|צומי|, נקודות אור ושאר עננים

רעוּת

New member
יו, שכחתי!!!

זיכוי בזארה!!! למרות שאני לא מתה עליהם והכל, אבל עכשיו יש לי גופיות שעושות לי ציצים יפים
ובגדים זה תמיד טוב.

Bells For Her

New member
מצטרפת

יהיה קשה, כי אני במצברוח ממש מזופת כרגע, וקצת בא לי לתלות את עצמי או משהו בסגנון, או לחילופין פשוט לפרוץ בבכי שימשך כל הערב - אבל אני אחסוך מכן את הרחמים העצמיים
לא קרה לו כלום, והוא חזר בשלום, והייתי פרנואידית ועל קצות האצבעות במשך 4 ימים, וזה לא היה כיף בכלל. ועוד שבוע כזה מצפה לי, ועוד שבוע אחרי זה. ועוד חודש, באופן כללי, וזה ממש מתיש אותי נפשית וקשה לי. אבל העיקר שהוא בסדר, באמת.
האלבום של טורי ממש התחבב עליי! יותר מזה, אני אפילו אוהבת אותו. יש כמה רצועות שהייתי מוותרת עליהן, והוא לא מיצירות המופתיות שלה, אבל הוא עדיין טוב (ויותר מזה) וזו עדיין טורי. בקיצור, אני אוהבת, וחורשת עליו.
קניתי שני ספרים ביום שבת האחרון - "הכל מואר" שאני כבר מתה להתחיל לקרוא (חבל שלא היה לי השבוע זמן לאכול או לנשום, לצורך העניין), ו"הודו" שאמור להיות מעולה בהמלצתה של אחותי ושל רבים אחרים. וקניתי את שניהם פגומים אז יצא זול
עבדתי השבוע המון, ממש הרבה. ואמנם היה לי קשה רצח, ולא היה לי זמן לכלום (באמת כלום), אבל עשיתי הרבה הרבה כסף, ומוקדם יותר היום עשיתי חשבון סופי של החודש והרווחתי די יפה. ומה לעשות, העולם סובב סביב כסף, וכנראה שגם אני (או כמו שניסחה זאת מדונה, שכמובן טובה ממני במילים: "<השלימו באופן עצמאי, אין לי כוח לכתוב את זה עכשיו, אני עצלנית>").
הרשיתי לעצמי לקחת לי יום חופש חלקי אתמול, וזה היה נהדר לשבת כמה שעות בבית ולנוח. בכלל, אתמול היה יום די טוב, אני מאחלת לעצמי עוד כאלו. וזהו. בבקשה תאחלו לי שהיום הזה ישתפר, כי עד עכשיו הוא היה פשוט מחורבן. תודה

נמנמנמ!

אני פה, שזה אומר שיש אלוהים בשמים, ומפקדת קורס על האדמה למרות שאני חלע
כואב לי כל הפרצוף וכל הגוף ממש. אמ, למה זה אור? טוב, אולי כי אני חולה בבית ולא בבסיס... ויש לי איפה להתלונן... ואולי כי זה תירוץ להיות קצת מסכנה, נו מה יש, אחרי הכל, הדם הפולני וזה וזה... LOL גם כן נקודת אור. העיקר שלא משעמם. וניקיתי את הבית!!! [ועשיתי כביסה וכלים :)] את הכל הכל [אפילו עשיתי ספונג'ה עם ווייפס
כי אני עצלנית על. תשאלו את יעל
-נו, העיקר שאני מצחיקה את עצמי.] וזה שזה לא כזה נורא שהשמנתי. נראה עוד כמה פעמים אני אצטרך לומר את זה כדי להתרגל. אבל באמת שיהיה בסדר, ועכשיו אני אשכח שאמרתי את זה.. ואמ, לא יודעת, שבוע כיפי והכל. באמת. יום שלישי למשל היה משביז שכזה אבל נגמר בארומה עם ההבלות שאני דיי הכי אוהבת שם, ובאמת, באמת שנהנתי. וההכנות לסוף, [אפילו שהתייבשתי and then some
] כי עוד מעט נגמר...
אה וכמובן ובעיקררר - גאד, שאני לא אשמע את הקולות השליליים האלה מסביב יותר, לא ככה. אוי, זה יפתור כל כך הרבה, ושיעלמו מהראש שלי מהר כלעומת שבאו, בבקשה. [נו, כל הפריחות האלה.] וזהו, נראה לי שזהו. אהההה כןכן לאלא. הוצאתי מלא ספרים מהכוננית מסיבות אלו ואחרות, והסתכלתי על ישנים וחדשים וכל מיני ועלו לי זיכרונות וזה היה כיפי ונפלא. באמת. אולי אקרא קצת. אחרי שאלמד ל[בלע] ו[בלע] שיש בשבוע הבא... [ואח"כ זהו!!!!!] וזהו.
אוי, סופ"ש טוב, אני אנוחה [שיר P: }{] ואולי ארשה למישהו להכנס לפה, עכשיו כשכבר לא נראה כמו דיר חזירות.

behappy

New member
הו ז-ה טוב לשמוע!!../images/Emo9.gif../images/Emo25.gifתהני בבית כפרע=]

noosh

New member
הכל מואר!!!!!!!!!!!

