צהרים טובים

אנפה2

New member
לפני שבועיים ירדתי על הכתבה

ועל תוכנית הדיאטה שאודטה כתבה בעיתון, אז עכשיו ורדה רזיאל יורדת ברדיו על אודטה, ובשורה התחתונה אומרת לה "אל תציעי לאחרים את מה שלא מצליח לך, את אומרת לאנשים לעשות דיאטה ולהפסיק לאכול בשעה 15.00 ,בגלל שאת עושה את זה את תמיד משמינה בחזרה" ואכן ורדה צודקת, אודטה יפה, אבל שמנה (יחסית), ומי היא שתיתן עיצות ובפרט שהיא לא יכולה ליישם אותם.

חיניה

New member
וורדה החכמה בעצמה הציעה לאנשים

לקחת כדורים נגד דכאון כדי לרזות. כבר יותר טוב לא לאכול משעה 3. חוץ מזה ורדה מאד גסה ובוטה וחושבת שהיא מקסימה. למה???

בת אל 7

New member
אני גם לא אוהבת את הסגנון של ורדה

היא בוטה וגסה חסרת סבלנות.

אנפה2

New member
אתם צודקות, היא גסה בוטה, חסרת

סבלנו, ולפעמים אפילו גזענית, אבל היא חכמה, לדעתי. היא דוגלת בקיצורי דרך, ואני כמטפלת אלטרנטיבית בהחלט מסכימה איתה שהיום לא צריך לסבול ואם צריך וכדורים עוזרים, אז צריך להשתמש באמצעי הזה.

אנפה2

New member
אני "רפלקסולוגית בכירה" עובדת

בקליניקה בביתי, ובעבר עבדתי בבי"ח הילל יפה בחדרה, במח' נורוכירורגית עם פרופ' רפי קראסו.

אנפה, תודה על תשובתך, ראיתי את

תשובתך אחרי שכתבתי לך, הכל מסודר. קראתי שאת מפחדת לטוס, גם אני. מה אני עושה כדי להתגבר?! אגיד לך, לוקחת איתי את תפילת הדרך, אחרי שאני כבר יושבת במטוס, קוראת את התפילה, ומעבירה לאלוהים את כל האחריות, כמו שהדתיים עושים, ואני טסה בשקט. מאחלת לך טיסה נעימה, ובילוי נעים בחיק המשפחה.

p a l o m a

New member
אתן צודקות לגמרי. גם ורדה וגם

אודטה, או שמתאימות עצמן ל"ציפיות הקהל שלהן"... או שלא יודעת מה... לא רוצה להגיד.. שלא תגידו שאני ככה ואני ככה... התשובות שורדה נותנת על אצבע אחת.. אפילו לא על רגל אחת - אני יודעת אותן בעצמי.. אבל מה, מי שמטלפן לקבל עצות ברדיו - אלה התשובות שכנראה מגיעות לו. חוצמזה שורדה חסרת סבלנות, ואפילו לא עושה את זה בחן. ועל אודטה כבר הבעתי את דעתי ואיני רוצה לחזור על עצמי - רק אומר מילה אחת אני מאד מאד נבוכה בנוכחותה.. לא נעים לי להיות שייכת למין שהיא מייצגת.. ביידיש יש ביטוי "א כאשערע בה... מילה בת 4 אותיות נגמר ב"ה"... לא רוצה לכתוב את כל המילה...(אם תרצו הסבר אשמח לנדב לכם אותו) זו דעתי עליה "ואין בילתה" חה חה חה....

אנימו

New member
חברות-עצורנה הסחף! ברורה הדעה!

פלומצ'יק - הכנסת רמז "דקיק" כל כך ..... זא מו גזינט! (תהיי לי בריאה!).

p a l o m a

New member
אנימו, וכל חברי הפורום אני חוזרת../images/Emo13.gif

בי מדברי בקשר לורדה ואודטה. זה לא נאה ולא יאה להתבטא כפי שהבאתי את הדברים. לא מתאים לפורום.. ומתנצלת על ההסחפות. ובכלל עוד לא נגמר יום כיפור ואני כבר מרכלת אוףף לא יאה ולא נאה.

אנימו

New member
פלומה- יש לי עכשיו בעיה עם הצהרות

אהבה
סוחפות בפרהסיה...
אבל בלי כלום אי אפשר: אז אני מורידה בפניך את הכובע!

p a l o m a

New member
אנימו, זה באמת לא היה לענין..וודאי

ובודאי שלא מתאים לסבתא.. תארי לך שהנכדים שלי עושים גיחות לפורום, ורואים שהסבתא נאה דורשת אבל לא נאה מקיימת... בכל מקרה את הדעה שלי אתם הרי כבר יודעים חהחהחהחהחהחהחהחהחה.... אוי אני מתפוצצת
..אוי..

bimbo.

New member
אין דבר, פלומה'לה. את לא מרכלת.

כולנו יודעים את האמת.... שומעים אותה יום יום ברדיו ובטלוויזיה (מי שרוצה לשמוע...)

למעלה