צו חריג לשעת חרום 19 באוק' 2003 !?

ניר נגר

New member
איך אתה מעז להשוות אותנו לחיילי

אס אס...? האם אתה חושב שלא עברת את הגבול? אחרי ההשוואה הזו שקלתי אם לענות לך או לא...לבסוף החלטתי לענות! שכן קשה לי להאמין שמישהו יהודי יכול להשוות חייל ישראלי לחייל אס אס... 13 בחיילים היקרים שנהרגו בג'נין מתו רק בגלל שצה"ל והדרג המדיני לא רצו להפעיל את חיל האוויר בשטח בנוי...מלא באזרחים חפים מפשע... ויכוח זה דבר לגיטימי...קריאה לסרוב זה דבר אחר! מחר יקום המילואימניק המתנחל שלא יהיה מוכן לפנות אל חבריו...מחר יקום השמאלן התורן שלא יהיה מוכן לשרת בצבא הכובשים...תקום קבוצת סרבנים טייסים שלא תמלא אחר הפקודות...מכאן ועד להתפוררות הצבא המרחק קטן.... יש לשים את הצבא בצד! יש משפט שאומר שהרס מדינת ישראל יבוא מבפנים, מתוכך יצאו מחריבייך ומהרסייך...חבל שאנשים שכמותך לא השכילו להבין את מה שהשמאל הישראלי הבין...אין בצד השני פרטנר לשלום! אין שום הסכם שמר ערפאת ביצע! וכן! כל פקודה שאקבל אבצע! כל עוד לא מדובר בפקודה בלתי חוקית בעליל!!!

HapoeLover

New member
פקודה בלתי חוקית בעליל, עוד סיסמא!

כתבתי שהפקודות אותן אתם מקבלים מתקרבות בצעדים מהירים לכיוון הפקודות כמו שקיבלו חיילי האס. אס. בצבא הגרמני, ואתה בכתיבתך כי אכן תבצע כל פקודה שתקבל, ואפילו בהזכירך את המושג המעורפל של פקודה בלתי חוקית, אינך פוטר עצמך מהאחריות לנכונות דבריי, אם משום שכדברייך משהסכימו חברינו הלאומנים (החיילים שמקורם במשפחות התומכות בהמשך ביצוע פשע המלחמה שבהתיישבות, באיזור שהוכר ע"י ראש ממשלת ישראל כאזור בכיבוש צבאי ולא שחרור יהודי בשם האלוקים), לפנות את אחיהם מהגבעות - פעולה מחוייבת מן המציאות בה הכרנו כולנו בכך שאנו כובש בשטחים ולא משחרר יהודי - משיח וכו'... ובכן, אם זה מצדיק בעיינך את קיום פקודת הטרנספר בתירוץ בטחוני כזה או אחר, דע כי נפלת בפח של קיצוני הימין, שכאמור מנהיגים את המדינה ובכלל זה את הצבא, אם רוצים יהודי הגבעות להשיב את הסטוריית חלוקת הארץ, WELCOME אשמח לסייע בגיוס מחדש למילואים על מנת לסייע למתנחבלים חביבי ראש ממשלת ישראל, שלא לדבר על חביבי שר האוצר, כמובן, על חשבון העם הפרייר בישראל, בהקמת צבא הכיבוש ליש"ע, רק שיעזבו את צה"ל שלנו, שיוכל לחזור להגן על ישראל מגבולה, הוא הקו הירוק... -->>>נו היית מאמין שאדום כמוני יקרא לך לשוב לצדק הירוק...!!! ו-אם משום שלהזכירך מתי הומצא המושג המעורפל, עליו אתה נתלה באומרך כי: "וכן! כל פקודה שאקבל אבצע! כל עוד לא מדובר בפקודה בלתי חוקית בעליל!!! " - בשנת 1956 ביום בו החל צה"ל, בהתקפתו (צבא ההגנה?!), על המצרים במבצע סיני, כפי שזה מצטייר מן העובדות (לינק למקור) הידועות כיום, הוצאו להורג 49 אזרחים! לא סתם בעלי תעודת זהות כתומה... וכל זאת רק על מנת ליצור הסתה של תשומת הלב הערבית מאיזור הדרום למזרח הארץ, ובכך להסוות את התקדמות כוחות ההתקפה של הצבא הישראלי שגם הוא צה"ל, צבא הכיבוש ואף אם נכון יהיה לצרף לביטוי זה כי כך הפך צה"ל, מצבא ההגנה לצבא ההכרעה...! - אסור היה לו אז, וכך גם אסור לו היום לאבד את מוסריותו על מזבח מימוש ההכרעה אליה הוא יכול לדחוף כל אויב כי אז הוא מאבד את זכותו לממש את יכולותיו על מנת להשליט סדר... שכאמור היה התירוץ לשהותינו בשטחים בעבר, והיום... התירוץ הוא הגנה על פשעי המלחמה שלנו, איך אנו מצפים מאוייבנו אשר כאמור נוקטים כלפינו בנשק לא אנושי של מתאבדים, שיטפלו בשבויינו על פי האמנה - להזכירך, היום הוא יום השנה לחטיפתו של רון יקירינו... קישור מצורף, בעוד אנו בעצמינו יוצאים להגנה על יישובים שבהקמתם על שטח כבוש, (כהגדרת ראש ממשלת ישראל - אריק שרון), הפרנו בעצמינו ואנו ממשיכים להפר את אמנת ג'נבה... מה מותר היהודי מן הזר, שיוכל הוא לעשות כרצונו ...!!! אף אם הדבר נוגד את החוק הבינלאומי...??? נ.ב. להזכירך, החיילים שקיבלו פקודה לבצע טבח, בכפר קאסם ואף ביצעו אותו הלכה למעשה, נשפטו למאסר לתנאי צאוורון לבן, שקוצר מאוד ואף מונו לתפקידים בכירים במדינה לאחר השחרור מהכלא, כך שלפחות לך ולחבר מרעייך אין מה לדאוג, גם לאחר שתבצעו את פשעי המלחמה אליהם אתם עומדים להישלח בקרוב, תקבלו יחס של גיבורים...

