צומצמנו

צומצמנו../images/Emo7.gif

לפני קנית דירה, כשכבר חשבנו שהכל יהיה בסדר...החברה מצומצמת ירון פוטר. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למה אי אפשר קצת לנוח. בגלל זה לא נגיע למפגש, כי אין לנו מצב רוח בכלל... וגם בגלל שאני מפחדת להגיע לתל אביב עם כל הפיגועים האלה... לראות את לוויות הילדים בתחילת השבוע פשוט שבר אותי לרסיסים. ויומיים אחרי זה ירון פוטר, והתחושה הכללית היא מחו%&#נת... מזל שיש למי לבכות...

imale

New member
אוי טלי... ../images/Emo24.gif

זה כל כך מתסכל, מרגיז, מפחיד... לאבד מקור פרנסה ואיזשהו ביטחון שיש בחיים. שולחת לכם חיזוקים וחיבוקים המון המון, אם אני מצליחה להסתדר וגם לחייך לפעמים, אתם בשניים ודאי תצליחו
אוהבת המון אני אהיה אתך בקשר בסופשבוע.

אויש טלי, שולחת לך חיבוק גדול והמון

אהבה (האייקון של החיבוק שמח מדי לטעמי בנסיבות אלה). קשה עכשיו, אבל תחשבי על זה שבסוף הכל לטובה. היכן שנסגרת דלת נפתח חלון או להיפך. עוד תראי שהוא ימצא עבודה טובה יותר, עם שעות נוחות יותר ויותר כסף. בינתיים יש לכם זמן להינות ביחד מיצירת המופת שלכם. המון אהבה ונשיקות לגלי.

limori

New member
טלי ../images/Emo24.gif כמה עצוב לשמוע....

ואל יאוש איפה האופטימיות????!?!?! אני חושבת שכדי לך ללכת למפגש אולי זה ישפר את מצב רוחך! תחזיקי מעמד.... לימור

יונית ש

New member
../images/Emo24.gif תהיו חזקים חמודים

נשמע כי עוברת עליכם תקופה לא קלה בכלל. אני כל כך מקווה שאט אט דברים יתחילו קצת להתסדר במציאות החדשה. תשאבו כוחות אחד מהשני ומהאוצר שלכם - גלי !! ואם תתחרטו בעניין מחר מאוד נשמח לראותכם יונית

odeia

New member
טלי, המון אורך רוח, תשענו אחד על

השני, ועלינו כאן. מקווה בשבילך שתמצאו משהו הרבה יותר טוב

אוי טלי, אני ממש מצטערת לשמוע

מקווה שירון ימצא עבודה טובה יותר, מספקת יותר, מהנה יותר וריווחית יותר! ועד אז תהנו מהזמן שקיבלתם יחד. הרבה חיבוקים. מחזיקה לכם אצבעות. נירית

דיאנה1

New member
אוי טלוש חמודה. כל כך עצוב לשמוע../images/Emo10.gif

אני מבינה את ההרגשה שלכם. אבל כמו שאחרים אמרו - כשדלת אחת נטרקת האחרת נפתחת. מחזיקה אצבעות בשבילכם שירון ימצא עבודה טובה יותר, ובינתים תהנו מהזמן שלכם ביחד. תסתכלו על גלי המקסימה ותתעודדו קצת. את יודעת איך ואיפה למצוא אותי.
ו
גדול.

טלי, נורא עצוב לשמוע..

אבל כמו שכבר כתבו לך - כל סוף הוא התחלה. נשמע סיסמתי אבל נכון. (תחשבי על משפטים אחרים שפעם חשבת שהם טיפשיים ואח"כ התחלת להגיד בכוונה מלאה) מחזיקה לכם אצבעות שההתחלה החדשה תגיע מהר ושהכל יסתדר. בנתיים, ירון יוכל קצת להנות יותר מגלי! נשיקות ונשמח אם תתחרטו!

