צופים בכיכר!

אני אור בן הרוש!!!

הי אלי גם אני אוהבת אותך!!!!! טוב סליחה שחיפשו אותי הרבה אנשים... אלי אלוהים יעזור לך(עכשיו הקטע של הנשיקות בלחי בלחי בצד שני ועל המצח!) טוף אני רואה שאת כותבת עלי סבבה וד"ש לאהוביך....הרבה....אין מספיק מקום בפורום!

g i l i

New member
אני לא הייתי..

שכב"ג של מניאקים הם חזרו מסמינר ישר לשם ולא יכולנו להגיע(חלוץ ו-ח) עיקר שהראינו מי אנחנו

greeneye

New member
איזו הנהגה את?? (צופיפניקית 1)

אנחנו, הנהגת מרכז יצאנו אחרונים!!!!! היה כתוב שנהיה בבתים לכל היותר ב- 23:00!! בסוף אמא שלי מתקשרת כזה בערך ב- 12:30 ושואלת, נו כבר הגעתם? ואני כזה.... אמא אנחנו עוד לא על האוטובוס.... והיא כזה... מה?! הגעתי עייפה ורצוצה הביתה בערך באחת ורבע שלמחרת יש לי... אפס!!! אההה!

היה כככככככככייייייףףףףף

מישהו עוד ראה שאחרי הזיקוקים ירדו לבבות מהשמיים, זה היה כזה יפה ושמתם לב שמישהו הבריז... אמרו שמשה קצב יהיה והוא לא הגיע... בושה!!!
ואני פגשתי את חן, רועי, מושיק, טלי וקרן... מתה עליכם
מי שהפסיד חבל... ב
תמר שרוני

היה כל כך כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן כן פגשתי את תמר ואת קרן...וזהו מהפורום.... דיברתי עם נעם וקבענו שנפגש מתחת לשבלט של הנהגת צפון אבל בדיוק כשעמדתי ללכת לשם המדריך שלי אמר לי שאסור לי ללכת כי הם סופרים אותנו......ואז שכבר יכולתי אז נעם הלכה.... ואז התקשרתי אליה מלא פעמים כי הסתובבתי בין הנהגת ירושלים..... ובסוף לא נפגשנו... אבל חוץ מזה היה מצחיק ביחוד ב"מסיבה של דנה" חחח אני וחברות שלי רקדנו כמו מפגרות.....ואז הסתובבתי וראיתי את תמר רק חבל שלקח לה מלא זמן לקלוט מי אני......טוב לא חשוב...היה ממש כיף!!!!!!!!!!!!!!!!

צופים בכיכר

ממש נהנתי בעעע לחשוב איזו תנועה חזקה אנחנו...היו פשוט פול אנשים אתמול דבר שנחמד לראות :) גם אתם התעללתם באנשים שהיו הבבות?... ועוד משו יצא לכם להכיר אנשים מהנהגות אחרות???

היה מדהים../images/Emo70.gif

כל כך נהניתי בצופים בכיכר שאין לכם מושג
אני וחברה שלי עשינו כל הזמן מוראל, שיגענו את כולם... היינו ממש כמו שתי משוגעות
מתי שהקראוון (או שאלה היו צופי תל אביב
) שר את "יש השואלים עלינו..." אני והיא התחלנו לצרוח ולקפוץ כאילו ראינו איזה סלבריטי והתחלנו לשיר איתם
ובכלל, כשלימור לבנת עלתה על הבמה כל השכב"ג שלנו התחיל לעשות איזה מאה פעם: "וירושלים..." חחחחחחחחחחחח אבל היה גם קטע שמזה הפחיד אותי- כשדנה דבורין התחילה לשיר אז השבט שלי רצה להתקרב לבמה ואז פתאום התנתקנו אחד מהשני ונהיינו כמה קבוצות ולא מצאנו אף אחד... אז אחת השכב"גיסטיות שהיתה איתי אמרה לי להעסיק את החניכים שהיו איתנו והיא תנסה למצוא את שאר השבט. היא הלכה, ואני לא ידעתי מה לעשות אז התחלתי לרקוד איתם את התנועות שדנה רקדה... והחניכים הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח
חחחחחחחחחח אבל סה"כ היה ממש כיף

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo41.gifכל הפורום להפנים -../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif

מעין זה עם י´ אחת. בתודה, ההנהלה.

