צוריאל עושים זאת שוב!

Neta558

New member
צוריאל עושים זאת שוב! ../images/Emo13.gif

טופו מעושן של צוריאל - מוצר חדש ובהחלט חידוש יחסי בשוק מוצרי הטופו. פרוסות טופו מתובלות ומוכנות לאכילה, המזכירות בטעמן פסטרמה (לפחות עד כמה שאני זוכרת). אז אף פעם לא אהבתי פסטרמה, אבל אני חושבת שאחרים בודאי ימצאו זאת כחידוש נהדר המוסיף טעם נוסף לכריכים או ארוחות. יש לציין גם צוריאל משתמשים בפולי סויה שאינם מהונדסים גנטית, פלוס נוסף לטובתם. אם הם באמת מתכוונים לצאת עם מוצרים נוספים בקרוב, נראה לי שכולנו נרויח מהענין. רק שיפסיקו עם מוצרי החלב שלהם, והם קנו אותי לנצח
נטע (אל אל אל, משק צוריאל!)
 
אגב מוצרי טופו-סויה חדשים

*מנמיכה את קולה עד ללחישה מסקרנת* יש לי מידע פנימי (אני?? מקשיבה לשיחות טלפון של אבא??!?) תנובה עומדים לצאת עם חלב סויה חדש וכנראה מוצרי סויה נוספים (אחוז הסויה בהם,אגב,לא מזהיר) יפאורה (אלו מהספרינג) עומדים לצאת עם משקה סויה ופירות...מאגניב!!! מידע פנימי נוסף יבוא בהמשך... טלטול,מקווה שהיה מותר לה להגיד את זה... (טוב,נו,מה כבר רע בזה? אני מפרסמת אותם עוד לפני שהם יצאו)
 

tsf

New member
../images/Emo141.gif ואם מדברים על צוריאל -

אז הנה משהו טעים: רכיבים - 1 מעדן סויה בטעם שוקולד, רוזמרי וכו´ (נראה לי שאפשר גם אחרים נגיד וניל אבל לא ניסיתי עדין) 2 כפיות סויה קראנץ´ או שבבי סויה או איך שקוראים לחבילה שיש לכם (ואם אין -> רוצו לקנות) אופן ההכנה: לפתוח את מעדן הסויה להוסיף עם רגש ועדינות את שבבי הסויה (ללא בישול!) ולערבב התוצרים: מעדן בטעם שוקו צ´יפס (או וניל צ´יפס אם הייתם אמיצים) עם ערך תזונתי יותר גבוה יותר משל המעדן לבד הידד!
 
יוו איש!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הכנתי את מה שהצעת ויצא ממש ממש טעים, לא סתם טעים..טעים בעליל.
אנשים, אתם חייבים לנסות את זה...זה מעולה.
 
מעדן סויה שוקולד:

לפי דעתי של צוריאל פחות טוב, אני מעדיפה את המעדן שוקולד של Alpro. אבא שלי קנה לי את מעדני הפירות של צוריאל (משמש ותות), אני לא בטוחה אם הם שוים טעימה....מישהו אכל אותם?
 

dylan

New member
בקשר למעדן שוקולד של אלפרו

הם הוציאו טעם חדש (אני לפחות גיליתי אותו רק לא מזמן..) - ´שוקולד פונדן´, והוא יותר טעים מהשוקולד הרגיל לדעתי.. בקשר למעדני הפירות של צוריאל (אם מישהו אכל אותם אגב, הוא כנראה לא בפורום הזה.. אולי אח/ות שלך, או אפילו אולי אבא שלך לא הצליח להתאפק..? אבל לפני שאת יוצאת בהצהרות, תבדקי שוב במקרר אולי הם עדיין שם, לפעמים הם נידחקים לפינת המקרר, מאחורי המעדנים החלביים..
) - בהחלט שווים טעימה (אני מקווה שאת זוכרת מה היה לפני הסוגריים), הם מצויינים לדעתי למרות שהיוגורטים הסויים של אלפרו אפילו יותר טובים (אבל משום מה הם נעלמו מהמדף אצלנו בתקופה האחרונה יחד עם ה´פסטרמה´ של טופוטי.. חשוד מאוד
)..
 

skin blues

New member
לאן נעלמו היופואים?

יוגורטי ה" yofu " של אלפרו נעלמו!הייתי כבר בכל הרשתות הגדולות, בכל מכולת ובית טבע בעיר, ואין! חיי אינם חיים ללא יוגרוט האפרסק של אלפרו
אני מתכוונת לצלצל בקרוב ליבואן ולשאול אותו מדוע הפסיקו לשווק אותם. ניסיתי את היוגורטים של צוריאל והמסקנות הן: * הם מכניסים לשם סירופ נגד שיעול * כמעט כל הטעמים הם דיאטטים * בעעעעע
 

דורון ק

New member
נכון,אבל נראה לי שזה זמני...

באמת שווה בירור העניין... דרך אגב-ה"יוגורט" של צוריאל הוא גם לא באמת "יוגורט". אל,אל,אל אלפרו-לפחות ביוגורט!
 

F L O P P Y

New member
אוי נהדר!!!../images/Emo13.gif

דווקא פסטרמה היא אחד הדברים היחידים הבשריים שחסרים לי. כמה חביב מצד משק צוריאל (אם כי בקשר לחלב שלהם מישהו באמת צריך לקום ופשוט לצעוק שזה מ-ג-ע-י-ל!!!!!!!!!!!!!!)
 

Neta558

New member
מה הולך פה??

אי אפשר להשאיר אתכם לבד אפילו לרגע בלי שתלכלכו מאחורי גבי??? צוריאל הם מלכי המלכים של משקאות הסויה! דוקא המעדנים שלהם הם הלא-משהו בחברה, אבל מעדנים בכלל זה פיכסה לא קטן... הצטרפו אלי בקריאה נרגשת עד כדי אחוזת דיבוק: אל אל אל - משק צוריאל! אל אל אל - משק צוריאל! אל אל אל - משק צוריאל! אל, אל אל אל, אל אל אל אל אל אל אל אל אל משק צוריאל!
נטע, (נרגעת)
 

EaTit442

New member
אל אל אל -

מ ש ק צ ו ר י א ל ! ! -יעל- (נרגשת, ומלאת תדהמה מהבוז כלפי חלב-אושר הטעים בעולם)
 

BLecker

New member
פסטרמה זה פיכס

עוד לפני שנהייתי צמחוני לא אכלתי פסטרמה (כי זה פשוט מגעיל) כנ"ל לגבי שאר נקניקים ונקנקיות(נקנקיות הפסקתי לאכול כי פעם חבר שלי אמר לי שנקנקיות מכינים מנוצות ועניים של תרנגולות
)
 
למעלה