צה"ל כ"צבא מוסרי" (עאלק)

RED1917

New member
נכון מאוד

דיווח חדש המבוסס על מחקרים של ארגון הקשור לאיחוד האירופאי קובע כי ככל הנראה חיל האוויר של ישראל השתמש בטילים נושאי ראשי אורניום, כך עולה מדיווח העיתון The Independent . לפי דוח זה שפרסם ד"ר כריס בוסבי המזכיר של הוועדה המדעית של האיחוד האירופאי, בדיקת האדמה שנלקחה ממכתשים שנוצרו מהפצצות אלו מוכיח שיעור גבוה של רדיו אקטיביות. יש שתי אפשריות לדברי הרופא, או שזה תוצאה של פצצות קונבנציונאליות הנושאות אורניום או שזה נשק חדש ניסיוני טרמובריק, המבוסס על קרינה כתוצאה מזיק חימצוני של אורניום. גם הטלוויזיה האיטלקית בשבוע שעבר טענה כי ישראל משתמש בנשק מסוג זה בעזה. הסיכוי הוא שזה נשק אמריקני חדש העדוע בשם DIME בו השתמשה ארצות הברית ברצח ההמוני בפלו'גה בעיראק. זה הפרצוף האמיתי של "הדמוקרטיה" האמריקאית והציונית, ציר הרשע האמיתי העובר דרך וושינגטון, לונדון וירושלים. הפושעים האמיתיים הם אלו שולטים במדינות הללו. הניתן להאשים את העמים שברשימות השחורות של ארצות הברית על שהן מפתחות נשק אטומי כדי למנוע מעצמם את הזוועות של הברבריזם האימפריאליסטי?

מה זה כל הקשקושידה הסטליניסטית הזאת

ישראל אמריקה היא ציר הרשע ? זועות הברבריזם האימפריאליסטי ? איפה אתה חיי ? אתה קורא לעצמך איש שמאל ? בטח הרי צפון קוראיה המרעיבה את אוכלוסיתה ללא רחם וכופה עליהם חיים קשים של דיקטטורה רצחנית, רכשה נשק גרעיני רק בגלל אמריקה המרושעת הנטפלת אל החלשים. כך גם איראן, שרוצה למחוק אותנו מעל המפה. כך גם צ'אבז שסובל מרותה של ארה"ב, "הברברית". נשמות טהורות וזכות. סטלין מת מזמן !

eoli

New member
למה אתה מתפלא

שגם אמירות לא ענייניות יוצאות מאיש שמאל ? לחשוב שהשמאל מייצג את החוכמה העליונה,והימין מייצג את ההיפך - זו צרות מוחין. לידיעתך,בכל קבוצה שמאוחדת אידיאולוגית יש חכמים וטפשים,ולראייה.

Wing Chan

New member
חבל. שחיזבאללה פעם הבאה ידע לא

לשלוח רקטות לעבר שטח לא שלו.

RED1917

New member
Wing Chan

האם אתה בעד השלכת פצצות האטום על הירושימה ונגסקי?

Wing Chan

New member
לא, אבל אני בהחלט מבין את מניעי

האמריקאים. פלישה קרקעית ללב יפן היה מבחינתם משימה שתעלה להם בהמוני המוני חיים של חיילים. כידוע לכולם, היפנים ידועים כאחד העמים העיקשים ביותר כאשר פולשים לאדמתו, וכולם ראו איך האמריקאים חטפו על הראש באוקינאווה או איוו-ג'ימה, למשל. האמריקאים הצליחו לכבוש את האיזורים האלה, אבל במחיר דמים אדיר. הם ידעו שפלישה יבשתית אמפיבית של יפן עצמה תעלה להם בהיקף נרחב הרבה יותר, ולכן אני מתנגד להטלת הפצצה האטומית, אך מבין את המניעים האמריקאים.

