צהרים.......

שאפולי

New member
צהרים.......

מישהו עוד כאן?

פשושה11

New member
אני, אם זה נחשב :)

ראיתי את הראיון עם קרן וגב, די פרווה אבל צפוי. ולא מבינה את כל השאלות האלו על העתיד. ברור שהם עוד לא יודעים כלום, רק יצאו, תנו לאנשים לנשום.

צרצרה1

New member
אחרי הכתבות של היום, גם באינטרנט וגם בעיתונות

הכתובה - ניראה לי שאיתן ישכב במיטה כמה ימים לפחות......... להתאושש מהמכה באגו. הבחור שבא לתכנית כדי להיות סלב - יצא כסמרטוט עייף חסר עמוד שידרה, בלי שום יכולת להיות "מישהו"... בדיוק ההיפך ממה שהוא קיווה (ואין לי מושג על סמך מה הוא קיווה). יש לי הרגשה שאחרי שדניאל תתאפס על עצמה - היא זו שתגיד לו ביי ביי.

נטלי1013

New member
איתן, לפעמים חנוניות יתר היא פשע !

שכחת את עצמך וזה דוחה ברמות על.אני רואה את הראיון בוידאו צ'ט ולא מאמינה למשמע אוזני...במקום לענות על עצמך אתה עונה עליה? איפה האופי שלך? איפה איתן? איתן הלך לך לאיבוד...ליבי איתך...תעשה עם זה משהוא ותחזיר לאיתן את איתן.

צרצרה1

New member
נטלי, מוכנה לפרט מה היה? ראיתי רק את הסוף

והיה נדמה לי שהמראיין הלך להירדם......

לפעמים

אני רוצה כמה ימים להרגע חח וגם אין לי סבלנות לכלום בימים האלו, יו קנואו.

שאפולי

New member
יהיה טוב

השאלה אם להמשיך לתפעל פה.. הגרעין ביקש ממני שכן- אבל הן לא כאן

zbi

New member
גרעין המקובלים??

בשירשור בוקר יש 160 תגובות לא של המקובלים ולכן אני לא מחשיב אותם הגרעין המקובל החליט לפרוש?

שאפולי

New member
אולי תנוח?

אם לא טוב לך פה- את לא חייב להיות פה- זה לא צבא. תפסיק לפרש כל דבר לשלילה. הגרעיון שלח לי מסרים להמשיך לפתעל זאת פשוט עובדה. אתה שלחת? שיקרתי? באמת, צבי, או שתהנה פה או שאל תאלץ את עצמך לסבול.

zbi

New member
אני נהנה בדרכי שלי

לא שלחתי כלום ולא מתכוון לשלוח גם ככה הסירטונים שלי ימחקו

thisisme4

New member
אף גרעין לא מבקש לפרוש!!!

שאפה, אני כאן אם את צריכה ואני מוכנה לתפעל את הפורום ב50 הודעות כל יום, גם נהיה כאן רק שלושה אנשים! שימשיך! נוכל לדסקס על כל הנושאים בעולם.

קשקשה9

New member
הנה אני כאן ../images/Emo24.gif

וככל שתהיו כאן אהיה גם אני
חייבת לאמר שאתמול הזדעדעתי מהרמה של הגמר מהזלזול במשתתפים ומהזלזול בצופים לא אני לא מתכוונת כלל וכלל לתוצאות אלא לרמה ההפקתית אז חשבתי שאולי זה בגלל שאני מאוכזבת מהתוצאות ומסתבר שלא
כי היום כשקמתי עם יותר פרופורציות אני אפילו יותר מזועזעת מכמה הערוץ הנכשל הזה לא יודע לעשות טלוויזיה משדר גמר ברמה של מתנס (דוגמא קטנה-שמלות הפינליסטיות ) עכשיו אני יודעת שלפחות באח הגדול מתאמצים לרתק את הצופים יאללה שיהיה יום טוב

צרצרה1

New member
אני הזדעזעתי דווקא מחוסר המודעות של ההפקקה

הבזיונרית ביותר שקמה אי פעם בטיוי שלנו. בכל התגובות שלהם הם "מאשימים" כביכול גורמים אחרים לנפילה שלהם, לבזיונות שלהם. ממשיכים לשבח את הפורמט (היה פורמט בכלל???) - וזה מראה שגם אם תציבי לעלובים מראה מול הפרצוף - הם יאשימו בכיעור את מציב המראה...

קשקשה9

New member
את בטח מתכוונת לכתבה ב nrg

טרם הספיקותי כרגע אני בסדנא לניקוי רעלים
לא מתפלאת מהתגובה העלובה שלהם

צרצרה1

New member
קשקשה, בכל התקשורת! גם בידיעות

המהדורה הכתובה, גם בעכבר העיר (היה כאן לינק לכתבה באינטרנט), ואפילו כמה כתבות בוואלה ועוד כמה שאני כבר לא זוכרת. יש כאן בשירשורים את הלינקים לרובן.

קשקשה9

New member
לא קראתי ולא יודעת אם אקרא

אבל הבנתי הפה שלא ממש חיבקו את התכנית+הזוכים באהבה טוב נו בסוף ח%$ תמיד צף

למעלה