צוות משלכם

DDN

New member
הצוות שלי

קפטן: סיסקו. קצין ראשון: ספוק. רופא: ג´וליאן באשיר. אבטחה: אודו. טקטיקה: וורף. צ´יף: מתלבט בין אובריין למונטגומרי סקוט. . ..טוב, הנה: סקוטי בים מי אפ! מדע: (ספוק לא היה גם קצין המדע של TOS?) ג´אדזייה דאקס. יועצת: זה חוקי לבחור את אזרי אם בחרתי את ג´דזייה למשהו? אם לא אז טרוי. הגאים: ווסלי קראשר. שכחתי משהו?

_אלי_

New member
הגזמת!...ווסלי קראשר?

לא הייתי לוקח אותו גם אם הייתי צריך לצאת לבד לחלל. הוא הדמות המיותרת ביותר לדעתי בכל הסדרות, חוץ אולי מג´ייק סיסקו.

Ka Dargo

New member
הבחירה שלי...

קפטן: מי אם לא זאן לוק פיקארד קצין ראשון: קירה\טפול רופא: באשיר מדע: ג´דזיה דאקס (התלבטות קשה על המקום עם אודו) אסטרומטריקס: וורף ביטחון: אודו (האחד והיחיד) יועצת: ההיא מ"הדור הבא" (בבקשה תיסלחו לי, לא ראיתי את הסידרה כבר הרבה זמן) מהנדס: צ´יף אובראיין Anything I forgot???

Ka Dargo

New member
כמה תיקונים (אני טיפה עייף):

אודו=דאטה (בקטגוריית המדע) אסטרומטריקס - אין לי מושג מזה...בכל אופן התכוונתי שוורף יופקד על הטקטיקה.

אלי אני חייב טריקודר חדש עם 16 MB../images/Emo3.gif

קפטן - פיקארד קצין ראשון - #1 רופא - ג´וליאן באשיר קצין מדע - דאטה קצין בטחון - אודו קצין טקטיקה - וורף ניווט וכו´ - דקס מכונאי ראשי - ג´ורדי לפורג´ יועצת - דיאנה טרוי

_אלי_

New member
בחירה טובה, הייתי משנה רק אחד...

במקום דקס הייתי שם את היקארו סולו כנווט והגאי

^hunter^

New member
לא נכנסתי קצת זמן אז אני אגיב עכשיו

הצוות שלי ~~~~~~~~~ קפטן - ז´אן לוק פיקארד קצין ראשון - רייקר דוקטור - בברלי קראשר מדע - דאטה מהנדס ראשי - ג´ורדי לה פורג´ נשקים- וורף בטחון - אודו (בשילוב עם וורף) ניווט - את צ´כוב מהסדרה המקורית ובבר את גינאן כמובן.. וכאורחת כבוד את 7 אוף 9.
בהולו סוויט´ס של קווארק, שיהיה ממש ליד הבר של גינאן.

ואפרופו גינאן

מה ידוע בכלל על הגזע שלה? לפי איך שהבנתי היא היחידה שנשארה היא חיה מלא מלא זמן (היתה בסרט 7 עם קירק) ומה הקשר שלה עם Q ? היה פרק אחד שהיא ניסתה עליו כל מיני כשפי וודו ניסתה לאיים עליו עם כל מיני תנועות מגונות {HELP}

rdaffi

New member
גיינאן היא אל-אוריאנית...

שזה גזע עם תכונות ביזאריות ביותר, והם גם חיים הרבה מאוד זמן. הם נחשבו יעד להטמעה ע"י הבורג בגלל התכונות האלה. למרות זאת, חלק מהם הצליח לברוח לפני שהבורג הרסו את הכוכב שלהם, וגיינאן היא אחת מהם.

G.O.D

New member
כמו ד"ר תוליאן סוראן מ"דורות"

הידוע יותר בשם "האיש שהרג את קירק" G.O.D

rdaffi

New member
באיחור קל:

קפטן- פיקארד קצין ראשון- קירה (היא לא הקצינה הראשונה של ח"ע9?) מדע- ספוק מבצעים- דאטה (כן כן, בניגוד לדעה הרווחת הוא לא קצין המדע אלא קצין מבצעים, כמו סג"מ קים בוויאג´ר) הנדסה- סקוטי הגאים- פאריס ביטחון/חמוש- טאשה יאר יועצת- דאקס (אזרי) רופא- קראשר

G.O.D

New member
בחירת המנהל ../images/Emo3.gif

קפטן: ז´אן לוק פיקארד קצין ראשון: קומנדר וויליאם טי רייקר קצין שני פלוס אסטרומטריקס: לוטננט קומנדר דאטה טאקטיקה ואסטרטגיה: לוטננט קומנדר וורף ביטחון: אודו קצין מדע: ספוק הגאים: לוטננט ג´ורדי לה-פורג´ הנדסה: צ´יף אובריאן (הגיבור מסטליק 3) רופא: הד"ר מוויאג´ר נספח לעינייני מונולוגים ואקשן: Q שגרירים של רצון טוב: ג´יימס טי קירק וסקוטי ברמנים: קווארק וגאינן חייט: גארק הע-נ-ק אני יודע שקצת הרחבתי את הצוות אבל לא נורא הספינה תחזיק מעמד...
G.O.D

phoenix18

New member
הצוות שלי

קפטן: סיסקו קצין ראשון : רייקר רופא : בשיר הנדסה : אובריין ביטחון: אודו מדע : גדזיה דקס הגאים:תום פאריס טקטיקה:וורף

למעלה