למה לא לפתוח, אם הרופא נתן לך מרשם, זה אומר שאתה צריך לפי בדיקות דם שערכו לך.רופא המליץ לי על ויטמין D
כבר חודש הקופסא סגורה
ועכשיו בטוח שלא אפתח
תעשה מה שהרופא אומר. או לך לרופא אחר לחוות דעת שניה. לא לסמוך על תגובות בלבד.רופא המליץ לי על ויטמין D
כבר חודש הקופסא סגורה
ועכשיו בטוח שלא אפתח![]()
![]()
אכן חשוב להקשיב לרופא, למרות שרופאים מקבלים אחוזים על מכירת תרופות ללא מרשם, להוציא את ויטמין d של הקופה.תעשה מה שהרופא אומר. או לך לרופא אחר לחוות דעת שניה. לא לסמוך על תגובות בלבד.
מהיכן בדיוק הבאת את זה?אכן חשוב להקשיב לרופא, למרות שרופאים מקבלים אחוזים על מכירת תרופות ללא מרשם, להוציא את ויטמין d של הקופה.
כתבתי להוציא ויטמין b הניתן דרך הקופה, דרך הקופה ( דרך מרשם רופא)מהיכן בדיוק הבאת את זה?
דרך אגב - מה שאמרת קצת פרדוקסלי , כי אם מדובר בתרופה ללא מרשם אז גם לא צריך את הרופא.
כתבתי להוציא ויטמין b הניתן דרך הקופה, דרך הקופה ( דרך מרשם רופא)
כשאני קונה בסופרפארם מגנזיום (שהרופאה המליצה עליו נגד התכווצויות שרירים) אין דרך בעולם שמישהו ידע שקניתי אותו בגלל המלצתה, לכן אין דרך לצ'פר אותה על הקניה שלי.הרופא לא מתוגמל על תרופות ללא קשר לויטמין D , ואפשר לרכוש ויטמין D גם ללא מרשם, הן בבתי המרקחת של הקופה והן בבתי מרקחת פרטיים (כמו כל תרופה ללא מרשם).
לא לי צריך להסביר.כשאני קונה בסופרפארם מגנזיום (שהרופאה המליצה עליו נגד התכווצויות שרירים) אין דרך בעולם שמישהו ידע שקניתי אותו בגלל המלצתה, לכן אין דרך לצ'פר אותה על הקניה שלי.
חיזקתי את דבריך. לא לך הסברתי.לא לי צריך להסביר.
אני הבנתי את זה - זה בדיוק הפרדוקס שכיוונתי אליו בתגובה הראשונה שלי.
אם תקרא את מה שהבאתי. תיקח לפי הוראות הרופא.לפתוח ....אחרי מה שפירסמת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.