|צומי|, נקודות אור ושאר עננים

behappy

New member
|צומי|, נקודות אור ושאר עננים

טוב, היה לי שבוע טינופתי לגמרי, המסנ לא מתחבר לי אני מתלוננת בכל מקום אפשרי אין לי אבטיח ואין לי מסטיקים ואין לי דיאט קולה ואין לי אוכל ואין לי גלידה גם השותפה וגם השכנה נסעו להורים והן בכלל לא אוהבות אותי אני צריכה להפרד ממישו ושונאת לעשות כאלה דברים אנחנו לא מוצאות דירה, מרוב שאין לי כוח ללמוד אני קוראת את הכרך השלישי של האנציקלופדיה לאמנות הציור והפיסול, זה התחיל אי שם בעת העתיקה ואני כבר בדאדא, שתבינו כנראה שפספסתי את העבודה הכי מגניבה של הזמן האחרון כי אני מפגרת ברמות ואני צריכה לעשות כביסה
ויש לי משפחה פסיכית. |רחמים||צומי||אויאויאוייי| נקודות אור! כי חייבים! פגשתי את ש. החתייייך שעובד איתנו
!!! עשיתי התעמלות וזה טוב! יש לי חברים נהדרים כפרעליהם
קיץ=]]] השלמתי קצת שעות שינה ידיד שלי עובר לירושלים! ושיחה עם ידיד [אחר] שלי שעבד איתי בפסטיבל והוו אני כלכך אוהבת להתפלסף איתו שעות=] זהו. אני צריכה לנוח הרבה. שבת שלום

noosh

New member
נקודות אור!! ../images/Emo62.gif

יו, קראת אנציקלופדיה לאמנות?
איזה כיף לך!! מזכיר לי שהיה איזה יום כיפור שאח שלי ביקש ממני להסביר לו על אמנות, אז כל היום ישבנו עם אנציקלופדיה לאמנו תשיש לנו בבית (מספר כרכים לא מבוטל) ולמדנו. טוב, נקודות אור, באמת צריך אחרי שבוע נוראי שכזה.
היה בית לבד בסופ"ש הקודם, זה לא היה הכי כיף משום מה, אבל נחמד.
ויומולדת לידיד שלי, ולבשתי את הגופיה שקניתי עם לירון והייתי מאגניבה.
הייתה שיחה שהייתי צריכה שתהיה, היא שחררה איזה מחסום וגרמה לי לעשות קצת בשביל עצמי.
וויקיפדיה עשתה לי טוב. בחיי שהתגעגעתי.
חברים שהיו שם עם המון סבלנות.
עדידי שבאה לבקר, והביאה לי סלט (שלא אכלתי
) והכינה לי פתק ללוח והכריחה ואתי לאכול פופקורן, ואיזה יפה היא? ומוכשרת. וחכמה.
קניתי בגד ים, שסביר להניח שאני לא אלבש, אבל תמיד צריך אחד בארון. ונעלייםפ לא הצלחתי להחליף, ממש ל אוהבים בנות במידה 36, לא מייצרים לנו נעליים. כאילו שלנו לא מגיע לנעול נעלי ספורט
. טוב, יצאתי די אבסטרקטית. אבל זה מספיק בינתיים. ונקווה שיהיה סוחט פחות בהמשך, ואוויר לנשום ושיהיה כבר 21 ביולי או משהו.

noosh

New member
אהההה והדיסק של הפרברים!!!!!

כמה שאני אוהבת אותם.

רעוּת

New member
תקשיבי,

כשאת אומרת "הייתי מגניבה", זה מוריד לגמרי מאפקט המגניבות, וגם להגיד "מגניב" זה מוריב מהאפקט, וטוב, נראה לי שהבנת את הפואנטה.

רגע, אבל, היי,

היא באמת מגניבה!!! כאילו, לכי כבר שימחקו אותך במשוב עוד פעם, אני מתחילה להעלב בשמה! לשון*** [ודווקא הציצים שלה בסדר.
]

Leather

New member
יווו

את פשוט..יו, אין מילים. (פרט לכך שיש נעליים למידות הללו. אני 35-36)

רעוּת

New member
יאללה יאללה ../images/Emo70.gif

כי נוש מנהלת מזניחה וזה
חברה שלי מהצבא שגרה רחוק ולא ראיתי אותה מליון שנה באה לבקר ויצאנו והיה מויייי כיף, למרות שעכשיו אני בטח לא אראה אותה לעוד איזה חצי שנה, אבל היא מהחברות האלה שאפשר לא להיפגש איתן מליון שנה ואז כשנפגשים זה לא מוזר כזה, זה נחמד. ועכשיו חברות שלי עושות לי רגשי על זה שאו שיש לי בייביסיטר או שאני יוצאת עם חבורת מהצבא ושאני לא אוהבת אותן יותר
(מעניין ממי הן למדו את זה באמת).
נולד לחבר של אח שלי בן השבוע!!! אני דודה!!!!! כאילו, סוג של
טוב, זה כבר די ישן, אבל די שכחתי מזה, אז רק להגיד שהתקבלתי לאונ' העברית (|משוויץ|), טוב שנזכרו להודיע לי, סנובים
לא יודעת, לא הרגשתי שהיו לי יותר מדי חיים השבוע, ואני כבר לא זוכרת מתי היה יום ראשון, אבל ילדים זה כיף והכל, אתמול הילד אומר לי כזה "אבל אנחנו ניצחנו בשואה!",
כאילו, הוא התכוון לזה שהנאצים לא ניצחו במלחמת העולם השנייה, הייתי צריכה להסביר לו שאף אחד לא ממש "ניצח", בשואה
איזה חמוד!
ההורים שלי לא היה פה איזה יומיים, והשאירו לי בית ריק+מלאכביסה+אחות+אוטו, וזה תמיד נחמד (האוטו, כאילו).

למעלה