צופה חדש

• פותח הנושא konda
  • פורסם בתאריך

konda

New member
צופה חדש

טוב שלום לכולם נראה לי משבוע הבא שיחלו לשדר את o.c בערוץ 10 אני אצטרף לחגיגה. רציתי שבכללי תספרו לי על מה הסדרה, היא בדיוק כמו בוורלי הילס או שיש בה יותר מזה ? וכמה פרקים ועונות יש בינתיים ?

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לדעתי הסדרה היא הרבה יותר מבברלי הילס, בברלי הילס עסקה במשפחה מהמעמד הבינוני-גבווה שמגיעה לשכונה של אנשים קצת יותר עשירים מהם. באוסי זה קצת אחרת, המרווח בין המעמדות הוא יותר רחב, וגם הוא מערב סיפור אנושי קצת עצוב של נער שבא ממשפחה לא מתפקדת. תקציר הסדרה- בעיקרון הסדרה מתחילה מראיין, ראיין הוא נער שגדל במשפחה הרוסה, אמא שלו שתיינית ואבא שלו יושב בכלא, בפרק הראשון הוא ואח שלו גונבים מכונית ונתפסים. בבית המעצר ראיין פוגש את הסניגור הציבורי שלו "סנדי כהן" שמסביר לו שאח שלו כבר מעל גיל 18 ומצאו עליו סמים ואקדח ולכן הוא ישלח לכלא, ראיין משתחרר על תנאי, שראיין יוצא מבית המעצר סנדי פוגש את אמא של ראיין ושהוא רואה שהיא לא בדיוק "אם השנה" הוא נותן לראיין את מספר הטלפון שלו למקרה שהוא יצטרך עזרה. שראיין מגיע הביתה, אמא שלו מסלקת אותו מהבית, מכיוון שאין לו לאן ללכת ראיין מנסה להתקשר למעט האנשים שהוא מכיר, אבל אף אחד לא בא לעזרתו, כמוצא אחרון הוא מחליט להתקשר לסנדי, וסנדי לוקח אותו אליו הביתה. סנדי ואישתו קירסטין גרים בעיר ניופורט שבמחוז אורנג' העשיר, יש להם בן בשם סת' שהוא קצת "גיק" שראיין מגיע הוא וסת' מייד נהיים חברים טובים,חוץ מזה בניופרט ראיין פוגש את מריסה "הנערה מהבית ממול" שהוא מייד מתאהב בה, וסת' מספר לו שהוא מאוהב בחברה הכי טובה של מריסה "סאמר". קירסטין קצת חוששת מהנוכחת של ראיין, ולכן שהיא מגלה שראיין וסת' יצאו למסיבה השתכרו והלכו מכות, היא דורשת מסנדי שיחזיר אותו הביתה. שסנדי מחזיר את ראיין, הם מגלים שאמא שלו עזבה, וראיין נאלץ לחזור עם סנדי. בסופו של דבר הכוהנים מאמצים את ראיין והוא הופך להיות חלק מהמשפחה, ואז הפרקים הבאים עוסקים בחוסר ההתאמה שלו לניופרט, אבל גם בסנדי וקירסטין, סת' וסאמר, ראיין ומריסה וההורים של מריסה ג'ימי וג'ולי. לסדרה שלוש עונות- בארץ שודרה העונה הראשונה, על 27 פרקיה במלואה, וכרגע משודרת העונה השניה (אתמול שודר פרק 18 מתוך 24 הפרקים בעונה השניה), ביום חמישי תתחיל בארה"ב העונה השלישית של האוסי שכנראה תגיע לארץ בסביבות מרץ-אפריל

נצל"ש..! איזה טובבבבבבבבבבבבבבבב..!

טיילתי לי באחד האתרים של הלינקים לאימיול... וחפשתי כמובן בשורת החיפוש O.C... כמו תמיד... בקיצור הגעתי לאיזה חלק שזה שמקליט את הסידרה ומביא אותה לאתר כתב שהוא מבטיח שיהיה את הפרק הראשון של האו סי ב8/9..! הוא כותב שם (באנגלית האתר..) i have a dvd recorder and i promis thet the episode will be here on the 8/9 יש לי בעיה אבל..! רציתי להביא לינק לזה... אבל הלינק הוא לא לכתבה..!! זה למשהו אחר.... כל פעם שהעתקתי את הלינק.. זה פותח לי משהו אחר... מוזר..! אבל אני ינסה שזה יעבוד..! (סליחה שעשיתי את זה בפעם השניה...פשוט רציתי שזה יהיה למעלה..)

liat tal

New member
ברוך הבא!

תהנה!! אחלה תוכנית, מהתוכניות הכי הכי אהובות עלי, ובין היחידות שאני רואה בטלויזיה (אין לי זמן..) לא ראיתי בוורלי הילס- אז אני לא יכולה לענות על זה

TheCharm

New member
נ"ש - רק אני שמתי לב

שהמוזיקה של הפרסומת לשידורים החוזרים השתנה?

konda

New member
סבבה

טוב הצלחתי להבין בקצרה ככה במה הסדרה עוסקת. יש לי עוד שאלה אחת, הסידרה מתמקדת יותר בחיי החברה בבית הספר או במשפחה ?

כעקרון בהכול

בעונה הראשונה יש קצת מהכול, בעונה השניה יש התמקדות יותר בחיי החברה ובחיים של הזוגות ויש קצת פחות התמקדות במשפחה.

נצל"ש.. זהו אני לא יכול יותר..חחח

החלטתי.. אני מסיים את הסדרה היום..!! עם תרגום בלי תרגום.. לא אכפת לי יותר... אני לא יכול.. הפרקים יושבים לי מול העיניים.. אני רואה אותם..!! אני חוזר עוד 3 שעות..!! (4 פרקים) בי בינתיים..!

elivnat

New member
נצל"ש

תגידו, "הקומיקס של סת'", באמת הוא צייר את זה?

למעלה