מי אמר שהגבול הוא הקו הירוק?

למה לא תוכנית החלוקה משנת 47 למה לא תכניות חלוקה אחרות שהוצעו לפני כן אתה לא יכול לשים פס ולהגיד שההיסטוריה מתחילה ב48 ההסטוריה מתחילה עוד לפני כן זוהי הארץ המובטחת ששבנו אליה אחרי 2000 שנות גלות וההסטוריה מתחילה מבריאת העולם לא משנת 1948

HapoeLover

New member
מילואים = שכירי חרב של הימין הקיצון

הבט נא באתרכם (בלת"מ), בפינת המוחמא תוכל למצוא 3 משרי המפד"ל שהצטרפו לאופוזיציה בהצעת החוק לשיפור התשלומים לכם, כלומר הבט נא מי דואג לשלם לכם, על מנת שתמשיכו להגן על הציבור העברייני המונהג על ידו, להשתלטות ברוטאלית על אדמותיו של העם השכן... עובדה זו היתה צריכה להדליק בראשיכם נורה אדומה, אך שוב; משלא נעשה דבר נגד מנהיגי הימין שבהסתם הביאו לרצח רבין, אצלכם כל הנורות כבויות עד אשר 1 מ-2 יתרחש: או שתטבחו בעצמכם, על מזבח אמונות שאינכם מאמינים בהם, רק על מנת לא לסרב... או שתאלצו להיות חלק מן הצבא שעתיד לגרש לכל הפחות את העם הפלשתיני מאדמתו, בשם הצדק שבלוחמה בטרור... שלא לאמר לחסלו מעל פני האדמה...

