צוואה עכשיו

soofgania

New member
אמרתי לך כבר..

כשתקבלי אותו תביני שהיה לו שימוש רב מותק התחרטתי..את חסרת תקנה גם אם תקבלי אותו לא תדעי להשתמש בו בתבונה

ס22ית

New member
ורדה הזו תותחית

יש לה קטעים שהיא פשוט מצחיקה. ולגבי הצוואה... אין מה לבקש לעשות צוואה..הורים זה לא בנק, זה לא תכנית חיסכון שתפתח מתישהו
בטח ובטח אם הוא יודע שזה יפגע בהם. אידיוט. (דרך אגב, מה ורדה אמרה?)

soofgania

New member
ורדה נתנה את רשות הדיבור לאמנון

היא אמרה שזה התחום שלו<סופסוף נתנה לו להשחיל מילה
> הוא הציע שאותו אדם ייגש לאחד ההורים ויגיד לו למשל.. אבא אני דואג לך שאם יקרא משו לאמא תתקשה לחלק גם את הירושה שלה..אני דואג לך לכן מעכשיו תרשמו צוואה..כדי שלא יהיה לך קשה בעתיד לרשום גם ת'צוואה שלה וגם את שלך תשובה מטומטמת

ס22ית

New member
אהההה..התכנית בטלויזיה...

אני שומעתא ותה לפעמים ברדיו..שם היא יותר מתפרעת

soofgania

New member
האמת לא יוצא לי לשמוע אותה

במקרה הדלקתי טלויזיה בשעה הזו רציתי לעשות קצת שעת כושר מול הטלויזיה

soofgania

New member
וואלה באמת עשיתי קצת ספורט../images/Emo67.gif

קיבלתי לפני שנתיים מכשיר לכפיפות בטן סופסוף החלטתי לעשות בו שימוש
ועשיתי גם מתיחות,הליכה במקום,עבודה על ירכיים,טוסיק וכו'.. ואת כל זה עשיתי מול הטלויזיה שלא ישעמם לי.. קנאית אחת!

Jahel

New member
../images/Emo4.gif

דבר ראשון, מאיפה הוא יודע שהם לא הכינו ירושה
ודבר שני, לי נורא קשה לחשוב על דברים כאלה אחרי קטע לא נעים בכלל שאמא שלי (שתחיה עד 120
) עשתה לנו עם ה"צוואה" שלה. מאז פיתחתי גישה שלפיה אני לא צריכה להלחץ מקטעים כאלה, כי ההורים שלי יחיו לנצח

soofgania

New member
כי כשעורכים צוואה בדר"כ מיידעים

אני למשל יודעת שהוריי ערכו צוואה

Jahel

New member
גם אני

עם 50% מההורים
אם יש קרוב משפחה שנפטר, זו דרך להעלות את הנושא שיחה... למרות שבכל מצב זה לא נעים ועלול ליצור תחושה שהנושא עלה מאינטרסים בלבד...

soofgania

New member
אני לא הייתי נפגעת אם בני היה שואל אותי

אם ערכתי צוואה הרי לא אחיה לנצח.. וגם אימי לא הייתה נפגעת אם הייתי שואלת אותה בעניין

soofgania

New member
ניראה לי שזה תלוי בקשר שלו עם הוריו

יש לי חברות שאף פעם לא יכלו לשים את ילדיהם אצל ההורים שישגיחו עליהם מידי פעם וקינאו בי שאני יכולה להביא את ילדיי לאימי מתי שאני רוצה וכמה זמן שאני רוצה אני הייתי המומה לשמוע את זה..חשבתי שכל ההורים אותו דבר

אויי נושא כאוב !!!!

בעיקר אצל התימנים המבוגרים.. אלו, לא דאגו לעשות צוואות לפני מותם או שנישלו את הבנות ונתנו רק לבנים (למרות שהבנות הן אלו שטיפלו בהורים בזיקנתם), ויצרו שינאה תהומית בין האחים לאחר מותם... לדעתי, אם ההורים אוהבים את הילדים שלהם, עליהם לעשות את הצוואה עוד כשהם חיים, ולא להשאיר את הנושא מעורפל
בנוגע למקרה אצל ורדה.... לצערי הרב, אני מכירה את הסיטואציה באופן אישי ואין לי הצעות חכמות כי מאחר ואתה יוזם את השיחה על הצוואה, אתה נתפס כרודף בצע...
.... ואם אתה לוחץ קצת, אז חושדים בך שאתה מנסה לסחוט בכל מיני מניפולציות... כשלפעמים המטרה היא בכלל אחרת - והיא בכדי לקבל אפוטרופסות במקרה הצורך של סעד, תשלומים על מטפל וכו'.. לך תנסה להבין אנשים מבוגרים....

למעלה