צומצמנו

חיבוק גדול!!!!../images/Emo24.gif

במה ירון עובד? אולי נוכל לשלוח קורות חיים למקומות שאנחנו מכירים...

happily mama

New member
טלי את לא לבד!../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך אבל כל מה שנעשה נעשה לטובה,את עוד תראי! בינתיים תנצלי את הזמן שלך עם בעלך(כמה כבר יצאה לכם להיות ביחד בזמן האחרון?
) ותיהני מגלי הקטנטנה. ימים טובים מאלה עוד יבואו! תתעודדי, אנחנו אתך! אאאא,וגם חג שמח!

../images/Emo24.gif אוי טלי ../images/Emo10.gif

ליבי איתך. תנסו להנות מהביחד החדש שלכם גם אם הוא נכפה עליכם. והמן המון בהצלחה לירון במציאת עבודה. מה הוא עושה? אולי אפשר לנסות לעזור?
שירלי

אוי טלי....... ../images/Emo24.gif

אני מצטערת לשמוע שירון פוטר. זה באמת מלחיץ לאור העובדה שגם את לא עובדת. א-ב-ל (וזה אבל גדול גדול) תזכרי שיש פיצויים, ויש דמי אבטלה ולא כל-כך מהר אתם שוקעים למטה. ירון ימצא עבודה חדשה זה ברור ועד אז תהנו לכם ביחד כל המשפחה. יש לנו מכר שפוטר ולקח לו לא מעט זמן למצוא עבודה, עם זאת הוא אומר שזו היתה התקופה הכי טובה בחיים שלו. הוא אמר שהם המשיכו לחיות טוב מאוד מהפיצויים והאבטלה וסוף כל סוף היה לו זמן קצת לנוח מהמירוץ המטורף הזה של ההיי-טק ולהנות מהחופש והמשפחה. מקווה שאצלכם יהיה דומה. שולחת לך המוני
ים ו
ות. מצטערת נורא נורא שלא תגיעי למפגש!!! גם את לא באה וגם דיאנה לא באה... ממש עצוב לי ומתחשק פחות...
אולי בכל זאת תגיעו? זה לא ישפר לכם את המצב רוח וגלי בטוח תהנה?! איך שאת מחליטה... אוהבת, שירלי.

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

מצטרפת לאופטימיים. אני לא יודעת אם סיפרתי לך, אבל את שחר פיטרו 3 ימים (!) לפני שילדתי את עידן וגם לא שילמו לו פיצויים. זה נראה אז שאנחנו בתחתית של התחתית. שחר היה בדיכאון אמיתי. בדיעבד - זה היה רק לטובה! בא לכם קצת חברה מחר?

מחר אנחנו אצל ההורים שלי.

אבל מה אתם עושים באמצע השבוע? אולי תקפצו אחה"צ? יש לנו ארגז חול, שהופך גם לארגז בוץ, והשמחה רבה! תבואו, שעידן ילמד את גלי כמה מילים, חחח

אני ממש מבינה לליבך ../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה את הייאוש שלך - זה כל כך מתסכל. גם אני פוטרתי אחרי חופשת הלידה מהעבודה ובעלי עובד כפרילאנס, כך שלפעמים יש עבודה ולפעמים לא. יש לציין שיש נקודת אור אחת בכל הסיפור הזה - את וגלי תזכו לראות את ירון יותר וזה יקנה לכם יותר זמן איכות יחד וזה ממש כיף. אני מקווה שהמצב ישתפר בקרוב מכל הבחינות. תהיי חזקה.

יהיה טוב ../images/Emo24.gif

באמת מאכזב ומרגיז שדבר כה קורה בכלל ועוד כשהיו לכם תוכניות שמתעכבות בגלל זה. אני מאמינה שכל עכבה לטובה. יכול להיות שהוא ימצא עבודה טובה יותר מהקודמת וכל ענין הדירה יתעכב רק עוד קצת... חשבי חיובי

rachell

New member
טלי בטח תהיה עוד עבודה

עוד דירה ובטומ שעוד מפגש חיזקו ואמצו

שירי ל

New member
טלי, מאוד מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

שולחת לכם חיבוק ענק, ומחזיקה אצבעות שתמצאו מהר מהר משהו חדש. שיהיה לכם רק טוב!

איזה באסה

אנחנו באותו ברוך - שבוע אחרי שילדתי, שבועיים אחרי לקיחת משכנתא (ענקית! סמכנו על המשכורת השמנה של בעלי) פיטרו אותו בגלל צמצומים, ואני נאלצתי לחזור לעבודה מיד לאחר חופשת לידה - למרות שנורא רציתי להישאר עם תומר עוד כמה חודשים. לצערי (בלי לבאס יותר מדי) אנחנו עדיין נלחמים במינוסים שנוצרו באותה תקופה. המשכורת שלי מספיקה בדיוק לכיסוי המשכנתא, המעון של תומר ולחיתולים. אני מקווה שיש לכם קצת חסכונות, ואם לא, באמת יש פיצויים ואבטלה, אבל אל תבנו על זה - להתחיל חפש במלוא המרץ ולחרוש את השוק. אין ברירה. בהצלחה, ליבי איתכם, אין לך מושג כמה אני מזדהה.

למעלה