צופה חדש

• פותח הנושא konda
  • פורסם בתאריך

איימיס

New member
אההה

לא ויתרתי , אני פשוט מנסה לגוון

gilatb1

New member
../images/Emo26.gif גם אני חדשה ../images/Emo98.gif

טוב יש לי יס וויקאנד, אבל לא יצא לי לראות כל-כך את הסדרה, אז עכשיו אני רואה לפעמים בש.ח בערב.. ממ איזה עונה זאת שיש בערב? [ושמעתי שזה הולך להתחיל ב10.. מתי? והעונה הראשונה,כן?]

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בערוץ 10 תתחיל העונה הראשונה ב-10/9 ב"יס וויקאנד" משודרת עכשיו העונה הראשונה בשידורים חוזרים יומיים כל יום א' עד ה' ב-2245 ובמקביל משודרת העונה השניה בשידורים שבועיים כל יום ו' ב-1915.

יש ביום שבת שידור חוזר

נראה לי ב1500 (אבל אני ממש לא בטוחה, אז כדאי שתבדקי אותי לגבי השעה) ויש גם שידור חוזר ביום שישי יותר מאוחר (בסביבות חצות).

gilatb1

New member
נו באמת

הכל בשבת
טוב גם ככה בטח הייתי מסתבכת עם לראות את העונה הראשונה והשניה ביחד. תודה

liat tal

New member
ברוכה הבאה!

עונה ראשונה, בשעה רבע לאחת עשרה בשישי זו העונה השניה

orale83

New member
האמת, לא ברורה לי ההשוואה לבוורלי

בתור מישהי שראתה את שתי הסדרות, הן לא כזה דומות בעיניי. נכון, שתיהן תוכניות נוער, ושתיהן הפקות של FOX, ומספרות על עשירים, אבל עדיין - בוורלי סיפרה על יותר דמויות וזוגות מרכזיים, באו.סי. יש התמקדות בשני זוגות של צעירים. בבוורלי גם לא היה תפקיד אמיתי למבוגרים, אבא ואמא וולש (שכחתי את השמות) היו יותר על תקן הנודניקים שבאים להטיף בכל פעם שהילדים "סטו מדרך הישר". באו.סי. לסנדי, קירסטן, ג'ולי וג'ימי יש סיפורים משל עצמם, נוסף להיותם הורים. ולא יודעת, הייתה לי הרגשה שבוורלי הייתה יותר מגוונת מבחינת סיפורים. באו.סי. לפעמים יותר מדי חורשים על הקטע של משולשי האהבה, ונתקעים לדוגמה על ריאן ומריסה יותר מדי. בבוורלי יותר גיוונו עם הזוגות.

גם אני חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo90.gif

שלום,אני הילה,בת 15 וחצי ואני מאוד רוצה לראות את ה-O.C, ואני מאוד מחכה שהיא תגיע לערוץ 10, קראתי את התקציר שאחד הילדים כתב פה והאמת לפני שנצל"שתי את ההודעה הזאת רציתי לשאול על מה הסידרה וקיבלתי תשובה אז אני לא ישאל. מקווה להשתלב פה בנעימות.

למעלה