ניר נגר

New member
יש מקרים שהשתיקה שווה זהב...אתה

כנראה מקרה קלאסי...תרשה לי לא לענות לך יותר... שיהיה לך כל טוב בחיים ושתישן טוב בלילה כשמישהו אחר שומר עלייך ולא ישן...

hapoelover- תעשה טובה לעצמך ולך

תתאבד!! איך אתה מסוגל לחיות עם כל-כך הרבה שנאה לעם היהודי שנולדת לתוכו? אתה יכול להשתלח כאן במסווה של שמאלני מתרומם אבל יש לי הרגשה שהפרובוקציה הזו באה מפיו של ערבי מנוול ואם אתה רק שמאלני אז אתה בטח איזה מתרומם שזיינו אותו כבר מכל הכיוונים ושרפו לו את כל התאים הפעילים והיות ואתה נשמע כבן 70 לפחות אז אתה נמצא במצב בלתי הפיך- כלומר אין חידוש תאים ויוק- הנה אתה מת ופטרנו מעונשך. יה חתיכת זבל תמשיך להתפלש בזוהמה שלך בפרטיות המעופשת שלך ואל תטמא אותנו בה. הנהלת תפוז - יש בכוונתי להתלונן במשטרה על האדם הזה וכדאי שתעיפו אותו מכאן. מי יודע באם הוא לא מוכר לערבים חומרי נפץ לבצע פיגועים - כבר היו דברים מעולם. ואיך שהוא מתבטא - אני לא אתפלא. אלא אם כן הוא ערבי ואז הוא בעצם נולד מחבל ומה שנותר זה רק להרוג אותו אם הוא לא יעשה טובה לאנושות ויתאבד בעצמו. בטוחני שאתה תוצאה של איזה זיון חטוף עם איזה קוזאק בערבות רוסיה הקומוניסטית . עוכר ישראל לך תגור בשטחים שם מקומך. כפי שאמרו למעלה - ממילא אתה גר על שטח כבוש - לפי טענתם. הערבים רוצים גם אותך מת - באם אתה יהודי.

HapoeLover

New member
יהירה - כדאי לך לקרוא, אולי תשכילי.

צה"ל בשטחים הוא כימוטרפיה לסרטן השד... וודאי נסכים כי תאי הטרור בשטחי הפלשתינים, נוכל להמשילם בנקל לסרטן, שמתפשט אט אט ברחבי השטחים כולם ואפילו מאיים להתפשט לתוך ערביי ישראל... ובכן, הרשה לי נא להמשיל את איזורי השטחים - יש"ע, לשדיים, אם משום שגוף הארץ יכול הרי להתקיים ללא איבר זה, כמו גם משום שהשדיים דווקא מסמלים איזו שהיא גאווה בגופה של אישה. ובכן, יקירי, חייל המילואים ה"שומר" עליי בלילות, אתה וחברייך למילואים ובכלל לצה"ל בשטחים, הוא ניסיון כושל של המדינה לעשות שימוש בכימוטרפיה, על סרטן מפותח למדיי, העיקר שלא לוותר על זוג השדיים הנאים, חברייך המתנחלים הם מייצגי האישה אשר מוכנה להקריב את חיי על מזבח שדיה; וודאי תסכים איתי כי אישה שכזאת לו היתה מגיעה לביה"ח, היתה מטופלת בתרופות פסיכיאטריות ובלבד שתוותר על שדיה על מנת להציל את החיים שלה... אם לא נתפקח בהקדם, הסרטן הזה יחסל את כולנו...

