צ'ה - 15 דקות

bigm2

New member
אפשר להגיד אותו דבר עליך

הגישה של "אני סטלןןןןן יווווו אני מעשן כל היוםםםםםםם ואני מגניבבבבב" נמאסת גם היא די מהר. ובקשר לבחורה למעלה, דווקא בזמן האחרון הביקורות שלה הרבה יותר ענייניות ולא סתם קוטלות והיא גם יודעת לפרגן כשצריך, דווקא אחד הדברים שיותר מעניין לקרוא פה.

טופיקלי

New member
../images/Emo6.gif

האמת היא שאני אוהב לקרוא את מה שהיא כותבת, וגם כשהיא סתם מבלבלת היא מצחיקה אותי. קצת חורה לי שהיא צצה פתאום רק בקשר לשירים חדשים שיוצאים של אמנים בארץ. חוצמזה, גם ביקורת קוטלת יכולה להיות ענינית, אבל לכתוב למשל " 'מרימים ת'מסיבה ', וואו, ממש שם יצירתי. בהצלחה." לא מי יודע מה עושה חסד עם היחס של אחרים כלפיה.

bigm2

New member
"אהיה עניינית כהרגלי"

לא נשמע כמו בחור. אלא אם כן זה איזה טרול.

hcsneB

New member
לא ייאמן אבל כל כך ../images/Emo45.gif

ולא על מה שהוא כתב על הבחורה, היא סתם כלבה ממורמרת

טופיקלי

New member
אהבתי במיוחד את המחמאה העצמית../images/Emo6.gif

לדעתי צריך להאדים את טרוט' הרטס, בתור "המומחית לביקורות אמנים" על גבי הפורום. ואיך אפשר בלי ה"בהצלחה" בסוף ? בהצלחה.

טופיקלי

New member
המטרה היא לא לעורר שום נוסטלגיה

איזו נוסטלגיה בכלל ? הוא מספר על הדרך שלו בתור ראפר בארץ. מי שלא בקיא הוא לא בקיא. ומה רע בתמיהה ?

Killo Vat

New member
יש מצב להעלות את הלינק שוב?

הוא כבר לא עובד (לפחות אצלי)...

טופיקלי

New member
אני לא משתמש בוורד

אם מישהו יוכל לשים בהודעה את הליריקס אני יותר מאשמח. תודה רבה.

ק ר ח

New member
../images/Emo45.gif סוף סוף ראפ כמו שאני אוהב!!!!!!!!!!!!!!!

עם שמות,הצהרות,אומץ, כמו שלא היה פה עוד עכשיו. ביט בנזונה,ולגבי המתוסכלת שאמרה שאולי לא יבינו מי זה צ'ולו ונימי ומה קשור תאמיני לי ברב שירי ההיפ הופ בארץ שהם בכלל לא מוזכרים שם,לא מבינים את רב הכוונות של רב המסרים... צ'ה,אני מאחל לך הרבה יותר מ15 דקות תהילה.רק תצליח!

טופיקלי

New member
את הליריקס אהבתי

את הביצוע לא. לצ'ה יש סגנון מאולץ שהוא מרבה להשתמש בו. כשהוא לא עושה את זה הוא נשמע כמו שמעט מעט מאוד נשמעים פה, למשל ב"מביט גבוה".

למעלה