עכשיו הדמעות הן מההתרגשות../images/Emo7.gif

אתן נהדרות כמו שחשבתי שתהיו האמת שזה באמת זמן קצת לנו כמשפחה וזוג. או כמו שירון אמר- זמן לעבוד על האוצר הבא
יהיה בסדר, בזה אני בטוחה. אבל העננה הזו שצפה מעל הראש... אבל עברנו את פרעה, ורעות אחרות, מי יכול עלינו?!
חזק ו-
לכל אחת ואחת מכן. ולילדים החמודים שלכן.

jole

New member
מכירה את המצב../images/Emo5.gif

גילעד פוטר כשילדתי לפני שלושה חודשים ואני לפני שבועיים עם תום חופשת הלידה. שולחת הרבה חיבוקים וחיזוקים. וזאת לדעתי הסיבה להגיע. אנחנו נעודד אתכם. אנחנו עושים את הכל לנצל את המצב אליו נקלענו בדרך הטובה ביותר.שנינו בבית עם הילדים
יש שאומרים- מפגרים אבל אופטימיים
ואנחנו משתדלים להיות רק אופטימיים, להאמין שהכל מכוון למשהו טוב יותר.

wolf18

New member
תיקונים

אני חייב לתקן את אישתי היקרה. אנחנו לא מאמינים שהכל לטובה. אנחנו פשוט יודעים את זה. ואל המצב אנחנו לא נקלענו אלא הוא זומן לנו כברכה גדולה שנוכל להיות שנינו עם הילדים. כל השאר הם רק פרטים טכניים. ולירון, מסר קטן: גג מעל לראש ואוכל במקרר, המון אהבה. זה הכל. כל השאר זה בונוסים קטנים שלפעמים יש ולפעמים אין. ודווקא בגלל כל זה תבואו. אפילו כדי לפגוש אותנו ולראות שתמיד יכול להיות יותר גרוע

zimes

New member
../images/Emo24.gif מצטרפת לגלֵי האופטימיות

המשוגרים אליכם. תנצלו את הזמן היפה הזה - חופשה משפחתית כפויה - ותהנו ממנו כמה שרק אפשר. (ואם שואלים אותי - לפני שמשכפלים קו"ח במליון עותקים ומתחילים לשלוח, לקחת פסק זמן נקי בלי דאגות ולחצים)

טלי - אני איתכם, מכירה את ההרגשה.

שילך לחתום בלישכה, ובמקביל ילך לכל ראיון אפשרי וישלח קו"ח לכל חברה אפשרית. מאחלת שהאיכס יעבור מהר, סיגל

אחותי - איפה האופטימיות?!../images/Emo57.gif

אחותי היקרה......! אתם בריאים אוהבים וביחד- זה הכי חשוב! עבודה באה ועבודה הולכת אילו לא הדברים החשובים בחיים! דווקא המיפגש יכול לשמח אותכם קצת לא?! קצת חיוכים קצת לשכוח... כפי שכבר כתבו לך לכל סוף יש התחלה חדשה וזה הזמן לעבוד על דברים אחרים- בהצלחה! האושר שלכם= גלי כמובן זה הכי חשוב! שירון יחתןם בלישכה, יישלחקורות חיים...ועם חיזוק מישפחתי כמו שאת יודעת לתת....... יהיה בסדר! אנחנו פה...ואת יודעת איך להשיג אותי- מתי שאת רוצה! אוהבות גלגל ואימא! נשיקות המון המון המון וחיבוק ענקי!

אוף..... -חיבוק-

זה באמת מעצבן וקשה מקווה מאד שירון ימצא מקום עבודה אחר (ואולי ב"ה שיהיה אפילו יותר טוב !!)

אני יודעת מה עובר עלייך...

גם אנחנו לפני כשנה היינו במצב דומה. אבל - תאמיני לי שדברים מסתדרים לטובה הרבה יותר מהר ממה שאנחנו מצפים. קחי את הדברים בפרופורציות ותגלי שהם מתגמדים לעומת הדברים הנוראים שקורים היום. בעלך עובד בהיי-טק? באיזה תחום? אני מאמינה שגם דרך חברים אפשר להגיע לכל מיני משרות - ואפילו מהר יותר. אז תכתבי יותר פרטים על המשרה שהוא מחפש ומהן ההכשרות שלו ואולי נוכל לעזור...

למעלה