צו חריג לשעת חרום 19 באוק' 2003 !?

HapoeLover

New member
צו חריג לשעת חרום 19 באוק' 2003 !?

מילואימניק יקר, אם נקלעת למצב בו אתה הוא אחד מן ה"ברווזים", שנקראו בצו חריג לשירות מילואים, החל מה- 19 באוקטובר 2003; דע, מחר מתכנסת וועדת המשנה של וועדת החוץ והבטחון, ככל הנראה במשרד הבטחון, בתל-אביב... על מנת שחברי הכנסת יוכלו לקבל תשובה, מדוע הוצאו הצווים...? שהרי שעת החירום עכשיו איננה שונה במהותה משעת החירום בה היינו לפני חודשיים ושלושה חודשיים ועל פניו נראה כי הצבא ובכללו גם שר הבטחון, שלהזכירך טרם היה אזרח, שלא לדבר על מילואימניק, מנצלים את זכותם להוצאת צווים כאלה, לטובת מטרות פוליטיות ואישיות... עם זאת בהכירך את אורחות השלטון שלנו, ידוע לך וודאי כי מחר, לכשיתכנסו עם חברי וועדת המשנה, הם ימרחו אותם במיני צרכים הגנתיים ... בוא להפגין מול משרד הבטחון, בעת קיום הישיבה של וועדת המשנה...! רק כך תוכל להבטיח כי לפחות תיבדק שאלת חיוניותם של הצווים, לעומקה...! רק כך תוכל להבטיח שאם הצווים יתגלו כלא חיוניים הם יבוטלו!!!!!!!!!! אחיי היקרים שטרם התפכחו ועדיין עושים מילואים בצבא שכבר מזמן איננו צבא ההגנה לישראל, חשבו נא על משפחותיכם כאשר הינכם הולכים לשמש כברווזים, להגשמת מטרותיו הפוליטיות של שר הבטחון, לא אתפלא אם ביום מן הימים תשלחו על ידי אותו שר להשליט משטר צבאי בארץ... אל נא תלכו כצאן לטבח.!

רטוש

New member
הגבול בין מחאה להסתה למרד

אתה וחבר מרעיך מנצלים בציניות בוהקת כמה פרצות כואבות בתוך המרקם העדין ממנו בנוי הפסיפס העדין ממנו בנויה החברה הישראלית. מצד אחד קיים רוב גדול בתוך החברה הישראלית שמוכן בתנאים מסוימים לויתורים כואבים ביותר (יש כאלה שהשנטי שנטי חשובה להם יותר אבל זה סיפור אחר) שכוללים חזרה לגבולות 67' כולל ויתור מסיבי בירושלים עצמה (ואנוכי ביניהם): כל זאת תמורת שקט ושלווה ללא סכנת חיים. מצד שני קיים רוב לא פחות גדול שלמרות רצונו הכביר ב'שלום' מבחין באופן שכלתני כי אותה אוטופיה רחוקה ממימוש מעשי בגלל שלא קיימת נכונות אמיתית בתוך העם הפלשתיני לויתור כזה- עד אז בתוך אותו רוב (שחלקו כמה מפתיע בני מחנה ה"שמאל" הישן שגדלו על ברכי רוח וחזון ברנר כצנלסון ואף ישעיהו ליבוביץ' וספגו את ערכי כבוד האדם וההומניזם האוניברסלי). כיוון שפורום זה מאורגן ע"י חברי בלת"ם שמחושקים ב'מלחמתם' במערכת להטבת תנאי חיילי המילואים- (מטרה ראויה ביותר בפני עצמה) לא ניתן לך מענה הולם עקב אותו חישוק וקול ענות חלושה ביותר נישא פה. לכן אני מרים את הכפפה וטוען כי השאלה כאן איננה מי "צודק" אלא משמעות מעשי הסרבנות של שירות באיזור באחריות מדינת ישראל. בקריאה לסרב לשרת מתקיימת כאן הסתה פרועה כנגד הכרעת הרוב הדמוקרטי המיוצג ע"י ממשלה נבחרת. היום בשם האב הבן ורוח הקודש אתם קוראים לסירוב ואנרכיה מערכתית מחר כאשר מישהו יתקוף נקודה אחרת בישראל נאמר רעננה לצורך העניין בנסיבות מסוימות יש יאמרו "למה שאני אהיה פראייר להלחם" על ישוב שאין לי קשר אליו וכך הלאה. רצונכם לשנות את המדיניות בבקשה- תועילו לעשות זאת בתוך המשחק הדמוקרטי . שבירת הכלים מהווה לא פחות מחרב פיפיות המסכן בסופו של עניין לא פחות מעצם הקיום האקזיסטנציאלי שלך ומשפחתך בתוך הארץ הזו מכפר שמריהו ועד באר שבע.

