מצטרפת
יהיה קשה, כי אני במצברוח ממש מזופת כרגע, וקצת בא לי לתלות את עצמי או משהו בסגנון, או לחילופין פשוט לפרוץ בבכי שימשך כל הערב - אבל אני אחסוך מכן את הרחמים העצמיים
לא קרה לו כלום, והוא חזר בשלום, והייתי פרנואידית ועל קצות האצבעות במשך 4 ימים, וזה לא היה כיף בכלל. ועוד שבוע כזה מצפה לי, ועוד שבוע אחרי זה. ועוד חודש, באופן כללי, וזה ממש מתיש אותי נפשית וקשה לי. אבל העיקר שהוא בסדר, באמת.
האלבום של טורי ממש התחבב עליי! יותר מזה, אני אפילו אוהבת אותו. יש כמה רצועות שהייתי מוותרת עליהן, והוא לא מיצירות המופתיות שלה, אבל הוא עדיין טוב (ויותר מזה) וזו עדיין טורי. בקיצור, אני אוהבת, וחורשת עליו.
קניתי שני ספרים ביום שבת האחרון - "הכל מואר" שאני כבר מתה להתחיל לקרוא (חבל שלא היה לי השבוע זמן לאכול או לנשום, לצורך העניין), ו"הודו" שאמור להיות מעולה בהמלצתה של אחותי ושל רבים אחרים. וקניתי את שניהם פגומים אז יצא זול
עבדתי השבוע המון, ממש הרבה. ואמנם היה לי קשה רצח, ולא היה לי זמן לכלום (באמת כלום), אבל עשיתי הרבה הרבה כסף, ומוקדם יותר היום עשיתי חשבון סופי של החודש והרווחתי די יפה. ומה לעשות, העולם סובב סביב כסף, וכנראה שגם אני (או כמו שניסחה זאת מדונה, שכמובן טובה ממני במילים: "<השלימו באופן עצמאי, אין לי כוח לכתוב את זה עכשיו, אני עצלנית>").
הרשיתי לעצמי לקחת לי יום חופש חלקי אתמול, וזה היה נהדר לשבת כמה שעות בבית ולנוח. בכלל, אתמול היה יום די טוב, אני מאחלת לעצמי עוד כאלו. וזהו. בבקשה תאחלו לי שהיום הזה ישתפר, כי עד עכשיו הוא היה פשוט מחורבן. תודה