הנהג שלנו, או- מה קרה בצופים בכיכר
דבראשון- היה סבבה! באתי ברבע לארבע לשבט, ואז סתם שיחקנו ´הבבונים´ כל הגדוד.. אני וחברה שלי והמדריכה שלנו הלכנו לשירותים בשבט... והמדריכה מצאה מחזה שהיא צריכה לקרוא לבי"ס.. אז היא לקחה...
אח"כ סתם שיחקנו ´הכה את המדריך´ כל הגדוד נגד שני מדריכים... היה סבבה. באיזה שש עלינו לאוטובוסים, והמצאנו שיר על המדריכים+תנועות: "יש מדריכים בגדוד גליל, גדול גליל, גדוד גליל, הם ממש מפגרים, אבל אותם אוהבים (אז"ש) וגגו- ההומו
, וויסלר- המשוגעת
, וטלי- המתלהבת
, ואלון- ´הקשוח´
, ועינת- הזונה
, וליאור- הבלונדה בלונדה
, ונדב- הג´ינג´י ג´ינג´י
, ובינר- לא מכירים...
ו... יש ראש"גדים בגדוד גליל, גדוד גליל, הם ממש יצורים, אבל אותם אוהבים (יה- אה!) ואורי- החד גבה...
, ומיכל- השחורה...
" זה השיר הכי מחרפן בעולם... וגם טלי (המתלהבת...) לימדה אותנו שני שירים- הלטאה היא, הלאטה היא... מן חיה כזאת קטנה. ויש לה בית, בעץ הזית, שאוהב אותה נורא! ועוד שיר שאין לי כח לכתוב שאני אכתוב ת´משפט הראשון רק- קו קו קו קו קו קו ראים לי נילי נילי נילי... לאמשנה נעבור לעיקר- הגענו לזה ואז חצי שעה כל הגדוד עשה מרד נגד הרשג"ד שאמר ש
לא מסתובבים לבד... בסוף אנשים כן הסתובבו לבד אבל רק בקבוצות של מעל שלוש ורק אם יש לפחות לאחד פלאפון... בקיצור אני הסתובבתי עם חברה שלי ושתי מדריכות, ואז פגשנו מדריך עם שתי חניכות שנטש אותן והן הצטרפו אלינו.. ואז ראינו את דנה דבורין
והתרגשנו נורא.. אז"ש..
אח"כ סתם ישבנו בפינה של השבט שלנו ושלחנו כל פעם מישו אחר לקנות צ´יפס...
אח"כ בעשר התחלנו לעלות על אוטובוסים. בעשר ועשרה היינו על האוטובוס. עד 10 וארבעים הסתובבנו בתל אביב, מחפשים כביש שלא חסום. ב11 ועשרים היינו בחולון, ומשם הסתובבנו בראשל"צ, חדרה ומה שלא תרצו!
בסוף היינו ליד אשדוד, ראינו שלט של 22 ק"מ לאשדוד, 56 ק"מ לירושלים
. אז סופסוף הנהג החליט שהוא יסיע אותנו הבייתה
... הגענו בערך באחת... כשהאוטובוס עצר הראשג"ד כזה- "אני לא הראשג"ד אני לא הראשג"ד"
כי הוא ידע כבר כמה הורים ירצחו אותו...
חשבתי שגם ההורים שלי יכעסו כי לא הודעתי להם שנאחר בשלוש שעות... אבל הם היו נחמדים כי גם גיליתי שהם התקשרו לראש השבט.. בקיצתור היה ממש סבבה! באסה למי שלא בא *שיעול*יובל*שיעול* זו הייתה חווית הצופים בכיכר בשבילי בקצרה- לא סיפרתי על זה שהמדריכה שלי פחדה שנלך לאיבוד כל החיים שלה- בנאדם פרנואיד בטירוווף.... אולי אח"כ אני אסםר עוד... תגובות!