HapoeLover

New member
היה משהו בכותרת לו לא נרצח י רבין

היה משהו בכותרת לו לא נרצח ראש ממשלת ישראל השפויה ומאז נשלטת הארץ על ידי כוחות המאופיינים בתמיכה בפשעי מלחמה להזכירך לובש מדים יקר שאנו קודם כל בני אדם ולכן אל לנו לתמוך ולסייע לאלה הפוקדים ו או מסייעים להפרת אמנת זנבה... לדוגמא: על פי אמנת זנבה התישבות בשטח כבוש זהו פשע מלחמה...! משהכיר אריק שרון בהיותינו כוח כובש ולא משחרר בשטחים, היה צריך לו היה אדם ישר עם עצמו ולא יהודי תמהוני כשאר חבריו להורות על פינוי מיידי של מעשי פשע המלחמה שביצענו בהקמתם!!! ולא להמשיך לאשר בהחבא הקמת מאחזים חדשים...

רטוש

New member
השימוש הנלוז שאתם עושים בשמו

של קרוב משפחתי רוה"מ לשעבר יצחק רבין ז"ל הוא ציניות לשמה. לו יצחק היה בחיים הוא קורא בלי להגיד "ג'ק רובינזון" אנשים כמוך לכלא לתקופות ארוכות, בלי קשר לדעותיך הצודקות יותר ופחות הסתה למרד היא פשע חמור נגד הדמוקרטיה. כשאתה מנפנף כמו תרנגול הודו מסומם עם אמנת ג'נבה אני מזכיר לך שעל פי אותה אמנה גם תל-אביב היא שטח כבוש הפלא ופלא ישנם אנשים המסתובבים עם מפתחות תלויים על צווארם לביתם בדיר ג'ומסין המצויה בתל אביב. כחניך ומחנך לשעבר ב"נוער העובד" בסוף שנות ה-80 ואשר דעותיו כמו דעת חבריו לתנועה לא השתנו (לעומת כאלה שנסחפו עם הזרם אל תהומות נסתרים) מאז אשמח בכל עת להצטרף להפגנה מול ביתך (היכן שלא יהיה ממטולה ועד אילת) בהיותך יושב על שטח כבוש אני מזמין את כל חבריך להצטרף...

רטוש

New member
עד לאן מגיעה ההסתה

גם אני תחילה לא האמנתי קראתי לא מזמן שספקטור הטייס הבכיר שחתם על מכתב הסרבנים המעופפים אמנם הסתייג מחלק מהמכתב "הוא לא מנוסח טוב" כדבריו מצד שני תקשיבו טוב הוא אמר לדן מרגלית שהתייחס לכך במפורש מעדות ראשונה: ספקטור חושב שמעבר למדינה פלשתינית ישראל צריכה להתפצל לשניים (לשתי מדינות שונות ) ישראל ה'נאורה' ומדינת "הסהרורים" והמתנחלים הימנית. אני מודה שאני חולק על דרכם של הפייגלנים ובמיוחד אל אלה הקיצוניים שבהם אבל מכאן ועד השנאה וההסתה האיומה כלפי ציבור שלם ובכלל כלפי בחירתם של רוב החברה הישראלית בשם האב הבן ורוח ה"מצפון" אין מחילה. רובנו המוחלט מוכן לויתורים כואבים אבל תודעת הפתיל האובססיבי שלכם עלולה להמית אסון על כולנו. מצורף לינק אפילו אני קיבלתי שוק...

