צוות רוקט לא רעים!

rocket

New member
צוות רוקט לא רעים!

תכניסו את זה טוב טוב לראש, הם לא רעים! לג`סי יש יציאות לפעמים אבל ג`ימס הוא ממש רגיש וטוב הוא לא אוהב לפגוע באנשים ובפוקמונים. ראינו מלא דוגמאות לזה כמו בפרק holy matrimony איפה שג`ימס ויתר אל כל הירושה שלו כדי לחזור לחבריו וכמו בפרק מיאו שולט שראינו איזה אנשים טובים הם ובכלל הם לא רעים!! או בפרק עם המגדלור שג`ימס לא רצה לפגוע בדרקון הנדיר! והם גם מאמנים די טובים, למשל בפרק עם קרנבל הבנות ראינו שג`סי ממש טובה!!! הליקיטונג שלה ניצח אפלו את פיקצ`ו!! ועוד דבר קטן בפרק של ג`יגליפאף הקטע הכי יפה זה שג`יגליפאף כעס על פיקצ`ו ובעט בו!! פעמיים!! מגיע לו...

leeloo

New member
הודעה קטנה לאידיוט הקטן

תיכף אני אבעט לך במוח!!! שלא תעיז להגיד שמגיע לפיקצ`ו שהוא היצור הכי מושלם בעולם שמגיע לו! מגיע לצוות רוקט שהם כל פעם מפסידים, ואת זה ראינו בכל פרק!!! אז אל תבלבל בשכל שהם טובים, בסדר?

rocket

New member
תגובה!

כודם כל אני לא מסכימה שיקראו לי אידיוט כי קודם כל אני בת ודבר זשני יש לי זכות להביע את דעתי ואני ושבת שצוות רוקט יותר שווה מפיק`צו!!! ועם יש לך בעיה אז אין לי מה להגיד ! פיקצ`ו נודניק!!! ומגיע לו שג`יגליפטף בעט בו וחבל שאש לא עזב אותו ביער!!!

Dragonite

New member
אני אגיד לכם מה...

צוות רוקט צריכים לעשות דבר ממש פשוט: לכל מי ששיחק בגיים בוי, שיבדוק איזה התקפות יכול ללמוד מיאו; הוא יכול ללמוד מלא התקפות מTM!!! הם יכולים ללמד אותו מכת ברק, אקדח מים, או לפתח אותו לפרסיאן! ובקשר לליקיטונג, אותו דבר (כי פוקמון ``נורמאלי`` לומד התקפות ממלא סוגים...)

Ash Ketchum

New member
דעה ותיקון

קודם כל מיאו לא יכול ללמוד את זה בגלל שאמרו שהוא בזבז את כל כשרון הלמידה שלו על דיבור. ובקשר אליך רוקט וכל השאר, זה כבר מעצבן! צוות רוקט הם אמנם מאגניבים אבל גם פיקאצ`ו והוא כל הזמן מנצח אותם ובמקום להילחם בו כמו מאמנים אמיתיים הם מנסים לחטוף אותו! אש לא עוזב פוקימונים, הם עוזבים אותו והוא משחרר אותם כי הוא מאמן טוב שמתחשב בהם בניגוד לצוות רוקט שבועטים במיאו ונותנים לבוס מה שהם לכדו בלי להתחשב בפוקימון!

leeloo

New member
מספר עובדות

אוקיי למרות שזה אולי מיותר אני חייבת לחזק את דבריו של ``אש``: 1. בגלל שצוות רוקט הם בכלל לא מאמנים טובים אלא רק מתיימרים והם בחיים לא יהיו כי הם פשוט גרועים והם מתייחסים לא יפה לפוקימון 2. הם לא מסוגלים לתפוס את פיקצ`ו בגלל שהוא טוב והם מאמנים גרועים ולכן גם הפוקימונים שלהם צולעים ביותר 3. אמרת שצוות רוקט מביא לבוס כל מה שהוא לוכד- אז מה בדיוק הוא לוכד תזכיר לי? אם כבר אז הוא גונב וחוטף... אבל גם זה לא מצליח להם... בקיצור צוות רוקט הם דמויות מרושעות בסידרה והם נועדו לכישלון תמידי!!

טל16

New member
הם מאמנים מצויינים

והנה כמה הוכחות: 1.דיטו 2.פרס אש בחיים לא היה מצליח לעשות את זה!!!!!! כי צוות רוקט ש-ו-ל-ט!!!

rocket

New member
עוד דבר...

