צוות משלכם

Milk Shake

New member
צוות משלכם

אם הייתם יכולים להרכיב צוות משלכם,עם כל הדמויות מכל הסדרות של מסע בין כוכבים,מי הייתם בוחרים? (צריך לבחור קפטן-קירק,פיקארד,סיסקו,ג´אנווי או ארצ´ר-,קצין ראשון,צ´יף וכ´ו)

טל קר

New member
התאהבתי בוויג´ר. אז רק הייתי מקפיצה

לשם גם את טרוי שאהבתי מNG, ומשאירה ככה.

טל קר

New member
לא עם נשים בלבד, אלא עם כמה שיותר

נשים. שכחתי את טופל מאנטרפרייז. אני מרשה ברוב טובי לטובוק, קים, הדוקטור (שמולוס?) ותום פאריס להשאר. אבל צוות שיכלול את טופל, קתרין גאנווי, טרוי, קס, הוא בהחלט צוות מנצח.

אילן די

New member
מה זה שמולוס ?

לדוקטור אין שם והוא נקרא פשוט הדוקטור. אגב בפרק האחרון הדוקטור כן בוחר שם והוא (ספוילר): ג´ו

rdaffi

New member
1. זה היה בעתיד שהפסיק להתקיים..

2. דנארה פל הוידיאנית נתנה לדוק את השם שמולוס על שמו של דוד שלה שמת מהפייג´.

אה, זה פשוט

קפטן - יוביוב הירוק. רופא - יוביוב הירוק. שאר הצוות (בלי חשיבות לתפקיד): ט´פאל בוורלי קראשר סבן אוף ניין רו לארן ג´אדזיה דאקס ואם ישאר מקום, גם את דיאנה טרוי.

אילן די

New member
הצוות שלי

קפטן : ז´אן לוק קצין ראשון : ספוק (מאד התלבטתי עם ט´פאל אבל ספוק מנצח) רופא : הדוקטור. טקטיקה : טובוק. צ´יף: לה פורג´. טייס : דאטה אסטרומטריקס : 7 אוף 9.

הצוות המנצח לדעתי...

קפטן - פיקארד קצין ראשון - קירה נריס רופא - ג´וליאן באשיר קצין מדע - דאטה קצין בטחון - אודו קצין טקטיקה - וורף (ברח לי מהראש המונח - מיפוי החלל וניווט) - טובוק מכונאי ראשי - ג´ורדי ל´פורג´ יועצת - דיאנה טרוי זה צוות הפיקוד.

אילן די

New member
מיפוי חלל וניווט = אסטרומטריקס

בכל מקרה טובוק הוא קצין בטחון וטקטיקה ודאטה אינו קצין בטחון.

Milk Shake

New member
הצוות שלי...

קפטן-פיקארד קצין ראשון-קירה(התלבטתי גם עם רייקר) רופא-הדוקטור(למרות שד"ר פלוקס חמוד נורא...) ושאר הקצינים: דאטה טרוי אודו ט´פול והייתי מוסיפה את רייקר,גם אם לא בתור קצין ראשון...

rdaffi

New member
תסלחו לי על בורותי כי רבה...

דאטה הוא לא Operations? כי אחרת למה המדעים שלו לא כחולים? המדים של דאקס וספוק כן. וחורגי לה פרוג הוא הצ´יף אינג´יניר..

לא בטוח

היה לי רשום בקובץ פעם אבל אני לא בטוח.. אם אני זוכר נכון... כחול - מדע ורפואה צהוב - הנדסה, תקטיקה וביטחון. אדום - פיקוד נכון לגבי הימים של לפני המדים החדשים - שחור אפור

rdaffi

New member
אם אני זוכר נכון...

כחול- מדע, רפואה. צהוב- הנדסה, מבצעים, ביטחון. אדום- פיקוד, טקטיקה, ניווט.

Esmena

New member
לא ,כחול זה כן מדע. דאטה

לובש מדים צהובים, נדמה לי(ניחוש פרוע) כי הוא עובד עם הנדסה. יש בספינה קצינים אחרים שלובשים כחול, והם קציני מדע תחת פיקודו לא?

למעלה