צודק או לא צודק מה אתם חושבים?

g a g a

New member
היא צודקת ב1000%.

סוף סוף שבוע ראשון שהיא לא מועמדת להדחה, אז ההפקה תוקעת אותה כמועמדת להדחה? תרגיל ממש מסריח שאני לא מבינה מה עומד מאחוריו. אם כבר להעניש - אז מהתחלה ועד הסוף. גם את צבר וגם את שי ואת כל מי שעסק עד כה בלחשושים ותיאומי הצבעות. אי אפשר סתם למצוא שעיר לעזאזאל ולהפיל את כל החרא עליו. זה פשוט לא הוגן. אני מקווה שעינב לא תודח. היא מביאה עניין ודאחקות לוילה הזאת, בעוד שקרן או שפרה משעממות לאללה
יש סיכוי שעינב לא תודח וגם לא תלך הביתה מרצונה?

JasPoint

New member
או להעניש את כולם או אף אחד

אבל למה לקחת צד ולהעניש רק אותם? עכשיו ברור שההפקה בעד שפרה וצבר כל הדרך לגמר

santa barbara

New member
ממש לא צודקת!!!

האשר הזה..הלוואי יעוף באמת. הוא מציג את עצמו כצדיק גדול... אדם צדיק לא מתנהג כמוהו. אתם יודעים מה הבעיה של כל הדתיים?! - שהם כופים את הדת על כולם. כל אדם באמונתו יחיה!!! היום התוכנית כשהם ישבו בחדר של האח הגדול אשר אמר שצבר ושפרה צריכים לכבד אותו...הוא לא חשב שאולי הוא צריך לכבד אותם? למה כולם צריכים לפעול לפי הכללים שלו? מה זה הבית שלו? מי שירצה לבשל בשבת יבשל בשבת. אז נכון לפני שאתם מתפרצים עלי אני לא אומרת שיתר דיירי הבית הם צדיקים גדולים. אבל שכל אחד יעמוד מאחורי המעשים שלו. וכן, עינב ואשר טעו, אין על זה ויכוח.

yafufa88

New member
חוצפנית!

לא מספיק שאמא שלו בישלה להם את כל המאכלים האלה, היא מבשלת אותם בראש השנה ככה שהוא לא יכול לאכול מהם עכשיו - וזה לא שהיא לא ידעה, הרי היא "יודעת את כל השולחן ערוך" כמו שאשר אמר. היא מודעת לזה היטב ובכל זאת בכוונה היא עושה! וזה לא שיש עוד הרבה שעות עד שנגמר החג והיא חייבת לאכול ולא יכולה לאכול את זה לא חם, נשארו רק שעתיים! ומקסימום היא יכלה לקחת רק את החלק שלה ולא את כל הסיר ככה שהוא לא יוכל לאכול מהאוכל שאמא שלו הכינה לו! ככה שבאמת "איש באמונתו יחיה" - טיפת כבוד לבנאדם הדתי שרוצה לקיים ת'דת שלו לא תזיק! את פשוט חיה בסרט של עצמך...

santa barbara

New member
אני מצטערת אבל ...

עד כמה שידוע לי האוכל שם הוא משותף...לא זכור לי שהשם של אשר היה כתוב על האוכל. זה שאמא של אשר התנדבה להכין את האוכל כל הכבוד לה, אין לי מה להגיד. אבל אין שום קשר בין זה לבין הכפייה הדתית של אשר. כולם יושבים איתו לעשות קידוש בשבת...כולם חגגו איתו את החג והקשיבו לתפילות שלו. אף אחד לא חייב לו שום דבר. ואני בטוחה שאם אשר לא היה במשחק אז לא היו עושים את כל זה?...נכון? אני טועה? מישהו היה עושה קידוש אם הוא לא היה שם? אז שיגיד תודה על מה שיש. באמת שעושים בשבילו מעל ומעבר. לא מגיע להם היחס הזה אחרי כל מה שעושים בשבילו.

yafufa88

New member
יפה שיהיה של כולם!

שתיקח מהאוכל אבל שתשאיר לו! ברגע שהיא מבשלת את כל הסיר אז זהו, הוא לא יכול לאכול מזה - והיא יודעת את זה! ומה הקשר כפייה לקידוש והכול? למה הוא הכריח אותם?! הם עשו את זה מרצונם הטוב ויפה מצידם.

santa barbara

New member
הינה עכשיו אשר אמר ש...

