צולמתי ע'י מצלמה אוטומטית

צולמתי ע'י מצלמה אוטומטית

היום קיבלתי הזמנה למשפט על כך שכביכול ביום 4.5.07 חציתי מסילת רכבת כשאור אדום מהבהב (בכניסה לרמלה, כביש 44 ), וצולמתי . בשעה שלא נסעתי שם. כלומר 15-20 ד' לפני הזמן שנסעתי שם. כלתי נסעה במכונית אחרת 20 ד' לפני וגם היא קיבלה הזמנה למשפט, שכביכול חצתה מסילת רכבת כאשר אור אדום מהבהב בדיוק באותה שעה שאני בצעתי את העברה לכאורה. לפי דרישה כלתי קיבלה צילום של המכונית שלה חוצה את הפסים, שאלתי: האם אני יכולה לדרוש לראות את הסרט של המצלמה לא תמונה. ופניה לקוראים אולי עוד מישהו, שבמקרה יראה את ההודעה, עבר באותו יום בסביבות שעה 17.00 וגם הוא קיבל דו'ח?

be_roo

New member
לא הבנתי ממש

קיבלת דו"ח. גם כלתך קיבלה דו"ח. כלתך ביקשה וקיבלה תמונה שבה היא נראית חוצה את הפסים. את יכולה לעשות אותו הדבר. לא תקבלי לידך את סרט הצילום המלא, אבל כאמור את זכאית לדרוש ולקבל את התמונה המיוחסת לך.

be_roo תודה על תגובתך. אנסה להסביר

כלתי ואנוכי קיבלנו ד'וח , כ'א בנפרד, על אותה עבירה באותה דקה ממש, למרות שנסענו בהפרשי זמן של כ-15 ד' אחת מן השניה. אין לי אפשרות להוכיח זאת. לכן, אם אוכל לראות את הסרט, אדע כמה אנשים קיבלו גם הם דו'ח על אותה עבירה באותה דקה. הרי לא ייתכן שכל המכוניות נסעו באותה דקה באור אדום. לדעתי המצלמה היתה מקולקלת וצילמה כל מכונית שעברה. כי אני בטוחה, מאוד בטוחה שלא נסעתי בהבהוב, כי נסעו לפני ואחורי מכוניות. לא הייתי יחידה על הכביש, זו שעה סואנת הכביש הומה מכוניות. אבל אין לי כלים להוכיח, אלא אם כן אמצא עוד אנשים שקיבלו באותו רגע דו'ח או אקבל מן הרכבת את השעה שהרכבת חצתה את הכביש. מדוע אי אפשר לקבל את הסרט??? האם המשטרה מסתירה משהו??? אם הכל גלוי בבקשה שיראו לנו, לי ולכלתי את הסרט של המצלמה.

shlang

New member
נשמע מעניין, יתכן שהיתה תקלה בחיישן המצלמה

תכתבי ל -"אגף פניות נהגים" משטרת ישראל, המטה הארצי דרך חיים בר-לב ירושלים 91906 ותכתבי להם את כל הפרטים. תנסי גם בטל' 02-5428444 או 02-5429667 , כל זה בתנאי שאת דוברת אמת.

be_roo

New member
אין לי הכרות טובה עם הנושא הספציפי הזה

מצלמות רמזור למשל מתעדות גם את הרכב וגם את הרמזור כדי להוכיח עבירה. נדמה לי שמצלמות המסילה מופעלות ידנית ע"י אנשי הרכבת במחסום. תתחילי בלדרוש את התמונה ולבחון אלו פרטים היא מכילה (הרכב? הרמזור? המחסום? תאריך ושעה?) מידע על זמני רכבות יכול לעזור אבל לא בטוח, גם אם הרמזור דלק בגלל תקלה, על הנהגים לציית לו. השעה הזהה בדו"ח גם יכולה לעזור, אבל אם אכן היא מצביע על בעיה, הרי שמדובר כאן על פברוק דו"חות, דבר לא פשוט להוכחה וסיפור לא קצר מבחינת זמן וטרטור. בקיצור, פרה פרה.

תודה על התגובה. בהזמנה למשפט מצויינת השעה

והשעה לא נכונה אני עברתי בשעה אחרת. כ-20 דקות אחרי הזמן המצויין. כל מילה שלי אמת אבל אין לי כלים להוכיח. בדיוק כמו שכתבתי כך היה. אם היתה תקלה במצלמה או בחיישן, הרי ברור שצולמתי אבל לא עברתי באדום, איך אוכיח שהיתה תקלה במצלמה או בחיישן??? רק אם המשטרה תציג את הסרט עם הצילומים של החיישן לפני ואחרי העבירה שלי כביכול אוכל להוכיח.

be_roo

New member
את חוזרת על עצמך, העלתי את הצעתי

לפי מה שידוע לי שניתן לעשות כרגע, כדי להשיג מידע ראשוני. זו המלצתי הלא מקצועית, להחלטתך האם לנהוג לפיה או לא.

למעלה