הדמייה כל-כך לא מתוחכמת

אנחנו לא עוסקים כאן באסטטיקה(ואני בכוונה מוציאה את דבריך מהקשרם) וכפי שהגיב כאן מישהו -למה לא לחזור לגבולות 48, אם כבר אז כבר מי קבע מי וכמה? הרי לפי ספר ההיסטוריה של העמים הדתות והלאומים- התנ"ך (כי הרי בסופו של דבר כולם מתבססים על אותו מקור), לפיו זוהי הארץ המובטחת של היהודים ואנו שבנו אליה לאחר 2000 שנות גלות וגם זאת טיפין טיפין, מכיוון שאנחנו עדיין לא ראויים...זוהי אדמת הקודש!!! למה אתה חושב שעיני כולם נשואות לכאן? למה אתה חושב שכל הדתות מחשיבות את ירושלים כעיר הבירה הקדושה ביותר בעולם? אתה חדור שנאה לכל מה שנושא ריח של קדושת העם היהודי וכמוך יש הרבה לצערי. למעשה אתם הם האויבים האמיתיים של היהודים ולא הערבים מכיוון שאתם מזינים אותם ומחזקים אותם. כל מה שהעם היהודי מבקש הוא לשבת בבטחה בארצו ועם הערבים זה בלתי אפשרי! הם חמדנים תאבים שקרנים פנאטים לעצם היותם מוסלמים. האם אתה יודע מה פירוש המילה ג'יהאד? פירושה הוא - מאמץ ! כל מוסלמי נושא בתוכו את הידיעה השורפת את כל נימיו שעליו להתאמץ לאסלם כל אדם ביקום. ביהדות אף אחד לא מכריח אותך , יתרה מכך מאוד קשה להתקבל לדת היהודית ואימצת לך איזה אידיאל מופרך מיסודו - כנראה בחסות האקסטות והשנטי באבא שנטי שלך שהערבים הם איזה עם הומני עם קודים הומניים מוסריים, אבל לא! הם עם של רוצחים גנבים ושקרנים וזו לא האשמת שווא! ההיסטוריה מוכיחה זאת...בחור יקר תמשיך להתמסטל במסיבות האסיד שלך תמשיך לראות סרטים מעוותים במוח המתפורר שלך.. ותשאיר את מדינת ישראל הקטנה והיקרה לנפשה..או שתאשפז את עצמך במחלקה סגורה עד-יעבור זעם. מתי יבינו כל השמאלנים וכל יפיופי הנפש שככל שתיתן לערבים שטחי אדמה הם לא יסתפקו בכך? לאחר שהם יקבלו הם ימשיכו בטרור, לערבים יש סבלנות ברזל ואין להם ערך לחיי אדם(כל המלחמות מוכיחות זאת -התנהגותם בשדה הקרב - הפקרת חיילים בשטח - כל השהידים הצעירים שהם שולחים להתאבדויות עלינו) תתעורר נרקיס עדין שלי גם אתם תיתן להם 3/4 ממדינת ישראל הם עדיין ירצו אותך בחוץ ומת!!!!!!!!!!!!! נראה לך שהשטחים הם העניין כאן? מה לא הבנתם? הרי אם תסתכל על מפת העולם תראה כמה מדינות ערביות יש בעולם וכמה מקום יש בשביל הפלשתינים המסתננים שגרים כאן, לא נראה לך מוזר שדווקא מדינת ישראל היא האישו? הם רוצים להשמיד את העם היהודי - בזה מסתכם כל העניין שחכת למה עראפת הטיף בתחילת דרכו? היום שהוא נתמך ע"י ארה"ב ואירופה הואמייפה את אמירותיו אבל הכוונה נשארה בדיוק אותה כוונה - להשמיד את העם היהודי ופרח מסיבות יקר - גם אותך אתה יהודי!!!!!!!!!!!! או שלא?????????

ניר נגר

New member
צפונית יקירה...בדמוקרטייה צריך

לשמוע גם דעות אחרות, זו חוזקה! ובגלל זה אנחנו מעצמה מזרח תיכונית (טוב גם בגלל שיוויון הזכויות בין נשים וגברים..חחח) חלק מהחוזק הויכוח הוא לא לרדת לרמה של הבחור שמולך, אלה להשאיר את הויכוח ברמה גבוהה ללא מילים נמוכות :))) לדעתי יש אמת במחשבה שלך שהבחור בכלל ערבי או שמאלני (לשימחתי אפשר לספור אנשים כמותו על אצבעות הידיים ) שבת שלום חביבונת

