שהם נראים. הסיפור הזה, שאירע לפני כחודש בעיירה קטנה במינסוטה, נחת עלינו בדואר אלקטרוני: בחור צעיר הלך בצידי הדרך בליל חורף סוער וחיפש טרמפ. השעות נקפו באיטיות משוועת ואף מכונית לא עברה. לאחר מספר שעות ראה מכונית מתקרבת מאחוריו ונעצרת. הבחור קפץ לתוכה, סגר את הדלת, ואז שם לב שהוא לבד. המכונית החלה לנוע שנית באיטיות. הבחור היה מבוהל, מפוחד מכדי לחשוב על קפיצה מהמכונית וריצה הרחק משם. הוא שם לב שהמכונית מתקרבת אט אט לעיקול חד בכביש והחל להתפלל על חייו, בטוח שהמכונית תסטה מהכביש והוא יצלול אל מותו. ממש לפני העיקול הופיעה יד דרך החלון וסובבה את ההגה כך שהמכונית חזרה לכביש. משותק מאימה, ראה הבחור את היד חוזרת ומופיעה בכל פעם שהמכונית מתקרבת לעיקול ב! כביש. לבסוף, כשלא יכול היה להחזיק מעמד, פתח את הדלת, נס מהמכונית ורץ לעיירה הסמוכה. רטוב והמום נכנס לבר הראשון שראה, הזמין דאבל ויסקי וסיפר לנוכחים על החוויה העל טבעית שעבר. הס הושלך בקהל, כשהבינו השומעים שהבחור שפוי וצלול. כחצי שעה מאוחר יותר נכנסו שני בחורים לאותו הבר ממש. אחד מהם פנה לחברו ואמר: "תסתכל! זה הבחור שישב באוטו שלנו כשדחפנו אותו בגשם!"

maxima

New member
ערב טוב......הגעתי......./images/Emo13.gif

טילתי לי כל היום בשוק הכרמל בשוק מצלאל וברחובות תל אביב היה יום נהדר השמש חייכה אלי ואני אליה יעלי אנו הרי יודעים שגיל הוא רק מספר...

מנורה

New member
../images/Emo24.gifמקסימה ברוכה הבאה הגעגעתי

היום באמת היה יום נפלא לשופינג

emmy5

New member
את לא היחידה שיודעת את האמת

אני אומרת לכולם את הגיל , לא מזמן היתי 18 ...ואתם כולכם צעירים ...חלק 17 חלק 18 וחלק 20 כמוני ...הרבה בריאות לכולם והרגשה טובה ...תמיד ...

emmy5

New member
סבאאורי ,מה עשו לעכבר שלך?

כנראה החתול של מנורה .....

maxima

New member
סבאאורי....יש לי עכבר רזרבי.....

אני מוכנה להעביר לך אותו הוא של מקרוסופט במצב טוב

למעלה