HapoeLover

New member
מוכן לוויתורים זו סיסמא, לצאת מייד

הסיסמא הימנית ביותר כיום היא, אני מוכן לוויתורים כואבים, מוכן - מוכן עקרונית; אבל קודם... שיפסיקו את מלחמת העצמאות שלהם, שאגב לו היו מבצעים אותה רק בשטחים, הייתי תומך בה ובכל צורה שלה... המתנחבלים האזרחיים על נשיהם וילדיהם - הרי אסור להם להיות שם, אם - כיוון שזהו שטח צבאי, במלחמה ואם כיוון שכאמור התיישבות על שטח כבוש הינה - פשע! מלחמה, אם לא יהיו שם גם לא ימותו שם... שיסכימו לקבל את איזורי הפשע הגדולים - אריאל וסביבתה... שיסבימו לוותר על ירושלים ועל זכות השיבה... ואגב כך, אם ערפאת ימצוץ לעומרי את הקטן השרוני שלו... אז נסכים לוותר...! כדאי אדוני המוצא כיסוי תחת מדים ותעודת של כאילו נציג החוק בפני האדם הפשוט, שגם אתה תבין - זכותו של הפלשתינאי על אדמתו איננה פחותה מזכותו של הישראלי על שלו, זה שבדתך כתוב כי כל הארץ שלך, הרי בדתו כתוב כי כל הארץ לו... איננו מוותרים על השטחים - הם לעולם לא היו שייכים למדינת ישראל הריבונית, שמגילת העצמאות שלה נחתמה ב-1948 ולא ייתכן שמדינה זו, רק משום היותה ביתו הלאומי של העם היהודי, תטען כי משום שמדינת ישראל היא ההמשך הטבעי של איזו שהיא ממלכה ישראלית-יהודית קודמת ולמרות העדרותה במשך שנות אלפיים כאמור, זכותה על כל רכוש של כל אחת מן הממלכות ההסטוריות ההן.!!! התמהוניים שיבקשו להישאר בפלשתין, יהיו תחת שלטון צבאי פלשתינאי, ממש כמו שכפר-קאסם, טירה ואחרים היו שנים רבות תחת מרותו של המושל הצבאי... שלום עושים כך שיהיה שלום צודק וחכם ולא שלום שנוכל להציגו כנצחון...!!! נצחוננו יהיה בכך שנמנע שפיכות דמים נוספת...!!!

HapoeLover

New member
מתנחבלים, הם טרוריסטים לא צפרדעים

המתנחבלים, מבצעים פשעי מלחמה בעצם התנחלותם והסתובבותם בשטח הכבוש, שלא סופח, על מנת להימנע מאזרוח ערבי השטחים כולם לישראל דו לאומית ואם יסופח תקראו כולכם לבצע פשעי מלחמה בסגנון פשעי חיילי האס. אס. הגרמנים של גירוש ערבים מהארץ, באמטלה שהדבר נעשה למען בטחון המדינה...! ואני כרגיל אקרא מסית בעוד אתם תממשו פקודותץ בלתי חוקיות, הלכה למעשה...!

ניר נגר

New member
הלו איש! תרגיע! אני לא מוכן להסתה

הזו! בשם הדמוקרטייה הבמה הזו פתוחה גם לדעות של אנשים כמוך...אבל דרך ארץ קדמה לתורה! אני מבקש שתדבר בצורה תרבותית..מתנחבלים וחיילי אס אס זו לא דרך נאותה להציג את הדברים שלך! אני מקווה שהבהרתי את דבריי את ביצוע הפקודות תשאיר לי..כל עוד אני בצבא ואתה משתמט יש לי את הזכות לבחור איזו פקודה אני רוצה לבצע ואיזו לא!!!