RED1917

New member
כפי שאתה מבין את

השימוש באורניום על אזרחי לבנון על פ'לוגה ובקוסבו? זאת בדיוק אותה שאלה מבחינה עקרונית. ומבחינה היסטורית ארצותהברית נכנסה למלחמה רק משהבינו שליטיה כי ברית המועצות מנצחת את גרמניה הנאצית והמטרה של השלכת הפצצות האטומיות על אזרחי יפן הייתה בניגוד להסכמים של סטלין-רוזבלט-צ'רציל לפיהם יפן הייתה אמורה ליפול לידי בריתהמועצות להכניע את יפן לארצות הברית.

Wing Chan

New member
ארה"ב נכנסה למלחמה מכיוון שיפן ידעה

שהכוח היחיד שמסוגל לעצור בזירה הימית - הוא ארה"ב. לכן היא הקדימה אותם והפציצה בפרל הרבור. כן סובייטים או לא סובייטים, ארה"ב נכנסה למלחמה כי הפציצו אותה.

RED1917

New member
כדאי לדעת

כי כפי שבוש ידע ממקורות רבים על התכנון של ידידיו לשעבר בן לאדן לפגוע ב9/11 כך גם ידע רוזבלט על המתקפה היפנית המתוכננת. הוא יכול היה למנוע אותה. כשם שבוש יכול היה למנוע את 9/11 אולם אינטרסים מעל לכול לא כן? הניתן להשתמומם על כך שהברברים משתמשים בנשק אטומי ותומכי הברבריזם תומכים גם בכך בתרוצים שונים? אלו שעות דמדומים על האימפריה בארצות הברית ועל משרתיה בישראל. לא במקרה ניכנס ליברמן הלאומן הגזען הרדיקלי לממשלה ואפילו הזכויות הדומקרטיות של היהודים בסימן סכנה ומי שמשקף את התמיכה בכיוון אליה נופלת ישראל שימשיך לתמוך בשימוש בנשק אטומי.

Wing Chan

New member
על מה אתה מדבר?

אשמח אם תפנה אותי למקור כלשהו (ולא, תאוריה מופרכת של מישהו זה לא מקור) שאומר בברור שלרוזבלט היה מידע מוקדם על ההתקפה בפרל הארבור. נשמע לי יותר כמו איזו תאוריית קונספירציה חסרת בסיס, אבל אשמח אם תפנה אותי כי מלחה"ע השנייה הוא אחד התחומים שמעניינים אותי. גם אם ידעו, אני לא רואה שהייתה דרך למנוע את המתקפה ולמנוע את המלחמה עם יפן וגרמניה. לדעתך, מכיוון שאתה פציפיסט שכזה, איך הייתה ארה"ב אמורה לפעול? כשהיא רואה מולה את כול אירופה נופלת בידי היטלר, כשהיא רואה את כול המזרח הרחוק נופל בידי יפן? כשיפן מאיימת עליה ועל הצי שלה ללא הרף? בבקשה ממך, תציע לי דרך לפתור את הסכסוך עם היפנים שהחל לאחר התקיפה על פרל הארבור. אני כאסטרטג\טקטיקן חובב, לא מצאתי שום דרך. אתה צריך לזכור גם, ד"א, שאלמלא האמריקאים נכנסו למערכה האירופאית, היו מתים עוד המוני אנשים במחנות ועוד המון מדינות היו כורעות ברך בפני היטלר.

RED1917

New member
זה תחום הדורש תשובה מאוד ארוכה גם

אם אנסה לתמצת אותה ואעלה לכאן תשובה בימים הבאים משום שהיום או עד מחר בערב אין לי את הזמן.

