צונמי

mich37

New member
צונמי

תגידו. מה הסיפור הזה של היום שאחרי? מה פקד את אזורכם צונמי, או משהו כזה. היום שאחרי אתמול. עופרה תפסה תחת, בנצוק לא ממש סבר. רון מדבר על צונמי.רגע רגע. חסרות לי כמה יפיפיות בפזל. טוב די ברור היכן היו הבנות. נו באמת לרגל מצב חרום נפתח חדר מצב. יש צורך בסיוע?

ע פ ר ל ה

New member
שום רופא שיניים../images/Emo70.gif

כדי לשבת אצלו על הכסא,אצטרך ווליום קודם. והרבה...
משקשקת,מתה מפחד,וחייבת חייבת להתגבר על המחסום הזה. ועכשיו כואב לי הגב.אבל מצבהרוח בסדר

mich37

New member
אחרי הצונמי

לא רק שאין לי מושג. ממש ממש אין לי מושג. אכן אין מושג. זרקתי פצצה. והיום שאחרי היה כל כך עסוק עד כדי שלא היה זמן לראות מה שלומה. אז למען הסר דאגה וספק. לא פקד את אזורנו צונמי. חיוכים והמון אהבה יעברו להם כמה ימים ומקווה אני שקצת ירד הלחץ. ובניחותא אחזור להתמקד בכתובים נשיקות

ע פ ר ל ה

New member
נראה שפקד אותך טייפון../images/Emo3.gif

מה עדיף? צונמי? טייפון? הוריקן? או שאולי הר הגעש שלך שפך לבה רותחת,ונבהלת? יום מקסים ושלוו מיכה יקר. כל מה שקורה לנו הוא לטובה! חיבוק עפרה

mich37

New member
תיקשור

כן.ממש ניראה כמו שמתקשרת את. טייפון או צונמי , ניראה דומה קצת למשהו שלא ניראה במחוזותי. אבי בדכו שלו לימד אותי דבר חשוב עופרלה. הכל בחיים עובר. עניין של סבלנות. מעבר לזה יש גם דברים מאוד טובים . דברים שמעלים חיוך לתוך הרעש. נישוק עפרלה

ע פ ר ל ה

New member
מיכה מתוק

הכל בחיים עובר,גם אנחנו.וזה נכון. השאלה היא,אלו לקחים ותובנות אנחנו לוקחים מהקשיים והמהמורות שבדרך... וזה חשוב מיכה. לא מספיק לדעת שהכל בחיים עובר,ולשריין רק את הסבלנות
אז לסיכום: סבלנות+תובנות=הצלחה! ובהצלחה לך
חישבוק עפרה

