צופים בכיכר!

צופים בכיכר!

טוב אז ככה, חזרתי לפני רבע שעה, ואני הולכת למות, אבל אני חייבת לסכם איזה משהו בציונות, אז גם נכנסתי לכאן. אז ככה, היה מאוד נחמד! אבללל המפגש פורום! זה היה משהו מסובך לגמרי! שכחתי כמו אהבלה את הדף קשר בבית, אבל חשבתי לעצמי "נועה תתקשר ואני יבקש ממנה להתקשר בשבילי למעיין או שתתן לי את המספר". אבללל לא התקשרו! ואז הלכתי עם חברה שלי לתומי לקנות צמידים וראיתי ילדה עם עניבה של שבט ערבה וידעתי שדניאל משם! אז שאלתי אותה אם היא מכירה את דניאל לוי, ואח שלה היה שם (כן, שלך דניאל) גיא, אז איזה 10 דקות אני מסתובבת אחריו והוא מנסה למצוא אותך דניאל ובסוף הוא התקשר אלייך ואת אמרת לו שאת בהנהגת ירושלים באוהל, הלכתי וחיפשתי ולא מצאתי! ואז כבר וויתרתי ואז ראיתי יותר מאוחר שהתקשרו אליי ולפי המספר ניחשתי שזאת נועה אז גם התקשרתי חזרה למספר וגם שלחתי הודעה ולא קיבלתי תשובה! גררר... לא משנה, צריך בקיצור לעשות מפגש פורום מסודר!

אהה... אני שונאת את התנועה הזו! רק

עכשיו הדעתי הבייתה!!! קלטו, השעה 00:40, שירי שגרה בחיפה הדיעה ליפני רבע שעה, ואני שגרה 20 דקות מהכיכר הגעתי עכשיו!!! מ9:00, עד 12:00 חיכינו לאוטובוס! תודו שזה לא פייר... ולמפגש- לא ממש הצלחנו לעשות מיפגש... היה מיפגשון דניאל, יעל, מעיין וגיא ואני, וניסינו להיתקשר לכולם, אבל ביגלל שהיה רעש לא שמעו... בכל מיקרה, אם ראיתם איזה ילדה מפגרת שכל השיער שלה צבוע בגואש ירוק עם דגל אזור על הגב זו אני
והיה די כיף, חוץ מהחלק של ההסעות
, עשינו המון רעש למרות שהיינו רק שכב"ג וח´-ט´, שמעתם אותנו...
? נועה.

אנחנו היינו הכי קטנים שם

שבט זוהר הנהגת ירושלים כולם צבעו תפנים בצבעי גועש כתום ושחור מישהו שמע בכלל???

royi00

New member
עברנו לידכם...

אוליי ראית שלושה ידלים עם דגל סגול ע-נ-ק מסתובבים ושרים..: התנועה של הצופים מחולקת לשבטים וכל אחד מהם הוא מיוחד..שלללה שלללה לה יש שבטים המון המון מהצפון עד הדרום ובניהם יש שבט מיוחד שלללה שלללה לה זהו שבט שבט שנה"ב מב"ש זהב-ועם אתם רוצים אז בואו עכשיו-אנחנו לא עשירים-לא,לא אבל מאושרים כן כן כי כאן כל הצופים הם חברים! נכון יפה?

נהניתי מאוד

וגם באוטובוס. ההנהגה שלנו (הנהגת שרון) החליטה שאצלנו יוצאים מכיתות ו ולנו יצא ליסוע עם כיתות ו והיה נורא נחמד! עשינו מורלים! וישבתי ודיברתי עם אחת המדריכות של ו שהיא ממש כלה... וירדנו מהאוטובוס - עשינו מורל! היה כזה אדיר!!!!!! חברה שלי הכינה רשימה של כל האנשים שהיא צריכה לפגוש והיה נורא מצחיק בכיכר שאנשים באים ושואלים אתכם "אתם משבט רכס???????" אז עונים לה כן והיא ממשיכה "יופי! איפה אור בן הרוש????" וככה היו עוד הרבה אנשים שחיפשו אותה והיה ממש מצחיק...

memm

New member
כל כך נהנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם אני מהנהגת השרון אבל אני מהשבט השולט בהנהגה שבט הדר!!!!(רבע הנהגה!!!) היה כל כך כיף נהנתי חבל על הזמן היה פצצות!!!!!!!!!!!!! למרות שהיינו ממש מעט (שכבה שלמה 12 איש!!!!) אבל היינו עם המדריכים והם היו כל כך חמודים ודירבתי עם מלא אנשים מהשבט שלי ואני וחברות שלי השתוללנו כמו משוגעות ועשינו מלא מלא מורל!!!!!!!!!!!!!

גם לי היה.. אההם.. סבבבבבבבבבבה../images/Emo70.gif

היה לי ממש כיףףף! אני ועוד אנשים מהגדוד ממש צעקנו כל הזמן.. ואני אה ביט צרודה.. אבל חפיףףףף... התבאסתי שלא נפגשתי איתכם.. אבל היה לי מיני מפגשון עם דניאל! (
) וגילי שיש לי חמשושים ממש חמודים בשבט!! ואההם.. מישו פו מהנהגת דן ר"ג!? היה להם מדבקות כאלה.. צופים עושים באהבה או לא עושים בכלל.. והיה לי כזה אבל בגלל עדי המעצבן - חח אין לכם מושג מי זה..חפיףף!- זה נפל לי.. וזה כזה יפהה!! ממש בכיתי למדריכה שלי שאני רוצה עוד אחד אבל לא היה זמן כי עלינו כבר לאוטובוסים.. באסה לי!

למעיין....

אני איתך בשבט... אני משכבת חיליק או שכבת עבדת או שכבת שהם איך שאת רוצה לקרוא לנו... והייי אור כן אני זוכרת אותך
וחן אני מצטערת שלקח לי זמן

הי תמרי

הי שרוני מה המצב???????????????????? אני אור המשוגעתת שבאה עם חן והבאתי לך צ´אפחה בגב וחשבת שאני משוגעת והצבעת עלי בכל טיול עץ אל עץ לא משנה מה המצב<?

למעלה