ג`סי וג`ימס הם לא המאמנים של מיאו הוא חבר בצוות רוקט וזכותם לבעוט בו כמו שהוא כל הזמן שורט אותם! למה לא הזכרתם שמיסטי כל הזמן מרביצה לפסיידק שלה?? זה בסדר?? וחץ מזה עם הם דמויות משניות שילדים עמורים לשנוא איך זה שיש מיליוני אתרים (ואני לא מגזימה) שמוגשים להם? למה יצאו להם דיסקים וספרים (ביפן)? אנשים אוהבים אתם כי הם מבינים שהם חברה טובים ושלתפוס את פיקצ`ו זאת רק משימה. ועוד דבר בזפר יפני עליהם כתובים החוקים של צוות רוקט וכתוב ש אסור להם לתפוס פוקמונים בשביל עצמם ומותר לכל אחד להחזיק עד 2 פוקמונים להגנה עצמית! אז הויכוח על למה הם לא תופסים עוד פוקמונים חוץ מויזינג , ארבוק(!!) , ויקטרבל וליקיטונג נגמר! פ`וט אסור להם. ועוד משהו קצת לא קשור שמעתם על הקהילה הענקית של המעריצים של צוות רוקט הנקראים rocketshippers? אני חלק מהם.. בכל אופן הם מאמינים שג`סי וג`ימס הם זוג או יהיו זוג בעתיד ועסוקים בלחפש לזה הוכחות.. אני הייתי רוצה לדעת מה אתה חושבים??

טל16

New member
איזה מגניב!

גם אני Rocketshipper רק שלא ידעתי שיש עוד בפורום... Jessie and James togther forever!!!!!!!!!!!

leeloo

New member
4 שנים לטל מזל טוב!

די די אין לי כוח לטימטום - רק כמה משפטים: מי מפגר מספיק (בייחוד שהוא בן 16) להגיד: ``צוות רוקט שולטים``? זה מה שהפורום הזה בשבילך? להגיד שצוות רוקט שולטים? תטעני טענות, דעות, משהו רק לא אמירה כזו של ``שולטים`` ודרך אגב, אם לא שמת לב, הם ממש לא שולטים! הם די נחותים! ולפי פיקצ`ו הפשושי: פיקה פיקה!

leeloo

New member
שיהיה

את יודעת מה, שיהיה! תאהבי את צוות רוקט, אני אוהב את פיקצ`ו המדהים ופשוט לא נרשום אחת לשנייה, אני אתעלם משלך ואת תתעלמי משלי.

טל16

New member
טוב הבנו!!!

אז את חושבת שהוא מלאכי וכ``ו... את *חייבת* לחזור על זה 100 פעם? כי זה לא ישנה את העובדה שצוות רוקט שולט (וגם ארבוק!!!)

טל16

New member
טוב הבנו!!!

אז את חושבת שהוא מלאכי וכ``ו... את *חייבת* לחזור על זה 100 פעם? כי זה לא ישנה את העובדה שצוות רוקט שולט (וגם ארבוק!!!) אה ורוקט- אני מסכימה איתך!!! כל כך צחקתי שהוא בעט בו!!! שנים חיכיתי שמישהו יקלוט שהוא קרצייה מעצבנת...

leeloo

New member
פוקימון קיים רק שנה ולא שנים

אם את אומרת שאת מחכה שנים אז רק שתדעי שפוקימון קיים שנה בישראל ולא שנים.... ועוד דבר קטן..... תקלטי שאני לא אומרת מאה פעמים שפיקצ`ו הוא מלאכי אני פשוט מציינת עובדה!!! די כבר נמאס מחוסר המקוריות שלך! תפסיקי כל פעם להגיד כל פעם מחדש! נמאס כבר לקרוא שום ושוב את ההודעות שלך מהתחלה! וצוות רוקט הוא בתפקיד משני!! תביני את זה כבר! תכניסי את זה לראש הקטן שלך! מי שיצר את הסידרה התכוון שצוות רוקט יהיה שנוא על ילדים ולא אהוב! אבל את מוזרה מידי אז אפשר להבין.. בכל אופן אנשים שאוהבים את פיקצ`ו - ישאר כוח! פיקצ`ו היה ותמיד יהיה היצור הכי חמוד בעולם!

טל16

New member
איזה שטויות

פוקימון קיים הרבה יותר משנה ביפן אבל בכל מקרה זה רק ביטוי (רק שאת טיפשה מדי בשביל לקלוט את זה אז אני אוותר לך הפעם)

flichza

New member
פוקימון סידרה גדולה!!!

טוב רק רציתי לציין שפוקימון היא סידרה מצויינת ולמרות שאני לא רואה אותה כל יום ואינני מעריצה כזאת גדולה של פוקימון אני חושבת שזאת סדרה טובה אבל לפי דעתי זאת לא סידרה לילדים קטנים מכיון שיש בא יותר מדי אלימות כל המטרה של הסידרה זה ללכוד עוד פוקימונים ועל מנת לעשות זאות צריך להלחם אז מה אנחנו מלמדים את הילדים שכדי להשיג את מה שרוצים צריך להלחם לא יודעת מה להגיד עוד אז בי

Panther

New member
צודק

צוות רוקט מאמנים הרבה יותר טובים. לאש היו הזדמנויות לתפוס עוד מלא פוקמונים, למשל את הפוקמונים הפרה היסטורים בפרק לפני כמה ימים, ולא תפס כלום! איזה פחדן יש לו צ`אריזרד, פיג`אוטו, וסנורלקס והוא מפחד להלחם בהם!

טל16

New member
וגם...

הוא נוטש את כולם (למה לא את פיקאצ`ו???? למה???)... צוות רוקט לא עזבו את הפוקימונים שלהם!!!

למעלה