סבאאורי,תבדוק את העכבר הזה
O ora11 New member 16/11/03 #17 סבאאורי שוווווווובביניו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אלו צרות קטנות עכבר כזה או עכבר אחר העקר שיהיה לך עכבר כבר. ונראה את הדברים היפים שלך. באומנות כמובן בהצלחה.
סבאאורי שוווווווובביניו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אלו צרות קטנות עכבר כזה או עכבר אחר העקר שיהיה לך עכבר כבר. ונראה את הדברים היפים שלך. באומנות כמובן בהצלחה.
B bimbo. New member 17/11/03 #18 מהתמונה שהבאת רואים גם למה העכבר עושה בעיות... יש לו עניינים יותר חשובים מאשר להזיז את החץ....
E emmy5 New member 17/11/03 #22 בימבו , בגלל העכבר אין מי... שיגיד לי לילה טוב ....לילה טוב פורום ....אבל לי אין חשק לישון ...מה עושים? אין אף אחד פה ....חזרתי לא מזמן מהקונצרט ...בושה ...הנגנים לא קבלו משכורת שלושה חדשים . איזה מן כלכלה עושים לנו?
בימבו , בגלל העכבר אין מי... שיגיד לי לילה טוב ....לילה טוב פורום ....אבל לי אין חשק לישון ...מה עושים? אין אף אחד פה ....חזרתי לא מזמן מהקונצרט ...בושה ...הנגנים לא קבלו משכורת שלושה חדשים . איזה מן כלכלה עושים לנו?