אבל תקראי באנגלית, מה זה פה

noosh

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חסרים לך שם שלושה לבבות, מה
וגם סתם כי בא לי.

דוVשה

New member
חסרים לי חמישה לבבות, אם כבר,

וגם [עוד תוספת לנקודות אור], טיול עם חברי משפחה היום, ואוכל טעים טעים טעים, ואח"כ, ביקור של בת דודה שלי וחבר שלה שעומדים להתחתן ואני אוהבת אותם מאוד, ואז, ביקור של חברת משפחה אחרת. מה שעשה לי נעים מאוד היום.
- וזה סתם כי מתחשק לי.

Shame in you

New member
ילד מהב"ס שלי היה בכוכב נולד ../images/Emo6.gif

זה היה משעשע. השבוע נורא בקטנה: * קיבלתי מנילה! אז מה אם הם עשו טובה ששלחו איזה תפקיד מסכן, אבל עדיין מנילה! * בוב
* גיליתי (שוב) שכוח הסבל שלי הוא מאוד גדול, ושאני בעצם בנאדם חזק. * טלוויזיה. איזה מזל שאת שם. * לילדה יפה אחת שעדיין פה.

noosh

New member
נו, ואת הכי חשוב שכחתי!!!!!!

השבוע, אחרי יום מפרך ומתיש, שבתי הביתה, אכלתי והתקלחתי, ואז - ישבתי מול הטלויזיה!!!!! וראיתי "הבית הלבן"!!!!!!!!!!!!!! עכשיו. זה אולי נראה לכם כמו משהו די טבעי, שמישהו חוזר הביתה מהעבודה, מתקלח, אוכל ורואה טלויזיה. לא ולא - אני חושבת שלא ישבתי וראיתי תכנית שאני אוהבת בטלויזיה, ככה בסוף של יום, משהו כמו... שלוש שנים. (אני לא מדברת על VOD או סרט או לראות במחשב, או על תכניות מטופשות כמו טופמודל שרואים תוך כדי שעושים משהו. אינ מתכוונת תכנית שאוהבים נורא, כזאת של 45 דקות). בקיצור - זה היה מושלם. ממש מושלם. וזה גם היה פרק מושלם, אבל עזבו את זה, העקרון עצמו.

Remedy Lane 9

New member
באיחור מה..

אין יותר תנ"ך!!! וווווויייייפפפי הייי!!
הייתה חתונה ביום חמישי והיה מאד נחמד ורווי אלכוהול, והרבה לרקוד :) נו ואני סנילית כל כך בחיי שהיו קטעים השבוע שאמרתי היי, אני ארשום אותם בנק' אור. איייייףףףףףףף. קניתי צעיף מהמם, כזה עדין סגול עם רקמה של פרחים כאלה.. והוא עלה רק 10 שקלים והוא כזה מהמם, כמו שהוזכר לא עבדתי כל הסופ"ש וזה היה מאד מאד נחמד. הייתי השבוע מלא בחווה, כי לא לומדים ממש. הייתה לי מתכונת ברישום סוף סוף, ועזבו שלא הבנתי מה הם רצו ממני בסופו של דבר, זה מאחורי. רק הבגרות, וזה שהמורה שלי אמרה לי שהיא חושבת שיש לי מה להתגאות [זה אחרי שהם אמרו כל מיני דברים שבלבלו אותי ואז היא אמרה לי אתזה כשהיינו שתינו] נו, אמרתי שהסניליות מתחילה להראות רשמיה.. הוווווווו. הייתי בים עם כמה חברה מהחווה. הם כאלה חמודים, [למרות שעכשיו מישהי שאני ממש אוהבת עזבה
] ונסענו לים בלילה, ואכלנו שווארמה גאונית ואפילו נכנסתי לים.. נו, אני נשבעת שהיו עוד.. פפפ שבוע טוב לכולם.. :)

talupa

New member
ללא נושא

נו במקום להיות מסכנה תיפרדי ממנו כבר! את טוחנת לי את זה בשכל כבר איזה שבוע!!!!!!!!

למעלה