שאם ביום כיפור מישהו יבשל אז הוא יהיה בראש רשימת ההדחה שלו. כמו כן אמר שהבישולים בשבת מפריעים לו ושמי שרוצה לאפות יכול לעשות את זה אחרי שבת וזו בעצם פגיעה בכבוד שלו...וזו לא כפייה דתית?!!!!

yafufa88

New member
מותק אני שמעתי טוב מאוד מה הוא אמר

אולי מספיק לסלף! הוא אמר שהוא הציע להם לאפות חלות ביום שישי והיא סירבה, ואז בשבת פתאום היא "ניזכרה" לאפות

סתונית5

New member
כנראה לא שמעת כל כך טוב....דיבר בכלל על צבר

שפרה קמה מוקדם בבוקר בערב החג להכין לו חלות כי למרות שהודיעו בערב החג שיביאו ארוחת חג אשר חשש שלא יהיו לו חלות. היא אפילו בקשה מהאח הגדול שישיגו את מתכון החלות של אבא שלה. כמובן שאחר כך קיבלו יחד עם האוכל מביתו של אשר סל מלא חלות ולחמים.. וכמובן שאשר "מלא ההערכה" לשפרה, לא הפסיק לצחוק עם עינב (וגם עם יוסי), על צורת ואיכות החלות של שפרה. מה שאשר אמר אתמול הוא לצבר. אני לאזוכרת את הציטוט המדוייק, אבל רוח הדברים היתה שכל ערב צבר מתחיל לאפות באמצע הלילה כדי שלא ימדו לו על הראש. דווקא בשבת הוא אפה בצהריים פיצות. זה בכלל היה עם רנין ולא עם שפרה שכבר סבלה מכאבים בכתף וכלל לא השתתפה באפיה.

MineraL

New member
בהחלט כפייה דתית

העיקר הוא עכשיו אומר "אני לא כופר את הדת על אף אחד"

rebecca121

New member
היא פשוט מטומטמת

אתם רואים את שי או צבר עושים קודים?! פחחח ועוד איזה קודים.סתומים באמת שרק אשר והיא מסוגלים לחשוב שהם יעשו את זה ויעברו להם על זה בלי כלום. !!!

צודקת בהחלט...

היא לא התלוננה על זה שהיא נענשת באופן כללי, אלא על זה שרק היא נענשת בזמן שהיא לא היחידה שעשתה את זה. היו בפירוש עוד אנשים שדיברו על זה ותכננו, ואף אחד לא העניש אותם על זה. עינב צודקת כשהיא אומרת שגם שי אמר שצריך להדיח אותה ואת אבא שלה, שי בכלל דיבר הרבה עם ערן וגם עם צבר על זה, אם היו מענישים את כל מי שעשה את זה לפני אשר ועינב, עינב ואשר היו נזהרים הרבה יותר. עכשיו אחרי שהענישו אותם הם יוצאים השעיר לעזאזל כי עכשיו ברור ששי וצבר כבר לא יעשו את זה. וזה שהראו לכל הדיירים למי אשר ועינב הצביעו, זאת השפלה מוגזמת בשידור חי. פתאום צבר ושפרה משחקים אותה נפגעים, כאילו הם לא הצביעו לשני מועמדים. הרי כל אחד שם נתן שני שמות, ההבדל היחיד זה שאת ההצבעה של אשר ועינב כולם יודעים. צבר משחק אותה כאילו הוא לא תכנן עם שי אסטרטגיות. :/ בקיצור, נכון שעינב ואשר היו צריכים להענש כי הם עברו על החוקים, אבל ממש חוצפה שההפקה בוחרת להעניש רק אותם ולא את כל מי שעבר על החוקים (כולל צבר בעצמו).

Eil

New member
אני לא סובלת את עינב ואשר, אבל...

מה לעשות שעינב צודקת. הדיירים בתכנית מפרים חוקים על ימין ועל שמאל ועד עכשיו ההפקה לא עשתה כלום. אז פתאום היא מענישה? אני מבינה לחלוטין את הטענות של עינב, וממש לא קל לי לתמוך בה כי היא מעצבנת אותי, שלא לדבר על כך שכדתייה אשר מחליא אותי ולדעתי הוא רק עושה נזק למגזר שהוא הגיע כביכול לייצג. אבל הם צודקים, צודקים, צודקים.

למעלה