ניר נגר

New member
אל תלכו כצאן לטבח??? האמירה הזו

ממש מקוממת...האמירה הזו עלתה בימי השואה ששם הלכו 6 מיליון יהודים כצאן לטבח..הם הלכו לשם כי לא היו מילואימניקים כמוני וכמו חברי (לא כמוך!) על מנת להגן עליהם! היום יש לנו מדינה! היום יש לנו צבא! אז אל תנאם לי פה על ללכת כצאן לטבח... מתוך דברייך אני למד שאתה לא עושה מילואים....קשה לי לקבל עצות ממי שמתחמק מחובתו המוסרית לשרת בצבא ההגנה לישראל, כך שעד שאתה לא תימצא באותו סיר זכותך להערות\ טענות מקבלת זכות פחותה... אני גאה לשרת בשטחים...אני גאה לשרת בכל מקום שאשלח על ידי המדינה...אני יודע שאף אחד מאיתנו לא רוצה להיות שם והפיתרון יהיה על ידי משא ומתן! עד שהצד השני יתפכח...עד שהצד השני יפרק את אירגוני הטרור...אני אלך לאן שאשלח על מנת להגן על אנשים כמוך... בברכה וכל טוב

HapoeLover

New member
צה"ל = צבא הכיבוש ליש"ע, בשם האל!

הלוואי וצה"ל היה נשאר צבא הגנה, הלוואי וצה"ל היה נשאר צבא לישראל; אז, גם אני כמוך הייתי תורם את תרומתי! אולם, משלא נוקתה הארץ מכל אורוות הימין הקיצוני על מנהיגיו, שכיום נושאים תארים של כאילו ראשי ראשויות, שעצם הקמתן הינו ביצוע פשע מלחמה על פי אמנת ג'נבה... וחיילי הצבא הישראלי, נשלחים בסך הכל להגן על אזרחים תמימים (היהודים), מפני שכניהם המחבלים (הפלשתינאים), שלא ניתן להבין את כעסם שהרי היהודים התיישבו בסך הכל על אדמה פנויה... אם אתה גאה להיות שייך לצבא הזה, אני חושב שאתה צריך להתבייש בהיותך אדם, כיוון שממש כשם ש- 230,000 התמהוניים הללו החליטו לשים את הבטחת האלוהים לתת להם (אישית) את הארץ, אפילו לפני הערך המקודש ביותר ביהדות - החיים, אתה, בכך שאינך מסתייג לכל הפחות מפעילות הצבא למען גזע היהודים (להזכירך על פי שרון, הכובשים), על פני גזע הערבים (שבסך הכל נלקחה אדמתם), כאילו שם את יהדותך קודמת להיותך אדם... וחבל... הסתכל נא בראי לפני שאתה הולך לגונן על פושעי המלחמה הללו במצוות שר הבטחון...!

rooky

New member
חתיכת זבל

בלי צה"ל לא היינו קיימים בכלל (מילואימניק גאה).

תמר אחת

New member
מוכנה לתת את גופי למען צה"ל

נמאסו השמאלנים הרכים והעדינים.. אפוא הם הגברים עם הקוקו והסרפן- שהלכו בעיניים עצומות להגן עלינו ועל מדינתם, הלאה רפי שכל, עדינים שכמותכם, שלא תינמסו לי בקיץ תשס"ה..

אני לא יודעת מה איתך

אבל לדעתי צריך להיות טיפש מטומטם גמור בשביל ללכת אל המוות בעיינים עצומות. מה לעשות שיש כאלו שפותחים את העיינים ורואים שיש דרך אחרת

yeshgvul

New member
../images/Emo39.gifאם אתה רוצה להפגין

כדאי להזמין עוד כמה קבוצות שמייצגות אנשים שחשים כמוך לגבי הכיבוש ושמירה על התנחלויות (אנחנו ביניהם). תמצא פרטים על הפגנות קרובות באתר שלנו.

ניר נגר

New member
לא לשכוח לקחת אפוד נשק וקסדה

למשמרת...חחחחחחח אני לא אהיה שם זה בטוח! מבחינתי הם לא יותר טובים מאיזה פושע קטן שגנב ארנק מזקנה נואשת... אל תמסרי ד"ש

למעלה