צהרים טובים

p a l o m a

New member
נושא אחר: שאלה לבעלי כלבים../images/Emo107.gif|גבי

תגידו שמעתם פעם על תופעה שהכלב מ כ ר ס ם את המגבת/סמרטוס/מחצלת וכו' וכו' עושה בו חורים, א ו כ ל את הפינות... וכל שבוע צריך להחליף את הנ"ל ולהניח לאינטילגנט כסוי חדש לרצפה?

אנפה2

New member
איך לא חשבת על ורדה, הכל היא

יודעת, אז אולי תעזור לך גם עם בעית הכלב, חחחחחחחחה

אנפה, תוכלי בבקשה לפרט יותר

איזה טיפול אנטרנטיבי את נותנת. יש כל מיני מטפלים אנטרנטיבים, מה שאני יודעת זה על סיגנון סיני, מטפלים שהשתלמו חצי שנה בסין וגם מקבלים תעודה על זה, אודה לך מאוד על תשובתך!!!!!

bimbo.

New member
איזה מגבת? מה סמרטוט? ועל כלב

שאוכל ספה לא שמעת? אבל לא קניתי לאינטיליגנט ספה חדשה. שיסתפק במיטה שלו. יש לו מזל. אף אחד לא יאכל לו אותה

אנפה גם לדעתי ורדה חכמה מאוד

מהירות המחשבה שלה, ניתוח הדברים, בהירות הדיבור. היא לא מורה לנימוסים, ולפעמים אין לה סבלנות והרבה פעמים זה בצדק, כי יש המון נודניקים שחוזרים על עצמם, אבל התשובות שלה טובות מאוד.

אנימו

New member
ולטעמי היא מאוד מעשית למרות שלפעמים

ישירה מדי עבור אחרים. העצות שלה שאובות מן המציאות בלי הרבה התפלספות....וחוץ מזה היא יודעת לנגן בפסנתר
ויש לה העזה גדולה...

נֵנָה

New member
או, הנה סוף סוף יש גם כאלה שחושבות

כמוני. למרות הבוטות שלה, אני מעריצה את ורדה, בגלל הישירות ה"דוגרית" שלה והפתרונות המהירים שהיא נותנת. ממש חותכת בבשר החי, אבל ממש לעניין... יוצא לי לעתים להאזין לתוכניתה ברדיו כשאר אני נוהגת במכונית ואני נהנית כל הדרך, חלק ממש מבדר
בקשר לאודטה כבר הכל נאמר. לאמר את האמת, בזמנו הערצתי אותה על כתיבתה הקולחת והחברה'מנית והייתי קוראת נלהבת של המדור הקבוע שלה בעתון ידיעות של יום ששי - נדמה לי שאחר כך עברה למעריב... הייתי ממש "גרופי" שלה. יישמתי רבות מעצותיה וקניתי כמעט כל דבר שהמליצה עליו - כולל השפתון שאני משתמשת בו עד היום
. בכל אופן, מיד כשראיתי אותה בפעם הראשונה בתוכניתה בטלויזיה, כל ההערצה שלי נעלמה כלא היתה, והתחלפה לפעמים ממש בהרגשת דחייה... פשוט "לא סובֶּלת אותה..." ואת ההתלהבויות המזויפות והציחקוקים המטופשים שלה, שלדעתי מהווים עלבון למין הנשיי... איני צופה בתוכניתה אלא אם יוצא לנו במקרה לפתוח ויש נושא שמושך אותנו, אבל גם זה לעתים רחוקות מאד...

דרדרית

New member
אודטה../images/Emo35.gif אפשר לכתוב עליה המון.....

היא מישהי שאפשר או לאהוב מאד או לשנוא. אבל אי אפשר להשאר אדישים לי מפריע היחס שלה אל האנשים שהיא מראיינת: בקושי נותנת להם לפתוח ת'פה. חושבת שצריך שיהיה לה המון אומץ ללכת ולהראות כפי שהיא נראית.<בעיקר הנעליים המצחיקות שלה> יכולים לומר עליה המון- אבל היא הצליחה בגדול!!!

נֵנָה

New member
דרדריתוש, אני לא שונאת אתה חלילה,

וכי מה היא עשתה לי...? שתהנה לה ממה שהיא עושה. זה לא אומר שאני חייבת לראות אותה. כפי שאת אומרת, זה עניין של טעם ולמה כל אחד מצפה.כנראה שרבים אוהבים לראות אותה, כי בינתיים תוכניתה משודרת יום יום באופן קבוע ועדיין מחזיקה מעמד... אני פשוט התאכזבתי ממנה, מתוך קריאת הכתבות שלה בעתון ציפיתי למישהי קצת יותר על רמה...

מנורה

New member
עם הצלחה לא מתווכחים והיא מצליחה

אל תשכחו שיש מי שקובע עבורה מה ללבוש וגם מכתיב ומביים בעקבות הנושא היום בפורום הצצתי
בכלל ערוץ 10 כמעט ולא רואה כנראה לא מספיק בתודעה שלי

נֵנָה

New member
מנורוש איני חושבת שקובעים עבורה

מה ללבוש. כמוה כמו כל המגישות/ים בטלויזיה, מתלבשים עפ"י טעמם בלבד. אמנם זה בטוח שיש להם יועצים, אבל ההחלטה הסופית היא בידיהם... בינינו, לא מאמינה שיועץ שמבין בעניינים, היה מייעץ לה ללבוש את רוב הבגדים הבלתי מחמיאים לה, שהיא לובשת...

p a l o m a

New member
ננה צודקת. הם מחליטות לבד../images/Emo6.gif

ראו את מגישת החדשות הותיקה במוצאי שבת של ערוץ 1 עם הבגדים של סבתא שלי. תכף אנימו תהרוג אותי אבל אתם עדין שלא הזכרתי שמות.. וכרגע אני הולכת לסדר את הבית אחרי ההוריקן שעבר פה (בלי עין הרע טפו טפו...)

למעלה