צהרים.......

צרצרה1

New member
אני מתנחמת ברייטינג הנמוך ביותר שהיה אי פעם

לתכנית ריאליטי: 13.7% ועם כל זה ההפקקה עדיין מאשימים שזה בגלל תכניות חזקות ששודרו מולן... אחד נגד 100 זו תכנית שאמורה להכות גמר ריאליטי??????

talibatata

New member
קשקש היי מותק, איך את היום?

אני עדיין מבואסת מהגמר הכי הזוי שראיתי.

קשקשה9

New member
היי טלי ../images/Emo140.gif

הבוקר נשמתי לרווחה אני מכורה לריאליטי ובתור שכזו הייתי מוכנה לצרוך חומר זבל בלי לעשות קאט ,היום שמעתי מוזיקה ברקע במקום את יוני את קולטת?
אז זהו מסתכלת על החצי
המלאה בטוחה שלכולנו יש חיים מלאים ומעניינים יותר אין ספק שהגמר כמו כל התוכנית הזו הזוי וירוד אז מבואסת אני לא ואפילו שמחה שחזרתי לחיים

talibatata

New member
הבאסה שלי זה שהזוג הדוחה זכה.

ויש לי חיים מלאים, ואני עסוקה עכשיו בהכנות לחג שיבוא עלינו לטובה.

צרצרה1

New member
אין לי ספק שהבטיחו לאתי טובות הנאה בתמורה

לשתיקתה ולהתנהגות נאותה בגמר. הרי לא יתכן שהיא הבליגה לריק כשהכריזו על קרן וגב כזוכים...

צרצרה1

New member
יוני בטח לא מבין איך זה שלא התנפלו עליו עשרות

עיתונאים כדי לשמוע את דברי החכמה של ה"כוכב" הגדול שהוא נעשה........... בעיני עצמו כמובן

צרצרה1

New member
ובן בטח לא מפסיק להעביר תחנות ברדיו -

מצפה לשמוע את כל התחנות משמיעות את השירים שלו - ובודק אולי התקלה היא בחשמל... אחרת, למה לא שומעים דווקא אותו, כוכב הזמר החדש של ישראל ????

קשקשה9

New member
צרצרה על מה את מדברת?

ברגעים אלו בן חותם על חוזה סיבוב הופעות בעולם קטן עליו ישראל

צרצרה1

New member
סורי../images/Emo7.gifטעיתי... קטנת אמונה שכמותי. פוייה אני

בארוררררר שישראל קטנה עליו !!!!!!!!! בן הוא לאונרד כהן החדש !!!!!!!!! (פככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ)

צרצרה1

New member
צודקת ! לאונרד לא רק אחד בדורו

הוא אחד בכל הדורות ! אני מתה עליו. שרופה. תני לי שירים שלו באוזניות - ואני לא צריכה עוד דבר בכדי לדעת איזה כייף שאני חיה ושומעת את הדבר הנשגב הזה.

צרצרה1

New member
וזה ממני לך, באהבה

ואגלה לך משהו לגבי השיר, אולי את יודעת אבל הרוב לא: את השיר הזה כתב ליאונרד בעקבות ביקור באושוויץ. הוא שמע את הסיפור על נגני הכינור שנאלצו לעמוד על הרמפה ולנגן להולכים אל חדרי הגזים...... השיר הזה נכתב לכבודם. לזכרם. ומשם שם השיר: Dance me to the end of love האזיני למילים...... מצמרר......

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gifזה חדש לי הרקע לכתיבת השיר, תודה../images/Emo24.gif

עכשיו אפילו מרגש כפליים

למעלה