צופית גרנט מגיעה להתארח בפורום

פיגאודה

New member
שאלה לתהילה ולצופית

מהי נקודת ההתחלה של החיפוש

איך מתחילים, ממה
למי פונים...

תשובה

זהו אכן פאזל עם מליון חלקים אך עושים זאת לאט לאט ובמדוייק עם עזרה והמון עבודת תחקירנות

שושים1

New member
היי צופית

רציתי לדעת,
מאיזה מפגש בין בני משפחה שאבדו זה לזה, הכי התרגשת?
הכי נגע לליבך?

Li Lo

New member
שאלה לתהילה

היי תהילה,
כתוב כאן שאת בת 28. מסקרן אותי לדעת מה עצר אותך מלצאת לחיפושים עד הגיל הזה, ומנגד - מה הטריגר שגרם לך לא לדחות את זה יותר ולהתחיל במסע הזה?

תשובה

היי,
ראשית בתור ילדה לא חשבתי על הנושא הזה בכלל אבל ברגע שהפכתי להיות אמא השאלות התחילו לצוץ והייתי חייבת לצאת למסע הזה .
לא מצטערת שלא עשיתי את זה קודם .

kezef

New member
היי צופית

קודם כל, אני מאד אוהבת אותך ואת התוכניות שלך.
רציתי לדעת מה את אוהבת יותר לעשות, לשחק כשחקנית או להיות מלווה ומנחה של תוכניות כמו זו?

pufpuf

New member
שלום צופית

האם כשאת עובדת על תוכניות כאלה את לוקחת איתך את העבודה הביתה? האם זה משפיע על המשפחה? או שמה שקורה במסגרת העבודה נשאר בעבודה?

תשובה

אני לוקחת איתי את העבודה ביג טיים זה בהחלט ממלא את חיי וילדיי לומדים מזה המון

שאלה

לא קשור לתוכנית.
איך הגעת להיות עיתונאית במעמדך? איזו עצה היית נותנת למי שרוצה להגיע ולהיות עיתונאי מצליח?

תודה

nis38

New member
האם יצא לך לחשוב

איך את היית מגיבה אם היית נמצאת במצב דומה לאשתו הנוכחית של פיליפ ומגלה שלבעלך יש ילדה נוספת? אני חושב שהתגובה שלה הייתה מאד אמיצה

תשובה

התגובה של פאני אכן הייתה אמיצה ואצילית. אני חושבת שזה טבעי לאור המקרה לחשוב על מצבים כאלו, אבל זה מסוג המצבים שאי אפשר באמת לדעת מה תהיה התגובה.

שלום לכולם

שלום גולשי תפוז היקרים, מקווה שנהניתם מהצפייה בתוכנית ועוד מספר רגעים אתחיל לענות על שאלותיכם

eh7

New member
עבודת קודש

צופית אני לא יודעת אם את קוראת את כל ההודעות אבל אני חייבת להגיד לך שאת מדהימה ואת עושה את הדבר הכי מקודש שזה לאחד משפחות!!!
הסיפור של היום כל כך מוכר וקרוב לליבי ממש שתי טיפות מים לסיפור האישי שלי והיה לי מאד קשה לצפות בפרק ומצד שני כל כך מרגש כי כל המילים שיצאו מתהילה היו אותן מילים שיצאו ממני...
בתוכנית שלך יש משהו שפשוט מוציא את הלב...תמשיכי להיות כזו מדהימה!
חגית.

regi9

New member
שאלה לצופית

את הנחת את התוכנית אבודים כבר במשך 2 עונות ואני יודעת שהיית גם מעורבת עצמך בחיפושים. השאלה היא האם זה השפיע עליך? האם התוכנית שינתה בך משהו? אם למדת מהתוכנית משהו על עצמךץ

תשובה

למדתי המון ובעיקר שיש בי רצון עז לתת מעצמי לאחרים ושיש לי זכות לחוות איתם את מה שהם עוברים

קצת מאוחר אבל

רציתי לומר לתהילה המקסימה שהמסע שלה היה מאוד מרגש בעיקר בגלל הכנות והרגישות שלה. החיבור עם אביך היה מדהים, ברגע אחת הוא קפץ לתוך התפקיד בלי היסוס וביחד איתו סחף את כל בני המשפחה המדהימה שלו. מאחלת לך ולצופית שנה נפלאה! יש כוח!

למעלה