RED1917

New member
הבטחתי לך הוכחה Wing Chan

DAY OF DECEIT: The Truth About FDR and Pearl Harbor ... some intelligence was intercepted. Finally, just months ago, the Senate voted to exonerate Hawaii commanders Admiral Kimmel and Lt. General Short, after the ... www.liberty-tree.org/ltn/dayofdeceit.html - 19k - Cached - Similar pages עובדות אלו ידועות להיסטוריונים וכן לרבים מהאנשים הפשוטים בארצות הברית עצמה, לרועהמזל הישראלים בדרך כלל לא נחשפים אלא לתעמולה אימפריאליסטית שמסתירה את העובודות האלמנטריות, שכן בישראל אנו משמשים בשר תותחים לא רק לגנרלים אלא לשליטי ארצות הברית אין אני פציפיסט אך מתנגד אני לרצח של מליונים במלחמות אימפריאליסטיות שמטרתן לכבוש את העולם תחת דגלים לאומנים שונים. לילה טוב

eoli

New member
למה נוח לכם לקבל

את הפלישה האמריקאית כלגיטימית,ואילו את פעולות צה"ל אתם מוקיעים ? צה"ל ,לידיעתך,מגן על ישראל מפני חיסולה הטוטאלי,ואילו ארה"ב נכנסת לתחום לא לה,כמו בוייטנאם. אילו קיומה של ארה"ב היה בסכנה - הייתי מקבלת את פעולותיה,אבל ללכת עד הקצה של הכדור....

מדינה שהמציאה את הקמיקזה

ומדינה שתומכת בפיגועי התאבדות בחלק מהאידיאולוגיה שלה - הם מדינות שמשתמשות בבני אדם כנשק חי. כשיש זלזול של המדינה בחיי אזרחיה שלה, שלא יתפלאו שמדינות אויבות מתיחסות לתושביהם כאל נשק שיש למגרו. זה נורא שאזרחים חפים נפגעים. ילדים, נשים, זקנים. זה זוועה! אבל במקרים הללו יש להאשים את המדינה המופגזת, ולא את המפגיזה, עם כל הצער והזוועה שבדבר.

אפשר שלא?

למדת הסטוריה? קראת על הרקע שהביא את האמריקאים להטיל את הפצצות? אפשר להאשים את USA?

NorthernStar

New member
ומה עשו תושבי לבנון?

להזכירך, הם אלו שהופצצו בנשק בלתי קונוונציונלי.

RED1917

New member
קול קורא בעניין מפלגת העבודה

קול קורא לתמיכה ביקורתית במורדי מפלגת העבודה אין אני אחוז התלהבות מאף אחד מההנהגה הנוכחית של מפלגת העבודה אשר בגדה בתומכיה ובמצביעיה כאשר במקום רפורמות חברתיות מינימאליות אשר הבטיחה "האג'נדה החברתית" היא בגדה בהבטחות אלו ותמכה במלחמה המזוהמת בשרות שליטי ארצות הברית. עתה הנהגתה בוגדת גם בהתחייבותה לא לשבת בממשלה אחת עם הלאומן הגזען הקיצוני ליברמן. האינטרס של העובדים והעניים ואף בעלי העסקים הקטנים המתמוטטים הוא כי מפלגת העבודה תצא מהממשלה ותהפוך למפלגת אופוזיציה, אשר תארגן את העובדים והעניים יהודים כערבים נגד שלטון התאגידים ומשרתיהם המושחתים והגזענים. ממשלה עם ליברמן תהיה ממשלת דיקטטורה יותר גלויה מאי פעם. האופוזיציה של המורדים לפרץ אינה ראויה לאמון רב, אך במצב הנתון אם אכן יפעלו בכל כוחם לסלק את תומכי ממשלה עם ליברמן ואם לא יצליחו יצאו הם עצמם מהמפלגה, הם יהיו ראויים לתמיכה ביקורתית. צורך השעה הוא במפלגת עובדים מיליטנטית על פרוגראמה סוציאליסטית של מאבק העובדים והעניים כנגד שלטון התאגידים ופקידיהם המושחתים בשלטון. יוסי שורץ חבר במפלגת העבודה וחבר בחוג למרקסיזם

למעלה