mich37

New member
ספור מתוך חלום

לפני כמה חודשים חלמתי סיפור. וזו הפעם הראשונה שהו נכתב. גם כי לכתוב עושה לי טוב. וגם כי רציתי מזמן לכתוב ולשמור וכהשלמה לשורותייך שמח להוסיף. זה יהיה קצת ארוך ואיתך איתכם הסליחה האיש שיצא לחפש את החוכמה הימים ימיי הביניים, איש אחד אשר גר בכפר נידח והמדינה הי סין הרחוקה בוקר אחד התעורר הסמוראי, הביט בעייני אהובתו, והודיע לה שיוצא הו לחפש את החוכמה. ניפרד האיש מאהובתו, מחבריו, מהורים, אחיו ואחיותיו, מחיות המחמד, ומהכפר כולו. עמד בשער הכפר נופף לשלום ויצא לדרכו. (וכזכור התקופה הי ימי הביניים) עלה האיש על המונית שהמתינה. ומשם היישר לשדיי התעופה, סידורי קרקע וטיסה ישירה להודו הרחוקה. שם חשב איש שימצא את החוכמה, עבר האיש את כל הודו לאורכה ולרוכבה, ביקר בכל אשרם אפשרי, אפילו אצל אושו שבפונה ביקר האיש. בכל פינה שאלה היכן החוכמה. ולצערו איש לא ידע מהודו בטיסה ישירה הגיע לנפל וליפן, וכך עבר האיש את כל מדינות המזרח בכדי למצוא תשובה .היכן נמצאת החוכמה. לא הפסיד זמן. מהמזרח עבר למערב . אירופה, אפריקה, וגם לאמריקה הגדולה. וגם שם באותם מדינות, פקד האיש את כל בעליי החוכמה,וגם הם לצערו לא בישרו טובות. וחוכמה ממנו והלאה 18 שנים מסתובב האיש בעולם. בכל מדינה היה, וחוכמה אין. בבושת פנים ולאחר 18 שנים החליט האיש לחזור לכפרו . וכזכור הימים ימי הביניים . האיש עוצר מונית, ומבקש לנסוע לשדה התעופה רגע אחד לפני ששולף את הוויזה זהב לשלם עבור הטיסה הבית , פוגש האיש בדמות מוזרה. דמות כזו שמסתובבת עם שטרימלך. ובגד שחור, וגם נעלים שחורות. ממש רגע לפני שאל האיש את האיש בשחור, אולי אתה יודע היכן נמצאת החוכמה. הביט האיש בשחור אל מחפש החוכמה. ואמר בטח שיודע אני היכן החוכמה. ומשם יצא האיש לירושלים הבירה בטיסה ישירה. שם אצל רב אחד נמצאת החוכמה. נחיתה בנתבג. מונית לירושלים הבריה. הישר לבייתו של רב נסע. השעה הייתה שעת הערביים , מגיע באיש לבית הרב,הרב באותם רגעים התפלל את תפילת הערבית .התפרץ האיש לביית הרב ומבלי להמתין שאל בחיפזון ,היכן היכן נמצאת החוכמה. הרב שהיה עסוק באותם רגעים בתפילה, הסתובב ובעזרת ידו סימן לאיש לאות סבלנות. האיש שהיה כה נרגש. אמר תודה , הסתובב ויצא את בית הרב. משם מיהר לשדה התעופה. מייד קנה כרטס טיסה הישר לבייתו שבכפר הנידח השעה שעת לילה מאוחרת.מרוגש וטוב לב מגיע לכפרו, ממהר לבייתו, ולכל כפרו , כי הריי יודע הו היכן נמצאת החוכמה. ובשקט בשקט פותח האיש את דלת בייתו. הביט פנימה ונחרב עולמו. ראה הו את אשתו אהובתו שוכבת במיטתה ולידה גבר צעיר ויפה תואר. בזעם רב הלך הו אל הארון. לפני שנסע השאיר שם את חרב המלחמה. אחז אותה בידו צעד חסר סבלנות למיטת אשתו, הנף את החרב , ורגע לפני שב האיש לשפיותו ושאל עצמו בשביל מה יצא לחפש את החוכמה. קל פנימי כיוון לסבלנות. עייף ורצוץ לאחר מסע של 18 שנה הניח לרגע את חרב המלחמה, ובליבו אמר, אולי מחר אראה את הדבר בצורה שונה. מיהר להיצמד לאשתו היפה ומייד נירדם לתחושת עונג חום גופה. השחר עלה . אשתו של האיש הקיצה משנתה.והריי לתדהמתה ,אהובה לידה. שמחה ומרוגשת הסתובבה והעירה משנתו את בנה שאותו אביו מעולם לא ראה. מיכה