Alexis14

New member
הנהג שלנו, או- מה קרה בצופים בכיכר

דבראשון- היה סבבה! באתי ברבע לארבע לשבט, ואז סתם שיחקנו ´הבבונים´ כל הגדוד.. אני וחברה שלי והמדריכה שלנו הלכנו לשירותים בשבט... והמדריכה מצאה מחזה שהיא צריכה לקרוא לבי"ס.. אז היא לקחה...
אח"כ סתם שיחקנו ´הכה את המדריך´ כל הגדוד נגד שני מדריכים... היה סבבה. באיזה שש עלינו לאוטובוסים, והמצאנו שיר על המדריכים+תנועות: "יש מדריכים בגדוד גליל, גדול גליל, גדוד גליל, הם ממש מפגרים, אבל אותם אוהבים (אז"ש) וגגו- ההומו
, וויסלר- המשוגעת
, וטלי- המתלהבת
, ואלון- ´הקשוח´
, ועינת- הזונה
, וליאור- הבלונדה בלונדה
, ונדב- הג´ינג´י ג´ינג´י
, ובינר- לא מכירים...
ו... יש ראש"גדים בגדוד גליל, גדוד גליל, הם ממש יצורים, אבל אותם אוהבים (יה- אה!) ואורי- החד גבה...
, ומיכל- השחורה...
" זה השיר הכי מחרפן בעולם... וגם טלי (המתלהבת...) לימדה אותנו שני שירים- הלטאה היא, הלאטה היא... מן חיה כזאת קטנה. ויש לה בית, בעץ הזית, שאוהב אותה נורא! ועוד שיר שאין לי כח לכתוב שאני אכתוב ת´משפט הראשון רק- קו קו קו קו קו קו ראים לי נילי נילי נילי... לאמשנה נעבור לעיקר- הגענו לזה ואז חצי שעה כל הגדוד עשה מרד נגד הרשג"ד שאמר שלא מסתובבים לבד... בסוף אנשים כן הסתובבו לבד אבל רק בקבוצות של מעל שלוש ורק אם יש לפחות לאחד פלאפון... בקיצור אני הסתובבתי עם חברה שלי ושתי מדריכות, ואז פגשנו מדריך עם שתי חניכות שנטש אותן והן הצטרפו אלינו.. ואז ראינו את דנה דבורין
והתרגשנו נורא.. אז"ש..
אח"כ סתם ישבנו בפינה של השבט שלנו ושלחנו כל פעם מישו אחר לקנות צ´יפס...
אח"כ בעשר התחלנו לעלות על אוטובוסים. בעשר ועשרה היינו על האוטובוס. עד 10 וארבעים הסתובבנו בתל אביב, מחפשים כביש שלא חסום. ב11 ועשרים היינו בחולון, ומשם הסתובבנו בראשל"צ, חדרה ומה שלא תרצו!
בסוף היינו ליד אשדוד, ראינו שלט של 22 ק"מ לאשדוד, 56 ק"מ לירושלים
. אז סופסוף הנהג החליט שהוא יסיע אותנו הבייתה
... הגענו בערך באחת... כשהאוטובוס עצר הראשג"ד כזה- "אני לא הראשג"ד אני לא הראשג"ד"
כי הוא ידע כבר כמה הורים ירצחו אותו...
חשבתי שגם ההורים שלי יכעסו כי לא הודעתי להם שנאחר בשלוש שעות... אבל הם היו נחמדים כי גם גיליתי שהם התקשרו לראש השבט.. בקיצתור היה ממש סבבה! באסה למי שלא בא *שיעול*יובל*שיעול* זו הייתה חווית הצופים בכיכר בשבילי בקצרה- לא סיפרתי על זה שהמדריכה שלי פחדה שנלך לאיבוד כל החיים שלה- בנאדם פרנואיד בטירוווף.... אולי אח"כ אני אסםר עוד... תגובות!

גם אצלנו נתנו לכולם להיסתובב חופשי

למשך כל הזמן... אבל היינו רק מח´... ובקשר לחתימה שלך, שקמה זה ה
הראשון שלי... ולא מתוך בחירה....
נוועה.

Alexis14

New member
בסוף נתנו להסתובב חופשי

אבל רק אחרי איזה 10 דקות... וגם כשהבינו שדי משעמם שם ואין דוכנים/תחנות אלא רק מופעים וחנויות שהכפילו את מחיריהן כי הם ידעו שאלפי אנשים ייקנו אצלם (כן, כן- התמקנו ליד מקדונלדס... אהא!) ואם בא לכם לקרוא מה קרא לי בשיעור אמנות- לחצו כאן

למעלה