HapoeLover

New member
הזכות היחידה שלך, היא להיות ברווז

חוקית, מעשייך משפיעים גם עליי, ובהתייחס לעניין חיילי האס. אס. - שלהזכירך בשלב הראשון, גם הם התבקשו לדאוג לגירוש היהודים מאירופה ולא לחסל אותם... שמחתי לגלות כי גם אז יצאו מספר גרמנים נגד המדיניות ואף נלחמו על מנת להחביא יהודים בביתם לטובת מניעת הפשע שבגירושם תחילה וחיסולם לאחר זמן.. כך גם אני ובתקווה רבים משמאלני הארץ, לא נפחד לאחוז בנשק ולהילחם, פשוטו כמשמעו, אם בך ובחברייך ואם בכלל בשלטון בארץ, אם חס וחלילה, כפי שאני צופה בדבריי, יגיע הצבא ו/או הממשל למסקנה שאתה וודאי תסכים לה, שרק באמצעות מעשי פשע נגד האנושות, במקרה זה הערבים, יצליחו לשמר את פשע המלחמה שבהתנחבלויות... ואם זה לא מוצא חן בעייניך, אתה יכול כפי שכבר נאמר: לשתות את מי הים בעזה... להיות אדם קודם לכל ובפרט להיותי יהודי, אשר על כן במקרה שיאלצו אותי לבחור, אבחרא בקיומי כאדם בעל מוסר אנושי על פני קיומי כיהודי, בן העם הנבחר שלו כאמור מגיע הכל רק משום שהוא יהודי... (דברייך מקוממים! כל בר דעת).

HapoeLover

New member
צה"ל בשטחים הוא כימטורפיה לסרטן השד

וודאי נסכים כי תאי הטרור בשטחי הפלשתינים, נוכל להמשילם בנקל לסרטן, שמתפשט אט אט ברחבי השטחים כולם ואפילו מאיים להתפשט לתוך ערביי ישראל... ובכן, הרשה לי נא להמשיל את איזורי השטחים - יש"ע, לשדיים, אם משום שגוף הארץ יכול הרי להתקיים ללא איבר זה, כמו גם משום שהשדיים דווקא מסמלים איזו שהיא גאווה בגופה של אישה. ובכן, יקירי, חייל המילואים ה"שומר" עליי בלילות, אתה וחברייך למילואים ובכלל לצה"ל בשטחים, הוא ניסיון כושל של המדינה לעשות שימוש בכימוטרפיה, על סרטן מפותח למדיי, העיקר שלא לוותר על זוג השדיים הנאים, חברייך המתנחלים הם מייצגי האישה אשר מוכנה להקריב את חיי על מזבח שדיה; וודאי תסכים איתי כי אישה שכזאת לו היתה מגיעה לביה"ח, היתה מטופלת בתרופות פסיכיאטריות ובלבד שתוותר על שדיה על מנת להציל את החיים שלה... אם לא נתפקח בהקדם, הסרטן הזה יחסל את כולנו...

HapoeLover

New member
חבר'ה קיבלתם צו חריג לשעת חירום פו

זוהי שעת חירום פוליטית לשר הבטחון, עת מתקיימות הבחירות לרשויות המקומיות והוא צריך להתעסק בעסקנותו הפוליטית, לכן לא יוכל להתייצב במשרד הבטחון באם תהיה איזו הזעקה ולכן, גוייסתם... לשמש גב לפעילות הפוליטית של כבוד השר, שלהזכירכם טרם זכה להנות מן התואר: "אזרח פשוט", שלא לדבר על: "מילואימניק"... לא אתפלא באם ישלחו המגוייסים בצו חירום להגן על מאחזים בלתי חוקיים חדשים, שהם יוזמתו (שוב הפוליטית) של השר המכובד... מהימים האחרונים! אל תתנו יד להמשך פשע המלחמה, שבהתנחלות בשטח כבוש (אמנת ז'נבה)!!! אפילו אריק הכיר בכך שאנו הכיבוש ולא השחרור...