ע פ ר ל ה

New member
ויזה זהב בימיי הביניים../images/Emo6.gif

מונית,טיסות...
ימי הביניים... אני כמעט מרגישה החמצה שלא נולדתי בתקופה המיוחדת ההיא,ועם כל הפריבילגיות?! באמת פספוס שלי
קראתי את הסיפור ההזוי מיכ מיכ... ועכשיו אשאל אותך שאלה/ות: מה הבנת מהסיפור? מה הבין האיש המחפש? מה קרה לאשתו? היית נותן לה לגיטימיציה לערבוב נוזלים עם זר? האם נכון לכבוש את הכעס בכל סיטואציה,מבלי לדבר עליה? ואיפה החכמה? היכן מסתתרת? ולמה הצורך לחצות ימים והרים כדי למצוא אותה? האם באמת מסובך וקשה למצוא את החכמה? אגב,לי יש תשובות מיכ מיכ... ומתוך כבוד נותנת לך את הבמה! שהרי התאמצת לא מעט כדי ללחוץ על חודו של עיפרון. דיסלקצו'ק חינני
עפרל'ה

mich37

New member
חיוך

מתוקה אחת. כך בדיוק נחלם הסיפור.ולי סבלנות רבה. ובסבלנות זו אמתין בקוצר רוח לתשובותיך הסבלניות יום סבלני לכולם הרוח נושבת ואיתה גם המצב חוזר

ע פ ר ל ה

New member
החכמה?

נמצאת ב"כרטיס החכם"
גמורה מעייפות מיכ מיכ, אבל מבטיחה תשובה ארוכה ומפורטת יותר כשאתאזן. לילה רך ומשיי חברים. שלופן,זה הזמן.

ע פ ר ל ה

New member
ועוד דבר לפניי שמורידה את העפעף...

למישו יש ת'טלפון של" שלוימל'ה המלך" ? אמרו לי שהוא החכם באדם,וזקוקה להתיעצויונת קטנה איתו
(מותר לי לקבל "חיזוקית" ולא של הדס, למרות שהבטן שלי מאודדדדד חכמה) ! ותחשבו על כך חברים יקרים ! גוטה נאכט

mich37

New member
המלך שלמה

בוקר טוב אהובים ואהובות.ולך עפרה-לה. מהשעה שש דקות לאחת בלילה אני מחפש עבורך את מספר הטלפון של שלמה מלכנו. לצערי לא ממש יודע פה מספרו נמצא. פשוט השבוע לא ממש דיברנו. אגב יש לי את הטלפון של אחת מנשותיו. רוצה לנסות להגיע דרכה. ושתדעי יעופרלה. בגללך ובגלל שלמה שלך הלך לי הלילה. ועכשיו ברצינות.היום של אתמול עבר.ומקווה שהיום שבפתח יתמלא בעוצמתה של אהבה גוד מורניג מיכ מיכ

T i g e r R o n

New member
פיספוס או החטאה

של המטרה כמובן אותו איש ימי הביניים לולא היה חסר סבלנות יכול היה לשבת רגע בצד ובעודו לוגם מן הקפוצ'ינו עם הקינמון מקשיב לרב ושומע חכמתו פול גז בניוטרל... אבל, מצד שני הרב אולי היה אומר לו שאין החכמה מצויה עוד האיש היה מאחר לטיסה מגיע בבוקר ולא בעת ליל לא רואה את בנו במיטת אישתו ומבין שלראות את בנך שאינך כלל מכיר כי הלכת לחפש משהו בניכר לא הביאה אותך אל המטרה הנכספת וגם הדרך לא היתה משו. מסקנה.... דאו לאו דזה כבר כתב על זה לפני אלפי שנים מי שרוצה, אתן לו את שם הספר מומלץ בחום

mich37

New member
משום מה?

תגובתי אלייך נמחכה משום מה. אשלח לך בפרטי

../images/Emo20.gif גם לנו קרה אותו מקרה....

כתבנו תגובה... לחצנו על שלח... ו... לא נכנסה למקום שלה , נעלמה כאילו בלעה אותה האדמה.... אולי זה ה

mich37

New member
חישבוקים

בוקר טוב אהוב ואהובה.מחבק מרחוק. ובעוד מספר ימים מקרוב.

למעלה