רטוש

New member
המשתמט ממשיך בהסתה...

כשהנ"ל מניף את הדגל האדום טוב לזכור שכל המפלגות הישראליות בהן מר"ץ ובמיוחד יוסי ביילין השובב אינם משומנים היטב בידי טייקוני הון למיניהם שלאומיותם כלל איננה ישראלית.

ניר נגר

New member
אני ממש אבל ממש לא מסכים איתך...

קודם כל אין לך סמכות וידע לאן החיילים הללו הולכים! שנית, זו דעתך הפרטית שמגייסים אנשים בצווי 8 רק בשביל איזה "כיסוי תחת" של שר הביטחון..לפי דעתי ניסחפת קשות... אני מתנגד להשתלחות שלך ולקריאה שלך לסרב... בתוק חייל מילואים אני אלךלאן שישלחו אותי תוך אמונה שהדרג המדיני עושה ככל יכולתו לצאת מהפלונטר הזה...וצודק, אפילו אריק מבין שצריך לתת 2 מדינות ל 2 עמים...אך הוא גם צודק בקריאותו שכל עוד אירגוני הטרור קיימים לא תהיה מדינה פלסטינאית... אמנת ג'נאווה..נו באמת...תראה את האו"ם קמים ומתרעמים על גדר ההפרדה ולא מוכנים לגנות את הטרור שבגללו החלטנו להקים את אותה גדר..אל תטיף לנו על "נאורות" האום ועל "האוביקטיביות " שלו...

HapoeLover

New member
גם כשתקבל פקודה לטרנספר - תבצע?!

לא זכור לי שהאו"ם או כל גורם אחר, הציב אולטימטום, כי אם לא יאסף כל הנשק הלא חוקי שהיה בידיי השומר, ההגנה, האצל, הלחי ושאר האירגונים - לא תוקם מדינה יהודית בארץ ישראל... והטיעון לגבי המתאבדים לא יעבוד כיוון שגם אנו פוצצנו וביצענו חבלה, רק שהאנגלים, בניגוד אלינו לא הביאו אזרחים אל תוך שלטי הכיבוש שלהם...! שלא ישתמע מכך שאני תומך בפעולות המתאבדים בישראל, כיוון שבתוך המדינה הריבונית אלו הן פעולות טרור... אך בשטחים יקירי זוהי מלחמת העצמאות שלהם וכדאי מאוד שתפנים זאת... זאת גם הסיבה האמיתית למה אינני עושה מילואים, משום שצה"ל כאמור איננו צבא ההגנה לישראל, שאם היה כזה היה בונה חומת מגן על הקו הירוק במקום להיכנס חזרה לשטחים במבצע צבאי, יקר (13 חללי יהירות פיקודית, בג'נין), הנושא את השם הזה...! הצבא שאמור היה להגן על ישראל כמדינה ריבונית, המקפידה על מוסר וקיום אמנות המלחמה עליהן הסכימה, הפך לצבא אשר מיעוט תמהוני בעם עושה בו שימוש על מנת להגשים שאיפות שהן כאילו רוחניות... בשם האלוהים. אני גאה שהשכלתי להפסיק ולהיות חלק בכוח צבאי זה. אינך רואה חבר יקר, אך מעבר לפינה עומד המצב בו לא תהיה ברירה ועל מנת לשמור על היהודים החיים בשטחים הכבושים, הפקודות שתקבל יהיו לפנות את ערביי הכפרים הסמוכים לדרכים הראשיות אל מעבר לירדן... (בטוחני כי גם ביום כזה - תמשיך אתה, לבצע את הפקודות, ממש כשם שביצעו אותן כל אותם חיילי אס.אס. בגרמניה, בעוד אני אקרא מסית וממריד... אני מעדיף להיקרא בידיי כסילים כמוכם מסית, כאשר שנינו יודעים שכל שאני מסית לו הוא הפסקת האלימות...!

למעלה